VALENTINE'S DAY | ASOS GIFT IDEAS FOR HER & HIM

Keďže sa nám už pomaly blíži Valentín, rozhodla som sa pre vás pripraviť niekoľko článkov do valentínskej série. Prvým z nich bude "gift guide" pre ňu a pre neho. Obchod ASOS mám veľmi rada, vždy tam majú krásne veci a tak som sa rozhodla, že v tomto článku nájdete tipy na valentínske darčeky, ktoré môžete kúpiť práve v obchode ASOS. Takže pokiaľ ešte neviete, čo kúpite vašej milovanej polovičke alebo vaši kamaráti či kamošky potrebujú poradiť, dúfam, že v článku nájdete dostatočnú inšpiráciu!



1. Valentínske pyžamo - pohodlných pyžám nie je nikdy dosť a obzvlášť takýchto krásnych. O to príjemnejšie sa v posteli bude leňošiť celý deň. 

2. Náramok - pokiaľ má vaša kamoška, mamina sestra alebo aj vy rada šperky, pekným darčekom je aj tento náramok so srdiečkami.

3. Maska na pleť - skvelým darčekom je aj pleťová maska a keď som na ASOS videla túto, hneď som vám ju sem musela dať.

4. Pozdrav - úsmev na tvári vyčarí aj pekný pozdrav s milými slovami. Na stránke ASOS ich však nájdete oveľa viac.

5. Ponožky 100% Your Type... - srandovnými ponožkami určite nikdy nič nepokazíte a k tomu sú veľmi praktickým darčekom.

6. Vyšívaná podprsenka - podprsenky s rôznymi nášivkami a výšivkami dnes frčia, tak ani tú nezabudnite nenápadne priateľovi ukázať.

7. Ponožky Valentines Sheer Heart - určite ste si všimli, že trendy sa stali transparentné ponožky s motívmi a to ešte cez leto. Mne sa tento trend veľmi páči a keď som uvidela práve tieto, hneď som sa do nich zamilovala.

8. Notes - pre milovníčky organizovania, plánovania, zapisovania či len kreslenia je skvelým darčekom aj notes alebo zápisník s valentínskou potlačou.




1. Ponožky - každý muž určite ocení aj ponožky, keďže sú veľmi praktickým darčekom. Aj keď mám rada ponožky s rôznymi zábavnými motívmi, príde mi, že takýmito obyčajnými a predsa zaujímavými nič nepokazíte, keďže nie každý má rád výrazné ponožky.

2. a 3. Pozdrav  a zase pozdrav- veľakrát skôr ženy túžia po tých materiálnych darčekoch a mužom stačí naozaj len maličkosť. Pokiaľ sa teda chcete skôr vyvarovať materiálnym darčekom, určite mu zlepší deň aj pozdrav s peknými slovami.

4. Tipy na koktejly - na ASOS ma strašne zaujala táto sada (nie len) pre pánov, kde nájdete recepty na rôzne koktejly a príde mi to ako skvelý a veľmi zaujímavý darček.

5. Kniha pre gentlemanov - pokiaľ má váš partner rád čítanie, určite ho zaujme aj táto kniha pre gentlemanov plná zaujímavých vecí a tipov, ako sa stať gentlemanom. Plus tá krásna grafika!

6. Vinylová platňa - snáď každý muž túži po štýlovom gramofóne a pokiaľ ho už doma má, určite mu srdiečko zaplesá, ak mu dáte nejakú novú platňu obľúbenej skupiny či speváka.

7. Kniha Naughty Dares - hru Pravda alebo odvaha určite poznáte, keďže ako malý ju hral snáď každý. Mám tu teda pre vás "vylepšenú" verziu, kde však nájdete len samé "príkazy" na odvahu.
 Cestovateľská kniha The Best Places To Be - veľmi zaujímavá knižka plná tipov na cestovanie a krásnych záberov a výhľadov.


Poznáte stránku ASOS? Čo hovoríte na tipy na darčeky? Ktorý vás najviac zaujal? 








Zaful Bikini, just arrived in time for Women's day! 
Use: zafulgoAll 20% OFF 
Click & buy 

#ZafulBikini #Zafulgo #womenday #GirlsCloset #SummerChic



7 comments

  1. Tvoje gift guide články zbožňujem, pretože sa mi páči, ako tento typ článkov tak pekne spracuješ. A tipy na darčeky sú veľmi užitočné :)

    Wear the Confidence

    ReplyDelete
  2. tak toto sú krásne vecičky <3 to pyžamko aj podprsenka su nádherné!

    ReplyDelete
  3. Krásna inšpirácia ♥ Najviac ma v oboch skupinkách zaujalo číslo 7 :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  4. My si s přítelem dárky nedáváme, první rok jsem přišla po noční :D takže mě vzbudil odpoledne a udělal večeři první jeho jídlo které sám uvařil a bylo výborné. :) letos bude v práci takže asi nachystám nějaké občerstvení ikdyž přijde až v 11 a holt se budeme věnovat sami sobe navzájem :)

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.