BERLOOK | COMFY ALL THE WAY

Kodaň, Dánsko

Welcome to the very first blog post in the New Year! I hope you had an amazing start and I wish all your dreams and goals set for this year come true! In today's blog post, I would love to introduce you to BERLOOK and my wishlist of fashion pieces that I fell in love with the most.

Vítam vás pri novom a prvom článku tohto roku! Dúfam, že ste do nového roku vrkočili tou správnou nohou a želám vám všetky splnené sny a priania! V dnešnom článku by som vám rada predstavila novú značku BERLOOK a môj menší wishlist produktov, ktoré ma zaujali najviac.

BERLOOK was founded with a vision to create comfortable fashion pieces made from recycled plastic with a sustainable approach. If you are, by any chance, looking for swimwear, activewear or some of the loungewear clothes, BERLOOK is the way to go. This collaboration has given me the chance to create a wishlist of beautifully-made products that I found most interesting and I would, therefore, love to show you and give you an idea what you can find there.

Značka BERLOOK vznikla s cieľom vytvoriť oblečenie z recyklovaného plastu, ktoré bude zároveň príjemné a komfortné. Pokiaľ hľadáte rôzne štýly plaviek, športového oblečenia či zopár kúskov na doma, BERLOOK vás určite nesklame. V rámci tejto spolupráce som vytvorila wishlist produktov, ktoré má oslovili najviac a rovnako tak vám rada ukázala, aké krásne kúsky si môžete zadovážiť aj vy!
I don't know about you, but I absolutely love comfortable and nice-looking loungewear or pjs that I can enjoy wearing. Small things like these truly make me happy and allow me to feel comfy all day long when wearing such clothes. BERLOOK offers a selection of many beautiful nightwear and loungewear pieces that you will definitely fall in love with! I adore silky pieces and very recently, I've started loving the color grey again so I just had to include it on the wishlist!

Neviem ako to máte vy, no ja úplne najviac milujem, keď nájdem príjemné a pekné oblečenie na doma či pyžamo. Takéto malé veci mi naozaj urobia veľkú radosť a hneď sa cítim príjemnejšie počas dňa, ak mám na sebe práve takéto oblečenie. Na BERLOOK nájdete mnoho krásnych kúskov na spanie či na doma, ktoré je jednoznačne zamilujete. Ja mám veľmi rada saténové kúsky a momentálne som sa úplne opäť zaľúbila do sivej farby, takže ani tá v tomto wishliste nesmie chýbať!
Talking about silky pieces, I also very much love incorporating them into my normal outfits. I believe certain silky pieces can beautifully elevate your outfit and you then look more elegant, luxurious and simply neat. Therefore, a silk skirt just has to be on my wishlist! You can wear it in all seasons, including winter, just by layering and choosing the right top piece. Another silky piece that I absolutely adore is this luxurious satin set that looks absolutely gorgeous! And yes, I know that some of you can say it looks like pjs, but you know what, a lot of celebs and fashion icons has actually worn regular pj set as a normal outfit so to me, this is a one gooorgeous set, don't you think?

No a keď už sme pri tých saténových veciach, neskutočne rada ich nosím aj na von. Za mňa práve saténové kúsky vedia outfit nádherne doladiť a ako celok potom pôsobí elegantne, luxusne a jednoducho ucelene. Na mojom wishliste teda jednoznačne nesmie chýbať saténová sukňa, ktorú môžete bez problémov nosiť celoročne. Áno, aj v zime! S vrstvením a správnym výberom vrchného dielu je saténová sukňa nádherným prvkom aj v chladnom období. Od sukne sa presúvame k dokonalému kompletu, ktorý môže niekomu pripomínať pyžamo, no za mňa je to ten najpohodlnejší set, ktorý v šatníku môžete mať. Veľa celebrít a módnych ikon dokonca takéto pyžamové komplety nosia aj ako normálny outfit a za mňa to vyzerá dokonalo! Čo na to hovoríte vy?
As I already mentioned in the beginning, BERLOOK's selection also includes activewear and whether you are an active workout-holic or you prefer slow-paced yoga, we all can agree on one thing - clothes that we wear are very important as they can truly motivate us and make us feel comfortable in our own skin. It's just easier to workout when I am wearing a nice set, and a good material is very much important as well. I fell in love with this beige workout top that kind of reminds of lululemon pieces and I hence wanted to show it to you as well!

Ako som už spomínala v úvode, na BERLOOK si nájdu svoje aj nadšenci cvičenia a oblečenia na rôzne jemné aktivity. Či už ste aktívnym workout-holicom alebo preferujete skôr pomalú jógu raz za čas, na jednom sa všetci zhodneme. V peknom a príjemnom komplete sa cvičí hneď ľahšie a zároveň sa aj my cítime vo svojej koži príjemne. Mne do oka padol práve tento top na cvičenie v štýle lululemon a tak som vám ho sem jednoducho musela dať!
Last but not least, I believe I am going to make all you swimwear fans happy as well, even though summer is still far far away! If I say that this is the most gorgeous selection of swimwear I've seen the past year, I truly mean it. Just look at it! I absolutely love the Dior-style print everywhere and I think it just look gorgeous on this blue cutout one-piece swimsuit (yes, I know I said the word "gorgeous" too many times already, but it's true!). So I wanted to show you that no matter the style and design you are lookig for, and whether you prefer regular bikini or a swimsuit, you can find everything there, including light cover-ups in different colors! I really have to say that BERLOOK has a great selection of fashion pieces and I can't wait to show you what I've picked from this brand! Do check the brand out and let me know what you think!

Myslím, že poteším aj plavkových nadšencov, hoci je do leta ešte ďaleko! Krajší výber plaviek som už veľmi dlho nevidela a sama som mala problém vybrať len zopár z tých, ktoré sa mi páčili. Posledný rok sa mi veľmi páči všetko v štýle Dior printu a tak sú tieto bielo-modré plavky za mňa úplne dokonalé! Krásny strih a lichotivý design (a aj napriek tomu, že sa jedná o celé plavky!) vďaka krásnemu detailu na dekolte. No a samozrejme výber nekončí len pri plavkách, ale určite si budete vedieť vybrať aj z priedušného oblečenia k moru v rôznych farbách. Musím povedať, že som zo širokej škály sortimentu tejto značky naozaj príjemne potešená a veľmi sa teším, keď vám ukážem, čo som si vybrala ja!

Počuli ste už o značke BERLOOK? Ktorý z kúskov vás najviac zaujal? Čo vy a saténové komplety na doma či von?






Post a Comment

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.