ČO MA ZAUJALO V H&M? | FALL 2017


Viete, ako milujem robenie rôznych outfitov a rovnako tak značku H&M. V poslednej dobe som tam videla nádherné jesenné kúsky a v tom mi hneď blikol nápad, že vám urobím článok, v ktorom vám ukážem, čo mi padlo do oka a ako to všetko spolu kombinovať. Takže ako môžete vidieť, hneď tu máme 3 outfity, ktoré vznikli z vecí, ktoré nájdete na stránke H&M. Snažila som sa urobiť rôzne trendy kombinácie, aby nie len vyzerali dobre, ale aby boli zároveň aj pohodlné. Poďme sa však pustiť do samotného oblečenia a doplnkov!



Ako prvé tu mám bundičky a kabáty. Pokiaľ ste videli môj článok s jesenným fashion guideom, určite vám niektoré z vecí budú známe, keďže sú to tie najnovšie trendy. Mne do oka padli najmä kožúšky a kožená bunda s vlnou. Ani riflová bundička s kožušinkou či kabátik v štýle saka nesmie chýbať!


Čo sa týka topov a vrchnej časti oblečenia, veľmi ma zaujali svetríky a košele. Krásnou kombináciou je dlhšia košeľa s kratším jednoduchým, no na dotyk príjemným svetríkom. Do oka mi padla aj blúzka s odhalenými ramenami, ktoré stále frčia a taktiež crop-top mikina, ktorú síce doma ešte žiadnu nemám, no mám na ne zálusk, haha!



Nesmieme vynechať ani šaty a z nich sa mi neskutočne páčia teplákovo-mikinové šaty a volánikové šaty či už s čipkou alebo bez. Aj keď je to veľmi ľahký a tenký materiál, nebojte sa ho kombinovať napríklad aj s niečím hrubším. Šedé pančušky či vysoké čižmy, kožuchy alebo len koženkové biker bundy. Všetko sa dá krásne nakombinovať, len treba mať fantáziu!



Presuňme sa teda na spodnú časť oblečenia. Z nohavíc či jeansov ma zas tak veľa vecí nezaujalo, no do oka mi padlo koženkové legíny/nohavice, ktoré sú aj mojim veľmi obľúbeným kúskom. Hodia sa naozaj k hocičomu a outfitu dodávajú ten správny šmrnc. Pri sukniach o favoritov však núdza nebola. Sama som sa nevedela rozhodnúť, ktorú skôr mám sem pridať, no skúšala som sa držať trendov a aj toho, čo sa mi skutočne páčilo a tak tu máte sukničky rôznych materiálov, strihov či farieb.



S topánkami je to taká klasika, ktorú myslím nájdete v rôznych obchodoch. V H&M však nájdete veľmi pekné chelsea boots na opätku, ale aj bez, rôzne kožené čižmy s prackami alebo lakované na šnurovanie. A pokiaľ ste viac na farebné topánočky, určite sa mrknite aj na tieto krásne semišové burgundy topánočky.



Krásne kúsky majú aj v oddelení doplnkov. H&M šály priam zbožňujem a keď som videla tieto, úplne som sa do nich zamilovala. Sú tak krásne! Rovnako tak aj čelenky a rozkošná čiapka s "uškami". Veľmi ma zaujala aj šedá baretka, ktorá teraz ide do módy.



Čo sa týka kabeliek, ako som už spomínala v mojom článku s trendmi, do módy teraz idú práve semišové kabelky a kabelky z brúsenej kože. Výnimkou nie sú ani kožené či rôzne metalické kabelky. Mne sa zapáčili práve tieto a tá rose gold je pre mňa ako stvorená! Páči sa vám?



Z bižutérie ma oslovili šedé hodinky a zlaté prstene a náušnice. Aj H&M sa drží trendov a v ponuke má krásne veľké a farebné náušnice.



Aj keď som ešte dekoratívku od H&M neskúšala, vždy sa rozplývam nad ich obalmi. Nádherné majú aj kozmetické taštičky. Tentokrát ma zaujali najmä očné tiene v nádherných jesenných farbách a taktiež laky na nechty či umelé nechty.


Ktoré kúsky zaujali vás? Máte radi/y H&M? Čo u nich radi/y nakupujete?







4 comments

  1. H&M má super kousky, dlouho jsem tam nebyla, měla bych to napravit :-D. Jinak mě zaujal růžový kabátek a černobílá košile.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  2. Já mám ráda jejich kabáty a doplňky :-) po kosmetice jsem také zatím jen pokukovala, ale nezkoušela.
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  3. Jooj ten ružový kabát som si skúšala len v šedom a bol úžasný a pohodlný, ale nakoniec som si ho nevzala :(
    Inak krásne skombinované outfity :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/?m=1

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.