TESTUJEME VZORKY | #1

Keďže rada testujem rôzne produkty, vždy sa teším, keď dostanem alebo niekde v časopise nájdem vzorky kozmetiky. Pokiaľ chcete vyskúšať nejaký produkt a buď doňho nechcete vraziť peniaze len tak, aby ste si ho overili a vyskúšali, vzorky sú presne tou skvelou alternatívou. Doma sa mi už začali vzorky zbierať a tak som si povedala, prečo nezaložiť nový typ článku, v ktorom by som vám podávala moje skúsenosti s rôznymi produktami práve v tejto vzorkovej podobe. Dúfam, že sa vám tento nápad bude páčiť a v článkoch nájdete to, čo potrebujete!



Dnes som si na mušku zobrala moje najnovšie vzorky, na ktoré som sa veľmi tešila. Máme tu vzorku šampónu a kondicionéru od Toni&Guy z rady Damage Repair, vzorku novej pleťovej masky Pure Clay od L´Oréal  a dve vzorky z Havlíkovej Apotéky - krém na akné Krásna slečna a hĺbkovo čistiacu Rannú masku na pleť.


Toni&Guy Damage Repair Shampoo and Conditioner

Musím povedať, že značku Toni&Guy som predtým ešte neskúšala a tak som bola veľmi zvedavá, aká bude. Aj napriek tomu, že mám vlasy farbené, suché mávam väčšinou len končeky, takže šampóny určené práve na zničené vlasy až tak moc nevyhľadávam

V prvom rade musím povedať, že vôňa oboch produktoch je nádherná! Vlasy voňajú ako keby ste práve prišli od kaderníčky. Konzistencia bola taktiež super, produkty mali v sebe malinké trblietky a penenie bolo rovnako dobré. Už počas umývania som cítila, že sú moje vlasy veľmi jemné. Po vysušení boli naozaj vyživené, lesklé, jemné a vyzerali zdravo. Končeky vlasov som mala pekne zacelené, vlasy sa dobre rozčesávali a dokonca mali aj objem, takže tieto produkty hodnotím ako taký nadpriemer a určite odporúčam vyskúšať.



L´Oréal Pure Clay Detox Mask

Tieto nové masky od L´Oréal ste už bezpochybne videli. Práve táto ma však zaujala najviac najmä
obsahom čierneho uhlia, ktorý je vhodný na aknóznu pleť. Okrem toho masky sľubujú detox pleti a jej celkové zlepšenie, takže som nad kúpou tejto masky rozmýšľala, no stále ma odrádzala jej cena. Bola som neskutočne šťastná, keď som túto vzorku objavila.

Masku som použila asi 2x do týždňa a presne táto vzorka vám na tie 2-3 razy vydrží, ako by sa mala aj pravidelne používať. Maska má nádhernú vôňu, doslova ako parfém, takže pre niekoho môže byť aj trošku silná. Okrem toho ma očarila svojou zvláštnou konzistenciou, s ktorou som sa ešte pri maskách nestretla. Nanášala sa úplne bez problémov a stačilo jej naozaj len máličko. Maska aj celkom rýchlo na tvári zaschla. Po použití dokonca príjemne voňala aj pleť, no hneď po prvom použití som nevidela ešte žiadne zmeny. Všimla som si však, že sa mi pleť ako by postupne čistila od čiernych bodiek a akné bolo trošku viac stiahnuté, no ani po druhom použití som nevidela extra rozdiel. Príde mi, že existujú oveľa lacnejšie masky, ktoré sú na tej istej báze a zmeny som videla už hneď po ich prvom nanesení.

Viem, že za týždeň používania by maska pleť nezmenila a práve preto to chce pravidelné čistenie, takže stále uvažujem, že by som do nej predsa len zainvestovala, pretože ma zaujíma, či pleti pri dlhšom používaní naozaj dokáže pomôcť.



Havlíkova Apotéka pleťový krém Krásná slečna

Túto kozmetiku som videla na viacerých blogoch a veľmi ma zaujala. Bola som sa pozrieť aj v ich kamennej predajni, ktorá je mimochodom krásna a dostala som tam dve vzorky pleťovej kozmetiky určenej práve na môj typ pleti - zmiešanú pleť s akné.

Tento krémik voňal veľmi prírodne a to mixom vône eukalyptu a mäty. Konzistencia bola na gélovo-krémovej báze a bola veľmi príjemná. Krémiku stačilo málo a pekne ste ho rozotreli po celej tvári. Čo ma však trošku sklamalo je, že mal mastnejšiu textúru, čoho som sa trošku zľakla. Pleť po použití krému bola na dotyk mastnejšia, no na pohľad vyzerala prirodzene matná. Akné bolo trošku stiahnuté, no nejaké veľké zmeny som nevidela ani po ďalšom použití, avšak keďže sú to prírodné produkty, rada by som vyskúšala aj normálne balenie tohto krému, keďže som naň čítala veľmi pozitívne recenzie.



Havlíkova Apotéka hĺbkovo čistiaca Ranná maska

Rovnako ako aj krém Krásná slečna, aj túto čistiacu Rannú masku som dostala vo forme vzorky. Masky mám veľmi rada, no ich zmývanie doslova neznášam. Pokiaľ si budete chcieť túto masku kúpiť, dopredu vás upozorňujem, že tá vôňa je neskutočne nepríjemná. Teda aspoň pre mňa. Väčšina prírodných produktov má veľmi špecifickú vôňu, no takúto som veru ešte necítila. Konzistencia masky a zmývanie však bolo super a tým mala u mňa hneď jedno plus

Pred použitím masky som mala celkom viditeľné čierne bodky, pleť mala na dotyk nerovnomerný povrch, samozrejme vyrážky boli viditeľné a keďže mám zmiešanú pleť, nejaké miesta na nej boli aj suchšie. Po tom, ako som masku použila (3 minúty), boli póry a čierne bodky menej viditeľné a vyrážky stiahnuté. Pleť bola nádherne hydratovaná, ako by ste si na pleť už naniesli spolu s maskou aj krém, rozjasnená, vypnutá a jemnejšia. Túto masku by som hodnotila ako taký nadpriemer a pokiaľ budete mať možnosť ju vyskúšať, určite do nej choďte!


Čo hovoríte na tento typ článku? Skúšate radi/y vzorky? Ktorá vás zaujala najviac? Poznáte alebo ste už vyskúšali niektorý z produktov?






6 comments

  1. Vzorečky, mám jich plný šuplík, ale ne a ne je vyzkoušet. Možná je to chyba a do nějakých se o víkendu pustím. Tento typ článku je super, ikdyž ze vzorečků většinou nepoznáš, zda ti opravdu pomohou a to mě od nich trochu odrazuje :( Nicméně o Havlíkově přírodní apotéce jsem slyšela mnohokrát a až na některé přírodní vůně jsem o ní slyšela samou chválu. Už dlouho přemýšlím, že si nějaký krém této značky pořídím :)

    ReplyDelete
  2. Já vzorky zkouším hrozně ráda! Tento typ článků je skvělý:D
    Windy pink style

    ReplyDelete
  3. něco od Havlíkovy apothéky bych chtěla taky vyzkoušet, nejvíc právě ten krém, který si testovala :) taky jsem na něj právě četla samé pozitivní recenze :D ale myslím, že z malých vzorečků se stejně nedá nic poznat, jde spíš o dlouhodobější péči...třeba bychom z něj pak byly nadšené :D :)

    ReplyDelete
  4. Na masku od L'Oréal som tiež už pozerala, no i mňa trošku odrádza tá cena :D Asi budem musieť pohľadať recenzie (alebo si počkať na prípadnú tvoju, ak sa teda rozhodneš investovať :D), lebo nerada by som vyhodila peniaze za niečo, čo budem môcť len hodiť do koša :D

    A STYLISH BEE // Facebook Page // GIVEAWAY

    ReplyDelete
  5. za mna ta maska od havlika vonia super :D a po jej pouziti uz netreba dalsi krem..

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.