EVELINE COSMETICS SOS LASH BOOSTER

Dnes tu mám pre vás opäť novú recenziu! Rozhodla som sa, že vám konečne urobím recenziu na sérum na mihalnice od značky Eveline, ktoré som si kúpila pred niekoľkými mesiacmi, pretože som chcela mať moje mihalnice o niečo dlhšie a hustejšie. Rozmýšľala som aj nad predĺžením tých mojich, no keď som uvidela tento produkt, povedala som si, prečo ho nevyskúšať.


A little bit more about it...

• obnovujúce rastové sérum na riasy s regeneračným účinkom a s arganovým olejom
• má zdvojnásobiť objem rias, rozšíriť a posilniť ich
• má vyživovať, regenerovať a zvyšovať ich rast
zabraňuje vypadávaniu rias
• 10g - cena 4-5€


My opinion...

Sérum a celkovo značku som vyskúšala úplne prvýkrát a naozaj som do toho dávala veľa nádeje a očakávaní, keďže som nikdy predtým ešte žiadne sérum na mihalnice neskúšala, iba vazelínu. Značka Eveline Cosmetics pochádza z Poľska, no "využíva" švajčiarske receptúry. Keď mi toto sérum prišlo, veľmi som sa tešila a bola som zvedavá, aké budú výsledky. Sérum som si kupovala v marci a robila som naň aj článok. Používala som ho buď večer pred spaním alebo ráno ako primer pod špirálu.

Sérum je bielej farby a krémovej konzistencie. Kefka a štetinky umelé, čo mne veľmi vyhovovalo, pretože tento typ kefky mám najradšej. Po nanesení séra sú mihalnice biele, no po pár minútach sa všetko do nich vstrebe a môžete nanášať špirálu. Mihalnice so sérom a špirálou sú naozaj krásne dlhé, ale to je asi tak všetko. Snažila som sa ho používať pravidelne, no po viac ako pol roku som nevidela žiadne zmeny v dĺžke či hustote mojich prirodzených mihalníc, čo ma veľmi sklamalo. Navyše mi prišlo, že ich sérum len viac zaťažovalo, pretože ma na dotyk a najmä pri nanášaní špirály korienky boleli a boli ako by oslabené, avšak nevypadávali. Za mňa by som tento produkt určite neodporúčala. Možno pokiaľ chcete iba nejaký podklad pod špirálu a nejak ich pri danom looku predĺžiť, no nečakajte žiadne zázraky.



• umelá kefka so štetinkami
• predĺženie rias s nanesením špirály
• cena

• žiadne účinky (rast, predĺženie, hustota, regenerácia, výživa)
• mihalnice sú oslabené
• kvalita


🗢🗢🗢🗢🗢

2/5 bodov









9 comments

  1. Na rast a posilnenie určite vyskúšaj čistý ricínový olej. Naň nedám dopustiť, dokonca si riasy občas strihám (spodné) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Už som o ňom počula viackrát, musím ho konečne vyskúšať aj ja :)

      Delete
  2. S tímto sérem mám podobnou zkušenost, mám ho doma už několik měsíců a čas od času jej používám pod řasenku. Řasy po tom nerostou, ale alespoň je to prodlouží při líčení :) Sama bych sérum pro růst určitě nedoporučila, ale pro chvilkové prodloužení ano :)

    ReplyDelete
  3. Musím súhlasiť s komentárom vyššie. Ricínový olej je naozajstný zázrak! Používam ho dokonca aj na obočie <3 S týmto sérom nemám našťastie žiadne skúsenosti a vďaka tebe ani nebudem. Vďaka za skvelú recenziu <3
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vyskúšala by som ho na obočie aj ja, dúfam, že sa potom chĺpky na obočí s rastom nezbláznia :D♥

      Delete
  4. Já už vyzkoušela dvě růstová séra, jedno z drogerie DM od Beauty Lash a druhé Hair Plus a to byla pecka, jen ta cena už nebyla tak sympatická :-) u obou výsledky byly znát, klidně mrkni na blog. Důležitá je ale pravidelnost, jinak je to k ničemu :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem za tipy :) Určite sa po nich pozriem

      Delete
  5. Taky jsem ho měla a taky se žádný zázrak nekonal :D A to nemluvím o tom, že na mě nefunguje ani čistý ricinový olej z lékárny :D :/

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.