TESTUJEME VZORKY | #2

Keďže sa mi opäť nazbierali nejaké vzorky, rozhodla som sa vám napísať ďalší článok do rubriky testovania vzoriek. Tentokrát to budú vzorky z rôznych oblastí, či už zo starostlivosti o pleť, niečo z dekoratívky a taktiež vzorka krásneho parfému. O čo konkrétne ide sa dozviete v celom článku!



Mám tu teda pre vás dve vzorky od značky PUPA, ktoré som dostala pri nákupe a to vzorku hydratačnej masky a krému na všetky typy pleti, vzorku make-upu Wake&Make-up od Dermacolu v odtieni 2 a vzorku parfému Chanel Gabrielle.


PUPA Hydra Revolution Silky Cream

Prvými PUPA produktami, ktoré som vyskúšala z rady starostlivosti o pleť boli práve pleťová maska a krém. Aj napriek tomu, že vzorka krému je pomerne malá, vydržala asi na 4 použitia. Vôňa krémiku je krásna a pripomína parfém, konzistencia je veľmi príjemná a rovnako tak rozotieranie. Stačí ho dať málinko a vystačí na celú tvár, vstrebanie do pleti je celkom rýchle a hydratácia je vynikajúca. Pleť je po kréme vyživená, zjemnená a ostane na nej akýsi ochranný film. Naozaj cítite, že si na pleť dávate kvalitný krém.



PUPA Hydra Revolution Mask

Ďalším PUPA produktom je hydratačná maska z rovnakej rady, ako krém. Vôňa masky je taktiež krásna a pripomína vôňu parfému, má gélovo-vodovú konzistenciu a aj masky stačí málo. Ľahko sa rozotiera, do pleti sa pekne vstrebe a je bezoplachová. Pleť je zhydratovaná, vypnutá, jemná a zmatnená. Jedinou menšou nevýhodou je to, že ma pleť v oblasti akné trošku štípala.

Pri použití oboch produktov - krému aj masky by som dávala pozor na to, aby ste si ich nedávali hneď na seba po tom, ako sa jeden produkt vpije do pokožky. Vtedy som si všimla, že sa zvyšky masky na pleti žmolia a tak je lepšie produkty používať skôr oddelene.



Chanel Gabrielle Perfume

Musím povedať, že nadšenkyňou originál Chanel parfému nie som, no niektoré tie zjemnené verzie pre mladé ženy voňajú pekne. V časopise som natrafila na túto vzorku Chanel parfému, ktorý som ešte nevoňala, ale veľmi ma zaujal. Parfém Gabrielle od Chanelu je naozaj krásny a ľahký, no zároveň elegantný. Avšak mi príde, že je skôr určený starším ženám, ako tým mladším, keďže to nie je práve ten hravý typ parfému. Vzorku som vyskúšala a môžem povedať, že na krku som parfém cítila do večera, takže s výdržou normálneho balenia určite problém nebude.




Dermacol Wake&Make-up Make-up

Potešila som sa aj vzorke make-upu od Dermacolu. Make-upy od Dermacol nemám ešte nejako vyskúšané a tak som na tento Wake&Make-up bola veľmi zvedavá, aj keď som vedela, že mi odtieň 2 určite nesadne. Make-up mal nádhernú vôňu, krémovú konzistenciu, ktorá sa veľmi ľahko a výborne nanášala a stredné až menej vysoké krytie, čo ma neskutočne prekvapilo. Zároveň pokožku hydratoval a ako by sa do nej vstrebal. Jedinou nevýhodou bol teda odtieň, ktorý bol na mňa príliš tmavý a oranžový, no určite sa popozerám po bledšej verzií, pretože ma make-up neskutočne zaujal.


Čo vám padlo do oka najviac? Máte radi/y značku Dermacol? Vyskúšali ste už značku PUPA?






3 comments

  1. Dermacol mám moc ráda, převážně rtěnky od něj. Jinak mě zaujal ten parfém, nikdy jsem nezkoušela a parfémy mám moc ráda.:)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  2. Ta vůně vypadá dobře :) Nikdy by mě nenapadlo dělat recenze na vzorky, ale je to super nápad :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.