Leopard Maxi Dress | Outfit

Kodaň, Dánsko

Leopard Maxi Dress H&M

Ako som si pred pár dňami prechádzala galériu fotiek, tak som opäť natrafila na tieto fotky, ktoré som pôvodne fotila na instagram, no veľmi sa mi zapáčili. Vyšlo ich hneď niekoľko a vlastne som si uvedomila, že som vám ich sem asi nepridávala ako outfit, až doteraz.

Leopard Maxi Dress H&M
Leopard Maxi Dress H&M

Leopard Print Dress - H&M | Watch - Michael Kors | Chunky Sneakers - Mustang | City Bag - Mango

Leopardí vzor úplne milujem (ako ste si už určite mohli dávno všimnúť, pokiaľ ma sledujete nejakú tú dobu) a keď som videla tieto šaty, vedela som, že musia byť moje, plus som niečo podobné hľadala, takže to bol dvojitý úspech. Šaty sú z H&M a sú neskutočne pohodlné, krásne sedia a čo úplne zbožňujem na takýchto kúskoch je to, že ich môžete nosiť celoročne a len kombinovať s inými kúskami podľa sezóny. Čo mám ešte rada je aj kombinovanie rôznych vzorov (aj keď viem, že to nie je každého šálka kávy) a myslím, že pokiaľ sa viete trafiť do takých, ktoré spolu sedia, viete vytvoriť fakt zaujámavý outfit. Aj keď v tomto prípade je iným vzorom kúsok hadej potlače na mojich chunky sneakers (ktoré taktiež milujem!), stále to tam je a vlastne spojením týchto chunky tenisiek s dlhými (vzorovanými) šatami som vytvorila akýsi svoj "danish" style, ktorý tu Dánky nosia úplne stále.

Leopard Maxi Dress H&M
Leopard Maxi Dress H&M

I'm absolutely in love with leopard print (which you've probably noticed by now if you've been following me for some time here) and the moment I saw this dress, I knew it's mine. Plus, I'd been looking for something similar for a long time. I've got them from H&M and this piece is very comfortable, fits perfectly and what I love the most about pieces like this one is that you can wear them regardless of the season and just combine it with other pieces based on the weather. 

Besides, I also love combining and wearing different prints and patterns together (and yes I am very well aware of the fact that most people are not the biggest fans of this haha) and I truly believe that if you can find the ones that go very well together, you can actually create a stunning and interesting outfit. And even though in this case I am only wearing two prints, of which one is not that visible since it's just a tiny bit of a snake print on my chunky sneakers, it's still there! And I've also realized that this outfit was heavily influenced by danish fashion / style because every single Danish woman has worn outfit like this at least one hundred times.


Ako sa vám páčia tieto šaty? Čo vy a vzory? Máte aj vy nejaký kúsok oblečenia, ktorý môžete nosiť celoročne?


 

13 comments

  1. Já mám nejradši jednobarevné kousky :) I když šaty alá v leopardním vzoru (ale v jiných barvách) jsem pořídila loni na Shein a mám je moc ráda :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Súhlasím, že v jednoduchosti je niekedy krása, no niekedy je super urobiť zmenu a výjsť von aj v niečom takomto :)

      Delete
  2. Šaty jsou na tobě moc pěkné, sedí ti :) Na sobě ale tento vzor ráda nemám :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  3. Díky za virtuální návštěvu na mém blogu. Šaty jsou krásné, slušivé a nadčasové. Mně by ale neslušely. Poslední dobou mám oblíbené jednobarevné kousky.
    Eva
    http://es-ideas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. This dress with the print is beautiful and looks great on you.
    https://www.melodyjacob.com/2023/07/green-one-shoulder-maxi-dress.html

    ReplyDelete
  5. A veri cool and chic ensamble!
    XO
    S
    https://s-fashion-avenue.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Já jsem asi nikdy nic s leopardím vzorem neměla :). Bude to i tím, že dávám přednost jiným barvám než je béžová. Mými celoročními kousky jsou bílé blůzky s krátkými rukávy a džíny :)

    ReplyDelete
  7. Krásné šaty, leopardí vzory miluju už roky a nikdy mě neomrzí. :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.