EMPTIES | AUGUST 2017

Konečne tu mám pre vás nový článok so spotrebovanými produktami. Je to už viac ako mesiac, čo bol na blogu "empties" článok, no váhala som, či v tejto sérii pokračovať. Nakoniec som sa predsa len rozhodla, že urobím ďalší článok, no medzitým som už nejaké spotrebované veci vyhodila. Zoskupila som teda nejaké veci, ktoré som minula a rada by som vám o nich niečo povedala. Poďme teda na to!


Produkty sú od viacerých značiek a ako tak pozerám, celkom dosť z nich je tu práve od Garnieru, ktorý mám strašne rada. Myslím, že jeden antiperspirant sa mi na fotku nezmestil, takže ho pridávam aj tak a na konci je zopár produktov, ktoré som minula, no obaly som si neodložila.



Catrice Liquid Camouflage Concealer

Na tieto korektory som už robila recenziu. Očakávala som od nich niečo viac, keďže je na ne množstvo pozitívnych recenzií, no mňa osobne nejak extra neohúrili. Prišlo mi, že z obalu časom vyprchávali a práve to som najviac videla na tmavšom odtieni, ktorý som používala len minimálne. Krycia schopnosť bola fájn, no potrebovala by som asi niečo s väčším pigmentom, pretože behom pár hodín som mala pocit, ako by som ráno akné ani nezakryla. Vôňa však bola veľmi príjemná a taktiež som bola veľmi spokojná s aplikátorom. Vzhľad mi prišiel celkom profesionálny a tak aspoň to u mňa trošku zabodovalo.

🗢🗢🗢🗢🗢


Giordani Gold Eyebrow Gel

Tento fixačný gél na obočie som dostala ako darček. Vyskúšala som ho úplne prvýkrát a bola som s ním neskutočne spokojná. Určite by som sa k nemu ešte raz rada vrátila, len tá cena mi príde trošku moc, každopádne bol naozaj skvelý. Farba mi padla ako uliata, kefka bola dosť veľká a tak aplikácia bola oveľa rýchlejšia a jednoduchšia. Dalo sa s ním pekne pracovať, behom pár sekúnd zaschol a obočie zafixoval. Keďže používam ešte ceruzku, tá s týmto gélom vydržala naozaj celý deň a obočie sa vôbec nezmazalo a to ani trošku.

🗢🗢🗢🗢🗢


Garnier Mineral Invisible 48h Antiperspirant

Výrobky Garnier mám veľmi rada a to nie len tie na pleť, ale najmä antiperspiranty. Používam ich už dlho a som s ním stále spokojná. Tento je taktiež skvelý. Nemusíte si ho dávať veľa a celkom v pohode vydrží celý deň. Stále cítite jeho vôňu a to aj na oblečení na druhý deň. So škvrnami som nemala taktiež žiadny problém.

🗢🗢🗢🗢🗢


Dove Powder Soft Antiperspirant

Z času na čas antiperspiranty zmením alebo si ich kúpim, keď sú v nejakých výhodných sadách a to platí najmä pre tie od Dove. Nemôžem povedať, že by som s nimi nebola spokojná, no na mňa mi prídu až príliš "ťažké". Keď som si ich nastriekala, vždy sa v izbe niesli aj niekoľko minút a celkovo som mala pocit, že sú akejsi "ťažšej konzistencie", ako niektoré iné. Vôňa práve tohto bola nádherná, veľmi jemná a vydržala tiež takmer celý deň. Proti poteniu taktiež bojoval, ale o niečo menej.

🗢🗢🗢🗢🗢


Balea Bahamas Dream Shower Gel

Značku Balea mám neskutočne rada a vždy si neviem vybrať, ktorý sprcháč si skôr kúpiť. Tie ich vône sú proste úžasné! Tento raz som doma mala tento letný s kokosovou vôňou, ktorú som tam teda veľmi necítila, ale za to bola veľmi špecifická a pritom neskutočne krásna. Vôbec ju neviem popísať, no bola sladká a niečo mi pripomínala. Nevýhodou však bolo, že na pokožke po osprchovaní nevydržala a samotný sprcháč s ňou nič nerobil. Každopádne ak pôjdete okolo neho, musíte ho ovoňať.

🗢🗢🗢🗢🗢


Garnier Fructis Densify Hair Shampoo & Conditioner

Mám pocit, že radu Fructis som už raz skúšala, no veľmi si nepamätám, ako som s ňou bola spokojná. Tentokrát som tento šampón a kondicionér vždy rada a intenzívne používala a určite by som neváhala pri ďalšej kúpe. Vôňa bola pri oboch produktoch nádherná. Vlasy boli na dotyk jemné a vyzerali naozaj zdravo a hebko. Mám pocit, že trošku dodali vlasom objem najmä pri korienkoch, ale hustota ostala rovnaká. Taktiež šampón pekne penil a kondicionér vlasy nijako extra nezaťažoval (aspoň som nemala taký pocit, haha).

🗢🗢🗢🗢🗢


Garnier Micellar Water 3in1

O mojej milovanej micelárke asi ani nemusím priveľa hovoriť. Ospevujem ju pomaly v každom článku a čo povedať, je proste skvelá. Aj napriek tomu, že je na citlivú pleť, tej mojej bez problémov vyhovuje. Make-up rýchlo odlíči a k pleti je naozaj šetrná. Ja som s ňou nadmieru spokojná a vždy sa k nej rada vraciam.

🗢🗢🗢🗢🗢



Balea Soft&Clear Anti-Pickle Face Mask

O tejto bahennej maske som už recenziu robila, takže ju zhrniem len v skratke. Na to, že je to maska od Balei, bola som veľmi milo prekvapená. Vôňa bola príjemná, maska pleť pekne vyživila, zmatnila a zanechala ju jemnú a sviežu. Dokonca sa mi zdalo, že po čase používania boli naozaj vidieť rozdiely aj v samotnej čistote pleti a akné nebolo až tak viditeľné, takže odporúčam vyskúšať.

🗢🗢🗢🗢🗢


Alverde Beauty & Fruity Lime & Apple Face Mask

Prvýkrát som vyskúšala aj bio masku od Alverde s ovocnými kyselinami a výťažkami z jablka a limetky. Hneď ako som ju otvorila a dala na pleť, bola cítiť jej veľmi výrazná vôňa už spomínaného ovocia. Zo začiatku to pre mňa bola až moc silná, ale po čase som si na túto vôňu zvykla a stala sa naozaj príjemnou. Pleť ostala vyživená, rozjasnená a pekne hydratovaná. Okrem toho bola aj zmatnená a maska sa do nej pekne vstrebala. Dnes som si práve kúpila ďalšie balenie, tak na ňu spravím určite aj normálnu recenziu.

🗢🗢🗢🗢🗢


Palmolive Coconut Joy Shower Gel

Už keď dali do predaja tieto krásne vyzerajúce sprcháče, chcela som ich vyskúšať. Aj keď na konci leta, kúpili sme si ho a musím povedať, že je naozaj skvelý. Tá vôňa je krásna, aj napriek tomu, že kokos tam nie je až taký výrazný. Vôňa ostane na pokožke zopár hodín a cítite ten skvelý svieži pocit. Pokožka po ňom nebola vysušená, no k dokonalosti by som mu pridala ešte viac hydratácie, inak je skvelý.

🗢🗢🗢🗢🗢


Ktorý z produktov vás zaujal? Vyskúšali ste už nejaký? Čo ste naposledy minuli vy a aká bola vaša spokojnosť?







4 comments

  1. Akné nemám tak mi přijde Catrice korektor super. Používám ho jen pod oči.

    ReplyDelete
  2. Mě ten korektor nějak nesedl..

    ReplyDelete
  3. Ten sprcháč som mala a bol super, také stelesnenie leta v sprche :)

    ReplyDelete
  4. Ja mám korektor veľmi rada a používam ho skôr pod oči ako na akné. Tam mi vyhovuje viacej ten tuhý. Ale keďže už mám neviem koľké balenie tá vôňa mi už začína vadiť. Ale musím s tebou súhlasiť čo sa týka antiperspirantu od Garnier. Taktiež som veľmi spokojná. Už ho mám asi štvrtý krát.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.