TONI&GUY HEAT PROTECTION MIST

Prajem vám krásnu nedeľu, aj napriek tomu, že počasie je všelijaké! Dnes som sa rozhodla, že vám napíšem novú recenziu a to na ochranný vlasový sprej od značky Toni&Guy. Tento sprej ste mohli vidieť v jednom z mojich haulov a keďže sa stal mojím skvelým pomocníkom, veľmi sa teším, že vám o ňom môžem povedať niečo viac


A little bit more about it...

ochranný sprej na vlasy namáhané teplom (najmä na fénovanie)
stará sa o vlasy a zabraňuje ich lámaniu
ochrana vlasov až do 230°C
• 75mL - cena od 6€


My opinion...

Od značky Toni&Guy som ešte nejaké poriadne výrobky neskúšala, teda okrem vzorky šampónu a kondicionéru, s ktorými som bola neskutočne spokojná, takže som bola veľmi rada, keď som mala možnosť, vyskúšať tento ochranný sprej na vlasy. V prvom rade musím pochváliť krásny design obalu, pretože to mňa vždy zaujme ako prvé a veľa výrobkov si kupujem najmä podľa toho. Je to celkom malé balenie, ale úplne ako stvorené na cestovanie. Sprej používam aj pri žehlení vlasov, keďže si ich nechávam schnúť skôr bez fénu. Sprej nádherne vonia a do vlasov ho stačí len nastriekať, no nikdy neviem, koľko si ho mám dať, takže už čakám, že ho zachvíľu celý miniem. 

Vlasy po ňom veľmi jemne voňajú a celkovo sa mi zdá, že ostávajú po čase používania na pohľad oveľa zdravšie aj napriek používaniu žehličky. Nevýhodou, (teda aspoň pre mňa) je to, že sa sprej musí aplikovať do vlhkých vlasov a keďže si vlasy umývam večer, veľakrát ani sama neviem, či si ich ráno budem nejako natáčať alebo nie. Avšak veľmi dobre sa s ním vlasy rozčesávajú a nie sú poškodené, ani sa nelámu. Všimla som si, že aj napriek tomu, že to nemá v účinkoch, ako by zafixuje a predĺži výdrž účesu a to aj za rôznych vonkajších vplyvov. Väčšinou si lak na vlasy ani nedávam a aj napriek rannej hmle vlasy oveľa dlhšie vydržia natočené, ako bez použitia spreju. 

Ak sa rozhodnete kúpiť si ho, dávajte si pozor na to, kde ho budete na vlasy aplikovať, pretože doslova podlahu navoskuje a strašne sa na nej šmýka, čo mám už vyskúšané nie len ja. Každopádne môžem povedať, že ma tento sprej naozaj ohúril a určite ho odporúčam vyskúšať. Od značky Toni&Guy by som však jednoznačne rada vyskúšala aj viac produktov a som z nej zatiaľ nadšená.



• design, šikovná veľkosť balenia
• vlasy chráni, stará sa o ne a nezaťažuje ich
• nádherná vonia
• ľahké rozčesávanie, aplikácia a fixácia účesu
• cena za kvalitu

• aplikovanie do vlhkých vlasov


🗢🗢🗢🗢🗢

5/5 bodov




6 comments

  1. Tento produkt vyzerá dosť zaujímavo! So šampónom a kondicionérom som dosť spokojná, takže vyskúšam aj tento sprej! :-)

    http://www.allaboutnathalie.com

    ReplyDelete
  2. Super produkt, mám niečo podobné od inej značky a som s ním spokojná, ale aj tento stojí za vyskúšanie. :)

    ReplyDelete
  3. Tuhle značku mám ráda a mým nejoblíbenějším produktem je lak na vlasy :) tento produkt ale vypadá také hodně dobře.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  4. Vypadá suprově a cena je taky docela příjemná :) Já už několik let používám termoochranu na vlasy od značky L'oréal, kterou si nemůžu vynachválit :)

    ReplyDelete
  5. Aplikace do vlhkých vlasů by mi též moc nevyhovovala :/ Je super, že účes vydrží po spreji déle :) Moc hezká recenze.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.