SOS LASH BOOSTER BY EVELINE

Dnes by som vám chcela predstaviť novinku v mojej kozmetickej zbierke. Každá žena a dievča túži po krásnych a dlhých mihalniciach bez toho, aby ich museli lepiť alebo si nechať predĺžiť tie vlastné, ktoré sú však následne poškodzované chemickými látkami obsiahnutými v lepidlách či iných produktoch používaných pri tejto skrášľujúcej procedúre. Keďže som aj ja chvíľu romýšľala nad nadrobením mojich prírodných mihalníc, rozhodla som sa najprv vyskúšať jednoduchšiu cestu a tak som si kúpila sérum na rast mihalníc od Eveline Cosmetics - SOS Lash Booster.



S touto kozmetickou značkou som sa predtým ešte nestretla a nemala som s ňou žiadnu skúsenosť. Do kúpy séra som išla bez vyhliadnutia hocijakej značky a tak mi práve tento produkt padol do oka. Eveline Cosmetics je značka pochádzajúca z Poľska a zaoberá sa rôznými beauty produktami či už na krásu alebo práve na nejakú tú starostlivosť o naše telo. Musím povedať, že sérum ma teda ihneď zaujalo designom, ktorý je veľmi luxusný a evokuje vám, že to, čo ukrýva, je naozaj pecka. Je to teda obnovujúce rastové sérum na mihalnice 5v1 s argánovým olejom. Má zdvojnásobiť objem rias, posilňuje ich, regeneruje, vyživuje a samozrejme zvyšuje ich rast. Skvelým doplnkom je aj zabránenie ich vypadávaniu



Obsahuje aj veľa iných prospešných látok, ktoré sa o mihalnice poriadne postarajú. Sérum má bielu farbu a logicky po ňom mihalnice ostanú biele, no po vstrebaní séra sú mihalnice opäť v "pôvodnom" stave s menším nádychom bielej, záleží to však od vrstiev, ktoré aplikujete. Môže sa používať buď ako báza pred samotnou špirálou alebo večer ako sérum, čo je úplne skvelé.

Čo sa týka kefky, je to flexibilná kefka s umelými štetinkami, ktoré vám krásne sérum roznesú po mihalniciach. Aplikácia je úžasná a zatiaľ som so sérom spokojná, takže som zvedavá, aké budú výsledky po dlhšej dobe, keďže teraz je ešte krátka doba na to, aby som vám povedala celkový názor. Jeho cena je podľa mňa celkom príjemná a ak by naozaj splnil účel, bolo by to lepšie riešenie ako samotné nalepovanie. Ja som sérum kupovala cez internet, kde sa cena pohybuje okolo 4€.



Poznáte značku Eveline Cosmetics? Zaujalo vás toto sérum? Dali by ste si nalepiť umelé mihalnice?



Post a Comment

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.