DERMACOL COVER MAKE-UP

Značku Dermacol myslím všetci veľmi dobre poznáte a viacerí s ňou máte určite rôzne skúsenosti. Od Dermacolu som žiadnu dekoratívnu kozmetiku nikdy nemala, no vyskúšala som zopár pleťových produktov a bola som veľmi spokojná. O tomto Cover make-upe práve od Dermacolu ste už určite počuli alebo ste ho mohli vidieť najmä teda na instagrame, kde spôsobil celkom veľký boom. Výnimočný je najmä svojou krycou schopnosťou a všetci ho ospevovali až tak, že som sa ho rozhodla vyskúšať aj ja!


Make-up je teda pôvodom z Českej Republiky a jedná sa o make-up najmä na profesionálne použitie. Ako som sa dozvedela, kúpili ho aj hollywoodske štúdia a práve to vo mne vyvolalo naozaj veľa otázok a bola som naň neskutočne zvedavá. Keďže mám svetlú pleť, sadne mi možno 1 make-up z 10 a mám celkom problém aj nejaký ten jeden nájsť, preto používam korektory, ktoré si miešam. Keďže si tento make-up môžete kúpiť v rôznych odtieňoch, stále som váhala, či by nebolo lepšie ísť do kamenného obchodu Dermacolu a nechať si ohľadom odtieňu poradiť. Nakoniec som to však riskla a kúpila si make-up len cez tester, ktorý som vyskúšala v drogérii.

Pôvodne som chcela odtieň 207, ktorý je spolu s 208 určený práve na svetlú pokožku, no keďže ho nikde v drogérii nemali, siahla som nakoniec po odtieni 208. Keďže sama neviem, aký podtón pleti vlastne mám (keďže mi vždy sedí všetko inak), nevedela som, čo mám od neho očakávať.


Make-up má krásne balenie a samotný je "zabalený" v takejto nádhernej zlatej tube. Okrem toho, že ponúka naozaj vysoké krytie, ktoré mi krásne zakrylo akné na pleti, je tento make-up vodeodolný, hypoalergénny a má SPF 30, čo je podľa mňa naozaj super. 

Netreba to s ním vôbec preháňať, stačí ho dať máličko, pretože potom na vás pôsobí dojmom masky a to napríklad ja osobne veľmi nemusím. Konzistencia je trošku zvláštna a skôr by som ho odporúčala nanášať a rozotierať prstami alebo štetcom ako hubkou na make-up. Až pri tomto odtieni 208 som zistila, že aj napriek tomu, že mám skôr ten neutrálnejší podtón pleti s troškou žltého, make-up v tomto odtieni je vhodnejší asi viac pre ružovejšie podtóny, ale to sa dá všetko potom vychytať púdrom. Stále mám však pocit, že aj napriek tomu, že 207 a 208 sú určené pre bledule, odtieň 208 je na mňa trošku bledý.

Zatiaľ som neskúšala, čo všetko a hlavne ako dlho make-up vydrží, no po jeho nanesení má pleť trošku lesklejší finish, takže pokiaľ máte zmiešanú či mastnú pleť, rozhodne si kúpte dobrý zmatňujúci púder. Keďže make-up určite zaujal mnohých z vás, po čase jeho používania a nadobudnutia skúseností by som rada urobila recenziu.




Počuli ste už o tomto make-upe? Zaujal vás? Aký máte názor na značku Dermacol?




5 comments

  1. značku dermacol mám celkovo veľmi rada a o tomto makeupe som počula len samé pozitívne reakcie. Asi by som ho mohla v blízkej dobe skúsiť ;)
    A inak máš nádherné nechty ;)

    ReplyDelete
  2. O tomhle jsem četla a slyšela snad všude. Líbí se mi, že je to česká značka, ale bohužel si Dermacol značku nekupuji. Snažím se o přírodnější cestu :) Navíc se mi teď akné zlepšuje nejspíš právě kvůli tomu, že jsem se přestala líčit a dávám si takový detox :D

    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Tento make up mam v pláne už dlho vyskúšať a práve ako spomínaš na akné ako korektor.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  4. Makeup mám a nejraději ho používám, když jdu na párty, či když jsem ve škole od rána do večera, protože opravdu vydrží.:)

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.