VALENTINE'S DAY | GIFT IDEAS FOR COUPLES

Okrem článku s tipmi na darčeky pre neho a pre ňu, som sa rozhodla pridať aj článok s tipmi na darčeky pre páry. Pokiaľ chcete dať nie len partnerovi, ale aj sebe nejaký milý darček, verím, že po tomto článku nájdete jasného favorita. Poďme teda na to!


1. CURAPROX kefky pre dvoch - tieto CURAPROX kefky vo valentínskej edícii som si všimla v obchodnom centre v pasáži, kde mal CURAPROX stánok a hneď mi padli do oka. Podľa mňa je to veľmi milý, praktický a hlavne originálny darček, ktorý určite vašu polovičku poteší.

2. Ponožky pre neho a pre ňu - pokiaľ s priateľom nosievate bláznivé a vzorované ponožky, super darčekom sú aj rovnaké ponožky alebo nejaké, ktoré sa navzájom dopĺňajú, ako napríklad tieto. 

3. ELKA UNDERWEAR trenírky pre páry - veľmi originálnym a pekným darčekom sú aj tieto trenírky pre páry, ktoré som objavila ešte minulý rok a hneď som ich musela objednať. Momentálne majú trenírky s rôznymi valentínskými motívmi, ale okrem nich tam nájdete aj mnoho iných krásnych motívov, takže si určite niečo vyberiete. Odporúčam vám však kúpiť si o číslo väčšiu veľkosť, keďže ja som si podľa tabuliek objednala veľkosť S a skôr by mi viac sedela veľkosť M.

4. Rozdvojka na slúchatká - pokiaľ s partnerom radi počúvate hudbu, milým a srandovným darčekom je aj rozdvojka na slúchatká a tak si môžete spolu vychutnávať vaše obľúbené pesničky. Takéto rozkošné rozdvojky nájdete aj v H&M či Primarku alebo na stránke ZOOT.


Aký darček ste tento rok kúpili svojej polovičke? Rozmýšľali ste aj nad darčekmi pre vás oboch? Ktorý vás najviac zaujal?







Zaful Bikini, just arrived in time for Women's day! 
Use: zafulgo → All 20% OFF 
Click & buy 

#ZafulBikini #Zafulgo #womenday #GirlsCloset #SummerChic

14 comments

  1. Omg ty avokádové ponožky! :D To je božííí :D Škoda, že by je můj přítel nosil jen na doma.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Tak ty ponožky jsou super. Dárek pro oba mě nenapadl. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Já Valentýna neslavím, ale děkuji za tipy :) Na výročí určitě nějaký z tvé nabídky využiji :)

    ELIS MINAROVÁ

    ReplyDelete
  4. Opäť super inšpirácia :) tie kefky a rozdvojka sú úplne super ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  5. Na ty Curaprox kartáčky jsem už koukala a jako každý rok jsou moc pěkné. Ty trenky Elka se mi líbí už dlouhodobě a říkám si, že si je musím také pořídit, takže se možná ten správný čas :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  6. Amazing post honey!I am following your blog now,hope you will do the same :)
    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.