WINTER CAPSULE WARDROBE GUIDE


Tak ako to bolo aj počas predchádzajúceho ročného obdobia, aj na zimu som si pre vás pripravila menšieho sprievodcu zimným šatníkom. V takomto zimnom kapsulovom šatníku by sa mali nachádzať základné kúsky, ktoré sa dajú medzi sebou kombinovať a sú nielen trendy, ale aj spĺňajú svoju funkciu.

Asi najpraktickejším kúskom sú práve zateplené legíny, ktoré môžete použiť buď ako nohavice (takéto s napríklad koženým efektom sú nie len praktické, ale aj trendy!) alebo ak chcete do svojho outfitu práve zakomponovať sukňu či šaty, avšak pokojne ich môžete použiť aj ako vrstvu pod nohavice namiesto siloniek či pančúch. 

Ďalším favoritom je pre mňa puffer jacket, ktorá vás neskutočne zahreje a pokiaľ veľmi nemáte radi/y príliš veľa vrstiev a necítite sa v nich pohodlne, pri tejto bunde vám postačí skutočne len ľahký svetrík alebo tenší rolák a bude vám príjemné. Rovnako tak je to aj pri koženkovej bunde v motorkárskom štýle, ktorú ja osobne úplne zbožňujem.

Novým jesenno-zimným trendom sa stala aj svetrová vesta v štýle roláku, ktorá môže skvelo vyzerať napríklad pri skombinovaní s bielou košeľou či blúzkou s balónovými rukávmi. Okrem toho spĺňa aj skvelú funkciu šálu, takže vám nič nebude padať alebo lietať pri vetre. 

A jednoduché outfity sa dajú krásne doplniť práve zaujímavými a farebnejšími kabelkami, konkrétne tými typu crossbody, ktoré sú veľmi trendy! 


Aký je váš najobľúbenejší zimný kúsok zo šatníka? Aký typ bundy na zimu preferujete? Máte radi/y vrstvenie oblečenia alebo vám to skôr prekáža?

4 comments

  1. Parádní inspirace, takový jednoduchý minimalistický styl mám moc ráda! :)

    ReplyDelete
  2. V zimě mám nejraději hlavně zateplené legíny. Každým rokem nějaké pěkné hledám.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Moc hezké kousky, ty černé zimní boty jsou přesně můj styl a letos jsem si jedny podobné pořídila. Jsou moc pohodlné. :))

    ReplyDelete
  4. Já oblečení vrstvit musím, je mi neustále zima. Jinak bundu? Abych v ní nevypadala jako medvěd a vypadala stylově i když je teplá :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.