Old Money, Sofia Richie & Vacation Vibe | Fashion

Trend, o ktorom ste už určite počuli a všade ho videli. Trend tohto leta, ktorým jednoznačne každá z nás bude ovplyvnená (aj keď len trošku). Trend, ktorý je zložený z timeless kúskov, ktoré budete chcieť nosiť stále a každý deň.

A trend you've, for sure, heard about and seen everywhere. Trend every one will be influenced by this summer. Trend full of timeless pieces that you'll want to wear each and every single day.


Jeden z najväčších boomov nastal práve v moment, kedy sa Sofia Richie celkom nečakane objavila na sociálnej sieti TikTok s úplne novým image, ktorý sa pre ňu ihneď stal osobným a tým, pre ktorý si ju mnohí ľudia úplne nanovo obľúbili. Old Money vibe s prímesom vacation look a danish summer fashion, presne o tom mám pre vás dnes článok. Keďže som sa nesmierne zamilovala do týchto troch prvkov, ktoré jednoznačne vládnu tohtoročnou letnou sezónou, rozhodla som sa ich skombinovať (a teda neostať len pri signature old money vibe looku Sofie Richie) a urobiť vám inšpiratívny článok, ktorý môžete poňať aj ako taký guide letnou módou a trendmi, ktoré jednoznačne stoja za povšimnutie.

One of the biggest booms had occurred the moment Sofia Richie appeared on TikTok with a completely new image, which immediately became her personal and signature, and everyone kind of started loving her because of that again as well. Old Money vibe merged with vacation look and danish summer fashion, this article is all about it! And since I totally fell in love with these three vibes, which are leading in the fashion world at the moment the most, I decided to combine them all and make an inspiring post that you can also think of as a guide through summer fashion and trends that should not be missed!


Ako môžete vidieť, tieto kúsky sú jednoduché, voľné a nadčasové, a jednoducho sadnú každému, kto ich miluje. Farebná paleta je taktiež neutrálna a prevažuje predovšetkým béžová a biela s doplnkami a obuvou v hnedej či čiernej farbe. Čo sa týka materiálov a látok, ľan a bavlna jednoznačne vedú a týmto smerom by som vám jednoznačne odporúčala ísť, ak plánujete nákup nového oblečenia na leto. Kabelky (v tvare košíkov) z prírodných materiálov sú úplne základným kúskom, ktorý môžete zvoliť do mesta i na pláž, no a samozrejme nesmie chýbať ani nejaký ten klobúk. 

Čo som si aj ja v poslednej dobe úplne zamilovala je kombinácia strieborných a zlatých šperkov, predovšetkým pri stackovaní náhrdelníkov. A nesmieme zabudnúť ani na to, že balerínky sú opäť trendy a hodia sa naozaj ku všetkému, takže zas a znova kúsok, ktorý vám túto sezónu v šatníku proste nesmie chýbať! No a ako by to bolo, keby pre vás nemám aspoň zopár outfitov na ukážku, ako takéto kúsky môžete spolu jednoducho kombinovať.



As you can see, all the pieces are very simple, light and timeless, and are perfect for everyone who loves them. Neutral colors, mainly beige and white combined with brown and black are the ones that you should go with this summer. When it comes to materials, focus on pure cotton and linen and all the natural materials for your (bucket!) bags as well. 

Combining silver and gold jewelry is something I've been truly loving lately, especially when stacking different necklaces that I have. And we can't forget about the comeback of ballerina shoes that go well with everything in your closet! Last but not least, I've also prepared a few outfits that you can take as inspiration on how to combine all these beautiful and trendy pieces this summer.



Čo hovoríte na tieto trendy? Ktorý z nich je váš najobľúbenejší? Bez ktorého kúsku sa toto leto nezaobídete?



2 comments

  1. Moc hezké kousky, na léto jako stvořené a moc se mi líbí ty proutěné kabelky. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úplne súhlasím!! Všetky kúsky sú fakt krásne a prútené kabelky milujem aj ja :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.