CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE CONCEALER

Dnešná recenzia bude na veľmi známe a ospevované korektory od Catrice - Camouflage Liquid Concealer, ktoré mám v dvoch odtieňoch. Keď som sa rozhodla tieto korektory vyskúšať, do obchodu som pre 010 Porcellain chodila asi každý týždeň, keďže ho vôbec na sklade nemali. Nakoniec som sa ho však dočkala a k nemu mám aj 020 Light Beige


A little bit more about it...

• ponúka vysokú pigmentáciu
• má byť ultra dlhotrvácny
• obsahuje vodeodolné tekuté zloženie
• 5mL - cena od 4€


My opinion...

Tieto korektory som si kúpila najmä na základe skvelých recenzii a tak ma zaujímalo, či sú tieto korektory až také úžasné, že nebudem chcieť viac iné. Ako som už spomínala, ich dostanie v obchode je hrozné, väčšinou sú neustále vypredané, čo je jednou z nevýhod. Momentálne sa do predaja dostal nový odtieň a to 005 Light Natural, ktorý by som rada vyskúšala tiež. Ja mám korektory dva a to v odtieňoch - 010 Porcellain a 020 Light Beige. Korektory majú skvelý design, sú v plastovom balení aj keď vyzerá ako sklenené, čo im dodáva profesionálnejší vzhľad. Majú trošku silnejšiu, no príjemnú parfemáciu. Jednou veľkou nevýhodou je, že sa vám začnú vyparovať. Tmavší odtieň som používala minimálne a už mám polovicu fuč, čo môžete vidieť aj na fotkách. Odtiene mám dva, pretože mi príde, že mi zo začiatku nesedel ani jeden z nich a práve som potrebovala akýsi stred medzi nimi, takže som ich mala v pláne zmiešať.

V poslednej dobe som si všimla, že mi bledší odtieň momentálne sedí viac ako tmavší, no počas zimy bol aj tento 010 Porcellain na mňa až príliš svetlý. Korektor používam niekedy aj na celú tvár, keďže je ľahký a na pleti ho nie je ani cítiť. Rozotiera sa super, akurát je lepšie pracovať s ním hneď po nanesení, pretože celkom rýchlo zasychá. Všimla som si, že ako si ho nanesiem, farba je o niečo tmavšia ako po rozotrení, takže sa nezľaknite, ak vám aj bledý odtieň hneď nesadne, pretože ešte zbledne. Čo sa týka krytia, očakávala som asi niečo, čo vydrží dlhšie. Po nanesení je krytie super, naozaj pekne zakryje akné a nedokonalosti, no až takú veľkú výdrž nemá, čo mi je ľúto. Stále mám z neho zmiešané pocity, pretože oba odtiene majú občas ružový a oranžový podtón. Pri každej aplikácii sa ako by k pleti správa inak, no aj tak ho odporúčam vyskúšať a spraviť si naň názor.



• design a príjemná parfemácia
• jednoduchá aplikácia, konzistencia
• skvelé krytie
• prispôsobenie sa pleti

• ružový a oranžový podtón
• výdrž
• vyparuje sa

🗢🗢🗢🗢🗢

3/5 bodov



5 comments

  1. Mně vyhovuje :-) používám ten tmavší odstín .

    ReplyDelete
  2. Tiež ho momentálne testujem, len som si na neho ešte neutvorila poriadne názor :) To vyparovanie, o ktorom píšeš, ma ale dosť prekvapilo, som zvedavá, či tiež budem mať tento problém.

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  3. Používám odstín 010 - Porcellain a neskutečně mi vyhovuje. Dokonce mívám i hodně mastnou T zónu a tento korektor zdárně odolává :) Nedám na něj dopustit!

    http://elisminarova.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Ja tieto korektory milujem, používam ich už dlhú dobu. Tým, že som veľmi bledá používam iba č. 010. Našťastie v našom malom mestečku sú v DMke neustále, takže sa nebojím, že by bol vypredaný.

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    ReplyDelete
  5. Tieto korektory sú perfektné, ak si pod ne nanesiem očný krém tak držia ešte lepšie a ani nezvýrazňujú vrásky. Aj svoj odtieň som si vedela nájsť, skrátka paráda.
    Bianka

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.