June Moments | Photo Dump

Kodaň, Dánsko

Ten čas tak strašne uteká, že som si ani nestihla poriadne uvedomiť, že mesiac Jún vôbec začal a už tu mám ďalší. Teraz už takmer každý jeden mesiac na svoj instagram pridávam sériu fotiek (photo dump) a momentov za daný mesiac a veľmi ma to baví, keďže vám to trošku opäť pripomenie momenty, ktoré ste za ten mesiac zažili. Tentokrát som sa však takýto dump fotiek rozhodla pridať aj sem na blog presne tak, ako som to robievala kedysi. Poďte si so mnou pripomenúť momenty z Júna a určite mi dajte vedieť aj vy, čo ste tento mesiac robili a zažili a aké máte plány na leto!


Aj napriek tomu, že už konečne máme v Kodani pekné letné počasie (aj keď paradoxne je tu momentálne zamračené haha), som neskutočne vďačná, že tu nemáme také horúčavy ako v iných mestách a štátoch. Hoci je vlhkosť vzduchu vysoká a je to cítiť, vždy sa môžete ísť osviežiť k moru, čo je proste dokonalé.

Neďaleko nášho susedstva máme milú oblasť so zeleňou, lesom a zvieratami, medzi ktoré môžete voľne ísť a je to fakt pekný zážitok (ktorý nadchne aj dospeláka!). Počasie nám v Júni prialo a tak nesmeli chýbať ani nejaké tie behačky po meste či nákupy. Nutne som potrebovala trošku obnoviť môj letný šatník, čoho výsledkom bol obrovský nákup v H&M, z ktorého som mala veľkú radosť. Niečo som si musela zobrať aj v H&M Home a iných obchodíkoch. Mali skvelé veci na drobnosti do domácnosti, po ktorých som sa pokukovala už veľmi dlho, takže som neváhala ani sekundu a ulovila niekoľko vecí. Určite mi dajte vedieť, či by ste mali záujem o menší apartment tour, keďže náš bytík sa pomaly (ale isto) dostáva do štádia, v ktorom by sme ho chceli mať. Okrem iného mi tiež prišiel aj balík z Notino, kde som si objednala niekoľko skincare produktov a článok o tom si môžete prečítať práve tu.


Neskutočne som sa tešila na všetko to ovocie a zeleninu, ktorú si môžete poriadne vychutnať v lete. Máte to tak tiež? Vlastne som vám ešte asi ani neukázala tento milý hrnček od Design Letters, ktorý som si tiež nedávno zaobstarala a hlavne kvôli jeho jednoduchosti som sa do neho úplne zamilovala! V polovici mesiaca sme s priateľom išli na predĺžený víkend za rodinou, vrátane jedného dňa v Prahe, kde som navštívila Svet Medúz (pridala som aj reel na instagram!) a bol to fakt krásny zážitok.


Koncom mesiaca mal môj priateľ narodeniny, takže som mu pripravila malé prekvapenie, ktoré sa samozrejme nezaobišlo bez jahodovej torty s mascarpone a charcuterie board, ktoré ma vždy strašne baví pripravovať. No a týždeň na to som zase ja dostala takéto krásne červené ružičky k meninám od priateľa.



Ako ste si mesiac Jún užili vy? Aké momenty ste zažili? Aké sú vaše plány na ďalšie letné mesiace?



16 comments

  1. Jé, tak to jsi měla krásný měsíc. Já byla ve Světě medúz dvakrát během jednoho měsíce. Brala jsem neteře :-) Pro mě byl červen náročný, ohledně práce. Ale jinak moc krásný měsíc. ♥

    ReplyDelete
  2. Moc krásné momentky :). Do Kodaně bych se někdy ráda podívala :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem!! Kodaň je krásna, určite stojí za návštevu :)

      Delete
  3. Hezké ohlédnutí!
    Petro, přeji krásný červenec. Helena

    ReplyDelete
  4. Pěkné shrnutí měsíce června. Děkuji za nakouknutí na můj blog. I já jsem se ráda podívala na Tvůj.
    V Kodani jsem byla před nějakým rokem v rámci poznávacího zájezdu do Dánska.
    Hezký den!
    Hanka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! Tak to je super, dúfam, že sa ti tam páčilo :)

      Delete
  5. Opožděně všechno nejlepší k narozeninám :) krásné ohlédnutí! Já měla v červnu zkoušky, ségry promoce, svatbu sestřenice, včera jsem se vrátila z turistického kurzu na Šumavě, do toho pečení se sezónním ovocem (budou recepty :)), čtení, koníci a tenis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem krásne!! ♥ Je skvelé, že si mala Jún takto nabitý a krásne ti to vyšlo. Na recepty sa teším!! :)

      Delete
  6. Vypadá to, že sis červen užila, tak ať je červenec podobně pestrý (a utíká třeba pomaleji).

    ReplyDelete
  7. Nádherné fotky! Určitě sis prodloužený víkend užila, není nad čas strávený s rodinou. :))

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.