ZÁSOBY DOPLNENÉ | NOTINO SKINCARE HAUL

Kodaň, Dánsko

Po nejakej dobe vás opäť výtam pri novom článku a tentokrát by som vám rada ukázala nové (nielen) skincare produkty, ktoré som si objednávala z Notino. Už mi pomaly dochádzali zásoby kórejskej skincare a po tom ako som zistila, že aj Notino predáva presne tie produkty, ktoré potrebujem (a ešte k tomu bola aj doprava do Dánska zdarma!), všetko som mala v košíku ihneď hodené.


A tiež som sa vám sem rozhodla tento môj mini haul pridať, pretože sú to fakt skvelé produkty, ktoré už momentálne nakupujem opakovanie a naozaj si teraz neviem predstaviť, že by neboli súčasťou mojej dennej a nočnej skincare rutiny. Už sú teda v podstate pre mňa také must-have produkty, ktoré rada odporúčim ďalej, ak sa pozeráte po nových skincare produktoch na vyskúšanie alebo ste len milovníkom kórejskej kozmetiky rovnako ako ja.


Tento môj mini nákup teda ako prvý tvoril opaľovací krém na pleť s Aloe Vera od značky COSRX, ktorý ste už určite niekde zahliadli a možno aj práve v niektorom z článkov u mňa na blogu. Je to fakt skvelý krém s SPF 50 a musím povedať, že funguje presne tak ako má. Je jemný, má neskutočne príjemnú vôňu, na pleti nie je vôbec ťažký (je skvelý pre zmiešanú a problematickú pleť!) a nezanecháva žiadny biely filter/film, čo je pre mňa veľmi dôležité. A mohla by som ho takto ospevovať ešte ďalší jeden článok.


Ďalším produktom je pleťový toner Centella od značky SKIN1004, ktorý mojej pleti taktiež sadol úplne perfektne. A aj napriek tomu, že je to iba 30 ml balenie, prvé balenie mi vydržalo pomerne dlho a je úplne super na cestovanie. Posledným produktom z kórejskej skincare, je discovery kit sér na pleť od značky Beauty of Joseon. Od tejto značky som vyskúšala už dve séra a vzorku jedného, ktorý ma veľmi oslovil a chcela som ho vyskúšať, no keďže obsahuje Niacinamíd, na ktorý moja pleť nie vždy reaguje najlepšie, tento discovery kit všetkých štyroch sér od tejto značky mi prišiel úplne skvelý. Takže ak si chcete tieto séra vyskúšať, určite sa popozerajte po tomto balení. Hoci sú to 10 ml fľastičky, je to oveľa výhodnejšie ako keby máte kúpiť plné balenie (ktoré nie je úple najlacnejšie) a zistiť, že vám nevyhovuje. No a posledným produktom, ktorý som si objednala, bola vyživujúca kokosová maska na vlasy od značky Kallos.



Poznáte niektorú z týchto značiek? Ktorý produkt vás zaujal najviac? Akú máte skúsenosť s kórejskou kozmetikou vy?


1 comment

  1. S produkty zkušenosti nemám, ale ať ti vyhovují a dělají jenom radost! :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.