Girl's Beauty Dinner | Ultimate Favorites


Dnes tu mám pre vás krátky beauty článok, v ktorom by som vám rada predstavila niekoľko mojich beauty favoritov, ktoré som v poslednej dobe používala na dennej báze. Určite si zaslúžia svoj vlastný článok a ja dúfam, že vás inšpirujem a možno aj presvedčím pre ich kúpu, pokiaľ nad niektorým z týchto produktov práve rozmýšľate. Tak poďme na to!

Today, I would like to show you some of my most favorite beauty products that I've been using recently. I love them so much they deserve their own dedicated blog post, so here it is, haha! I hope it will inspire or perhaps persuade you to purchase them if you are hesitant. Enjoy reading this blog post!


Prvými by som začala asi vôňami. Musím povedať, že zatiaľ zo všetkých parfémov, čo som doposiaľ vyskúšala, ma asi najviac vystihujú práve tie od Dior. Absolutely Blooming je za mňa luxusný, kvetinový parfém, ktorý je skvelý na jeseň/zimu najmä kvôli tomu, že pôsobí trochu ťažšie v porovnaní s klasickým Miss Dior parfémom. Stačí ho aplikovať len trošku a voniate až pokiaľ si reálne nedáte sprchu a to dokonca vôňa vo vlasoch občas zostáva aj napriek tomu, že si ich umyjete.

Miss Dior parfém, ktorý bol pre mňa úplne prvým Dior parfémom (a bolo to pre mňa zamilovanie na prvý pohľad a pričuchnutie, haha), som si opäť musela kúpiť, no tentokrát som chcela skúsiť jeho roll-on verziu, ktorá je za mňa veľmi šikovná, keďže nemusíte so sebou vláčiť ťažký 100 či 200ml parfém. Táto vôňa je taktiež kvetinová, sladká, no oveľa jemnejšia ako práve Absolutely Blooming. Preto sa za mňa úplne perfektne hodí na jar/leto. Musím teda povedať, že pri oboch parfémov som dostávala (a stále dostávam) naozaj veľa komplimentov, takže zaručene stoja za vyskúšanie aj napriek ich o niečo vyššej cene.

Poslednou vôňou z tohto tria je body spray od značky Sol de Janeiro, ktorú zaručene poznáte. Ani ja som neodolala a podľahla trendu. Zo všetkých telových sprejov mi prišla práve táto 71 najpríjemnejšia a úplne perfektná na leto. Veľmi sladká, karamelovo-vanilková vôňa, ktorá by rozhodne nemala chýbať v žiadnej kolekcii vôní.

I would like to start off with the scents that I've been loving. I must say that out of all the perfumes that I've ever purchased and tried, the ones by Dior just represent me the best. Absolutely Blooming EdP is very luxurious and floral perfume that is just perfect for autumn/winter as it is not that light of a perfume as, for example, the Miss Dior one. Also, it's scent is truly long-lasting and you can still smell it in your hair even after washing it. Miss Dior EdP was my first Dior perfume ever and it was love at first sight (and smell, haha). I had to buy it again and this time I went for the roll-on version, which is pretty convenient when you want to carry your perfume all the time. This scent is very sweet and florally as well, but more for the spring/summer season since it's very fresh. I've been getting a lot of compliments when wearing both of them so I guess that kinda shows that they were 100% worth it and if you've been thinking about them lately, just go for them! Lastly, I was also very much influenced by the trend of Sol de Janeiro and their products, and I secured their body spray in 71, which is very sweet scent with caramel and vanilla tones. 


S kozmetikou, ktorú používam na svoju problematickú a citlivú pleť si musím dávať veľmi veľký pozor a preto som neskutočne rada, že som si našla nejaké tie nové produkty, s ktorými si moja pleť sadla. Pleťové séra od značky Beauty of Joseon sú proste skvelé a za mňa vám ich môžem len a len odporúčať. Pleť mi najviac dokáže upokojiť sérum so zeleným čajom a panthenolom a tiež ryža so zložkou alpha arbutin. Veľmi som bola prekvapená, keď som od nich vyskúšala aj sérum s niacinamídom a propolisom, keďže niacinamíd od The Ordinary moja pleť vôbec nedávala. Ten od tejto kórejskej značky mi úplne sadol a udržuje moju pleť fakt krásnu. Posledný produkt zo starostlivosti o pleť, ktorý by som s vami chcela zdieľať, je Centella toner od SKIN1004, ktorý ste už taktiež určite mali možnosť postrehnúť. Za mňa je fakt super na boj s nerovnomerným tónom pleti, napríklad po akné, a celkovo mi príde, že mojej pleti prospieva.

When it comes to skincare, I have to be very careful when choosing new products to try because my acne-prone and sensitive skin does not like everything. However, the Beauty of Joseon serums have been very much loved by my skin and I am truly beyond happy! The one with a green tea extract and panthenol as well as the rice and alpha arbutin one make sure that my skin stays soothed and hydrated, really helping me calm down my acne as well as reducing the redness and irritation of my skin. Beside those two, their serum with niacinamide and propolis is helping my skin stay texture-free, which I absolutely love, because my skin just could not stand the niacinamide by the Ordinary, like at all. The Centella toner by SKIN1004 is great for uneven skin tone I've been struggling with, mainly because of my acne.


Posledným obľúbencom je toto moje kabelkové duo, ktoré sa skladá z najúžasnejšieho balzámu na pery od Dior, ktorý mám v odtieni Mahogany. Pery sú po ňom krásne juicy a hydratované. Za mňa super produkt, ktorého kúpu som absolutne vôbec neoľutovala a používam ho takmer každý deň. Druhým produktom je mini Frudia krém na ruky, ktorý som nedávno objavila na Notine a úplne som sa zamilovala do celej tejto značky. Mňa vie branding značiek a celkovo obaly a reprezentácia značky v produktoch veľmi presvedčiť o ich kúpe a inak to nebolo ani v tomto prípade. Tak krásne kolekcie som už dávno nevidela, takže sa na ne určite pozrite aj vy!

Last but not least, these two are my go-to products that I always carry with me wherever I go. The most amazing lip balm out there, the Dior Lip Glow in Mahagony makes the prettiest, juiciest lips that you can ask for! They're also, of course, hydrated and just look stunning! The Frudia hand cream is the last beauty favorite and I must say, I absolutely looove branding and I often choose products based on how they look, with this purchase being the case. All their collections just look amazing so don't forget to check them out!


Aké sú vaše obľúbené produkty za posledné obdobie? Rozdeľujete parfémy podľa sezóny? Poznáte značku Frudia?




8 comments

  1. Používáš značky, které většinou neznám nebo je aspoň nemám vyzkoušené :)

    ReplyDelete
  2. Super tipy na produkty, po té vůni od Dior se musím podívat, už roky sním o tom, že si nějakou pořídím. :)

    ReplyDelete
  3. I got to try only the Miss Dior perfume from the products you presented here and I agree with what you have said, a lovely and mesmerizing perfume that makes you fall in love at the first try. I had the chance to try some face creams, toners and foundations and I agree, Dior is a great brand.

    ReplyDelete
  4. Love these products, especially the Miss Dior perfume! <3


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete
  5. Dior mám načuchané a voní hezky.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  6. Beautiful products!! This is definitely a girls beauty dinner! She we follow on instagram?
    Mine is: https://www.instagram.com/natcameo/

    ReplyDelete
  7. Všechny produkty vypadají nádherně a určitě skvěle fungují, nevěděla bych, po čem sáhnout dříve. :)

    ReplyDelete
  8. Ježiš já miluju tyhle nákupy, hauly prostě vše kolem kosmetiky apod. :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.