Schwarzkopf Gliss Total Repair | Shampoo & Conditioner


Po veľmi dlhej dobe tu pre vás mám malú recenziu na dva produkty, ktoré som v poslednej dobe pravidelne používala a rozhodla som sa, že vám o nich niečo málo poviem a trošku vás influencla v prípade, že rozmýšľate nad ich kúpou. Jedná sa o intenzívne regeneračný šampón a kondicionér Gliss Total Repair od značky Schwarzkopf. Tak poďme na to!


Schwarzkopf Gliss Total Repair Shampoo & Conditioner

  • predovšetkým pre vysušené a poškodené vlasy za účelom ich regenerácie, výživy a obnovy
  • eliminuje až 85% poškodenia vlasov
  • zanecháva vlasy zdravé a vyživené
  • obsahuje keratín a nektár
  • kondicionér vlasy posilňuje, uľahčuje ich rozčesávanie a opravuje poškodenie vlasov


Čo sa týka oboch týchto produktov, túto radu som vyskúšala prvý raz a bol to len môj náhodný výber podľa toho, čo sa mi práve zdalo, že moje vlasy potrebujú. Nakoľko som ešte pred nejakými mesiacmi bola u kaderníčky na podstrihnutie a farbenie, vlasy mám ešte pomerne stále v dobrom stave čo sa týka štiepenia končekov a nejakého toho poškodenia, no nikdy nie je zlý nápad takéto produkty do svojej rutiny zaradiť ako takú prevenciu alebo extra hydratujúcu a obnovujúcu starostlivosť navyše.

So šampónom som spokojná, príjemne vonia, dobre pení a krásne čistí pokožku hlavy. Keďže mám mastnú pokožku hlavy, vlasy si musím umývať pomerne často, no s týmto šampónom som skutočne "wash days" vedela o trošku oddialiť a to ma veľmi milo prekvapilo a potešilo. Vlásky sú po šampóne krásne lesklé, vôbec nie sú vysušené a vyzerajú celkovo pekne. Čo sa týka kondicionéru, hoci je z tej istej rady a mal by mať rovnakú vôňu, pri ňom mi príde veľmi chemická a umelá a to mi veľmi vadilo. Obzvlášť kvôli tomu, že ste po umytí túto "vôňu" mohli cítiť aj na vláskoch a strašne ma to iritovalo. Pre mňa sú oba produkty takej tej klasickej kvality, ktorú môžete očakávať od vlasovej kozmetiky takýchto značiek, takže to pre mňa nie je sklamanie, ale nabudúce sa rada popozerám po inej rade alebo značke a ak by som sa k týmto produktom mala opäť vrátiť, bolo by to iba ku šampónu. Kondicionér by som za seba moc nedoporučovala, pretože viem, že viete kúpiť oveľa lepší (a voňavejší!) kondicionér.


Are you looking for new hair care products? Let me share my thoughts on these two Schwarzkopf Gliss Total Repair hair products. This was my first time ever trying both of them and I must say, if I had to buy them again, I would (most certainly) go for other products from this brand or even try a completely new one. And if I really really had to, I can imagine myself using the shampoo again only. This is an intensively regenerating hair care line, which I've kind of noticed that my hair were (and still are) pretty, shiny, hydrated and healthy-looking without any dryness or split ends, but these products are not something extra you can get for your hair. I guess the quality is fair and it's what you would expect from brands like this one, but it's nothing special that I would now recommend everyone around me. The smell of the shampoo was very nice, but I can't say the same about the conditioner. Even though they both are from the same hair care line, the smell of the conditioner strongly reminds me of some chemicals and just not good stuff. Trust me, you don't really want your hair smell like this after washing. So I would say, if you want to try this shampoo, you can go for it but you will be wasting your money with the conditioner as I believe there are other ones that worth the money more than this one.


Poznáte túto vlasovú radu? Už ste ju skúšali? Aká je vaša oľúbená značka vlasovej starostlivosti?

13 comments

  1. It was a really great ladies night with my friend =) And the movie was so funny.
    Thanks a lot <3

    Great review about this Schwarzkopf products =)
    In the past I also used Schwarzkopf beside Guhl products and I loved them. But now without any hair I don't need it anymore :D

    ReplyDelete
  2. Vlasovku od Schwarzkopf už jsem neměla hodně dlouho, ale máma ji používá (jen myslím jinou řadu) a je s ní spokojená

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som po nej tiež siahla po veľmi dlhej dobe :)

      Delete
  3. Hello!
    I really like this brand, but I haven't had a chance to try these cosmetics.
    Greetings from Poland!

    ReplyDelete
  4. Awesome ❤️
    I love your idea about this

    Thanks for sharing

    Ferbena FASHION BLOG

    ReplyDelete
  5. It's a shame that the conditioner was a letdown. Thank you for your honest review on these products!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  6. S Gliss Kur mám zkušenosti a mám jejich šampony moc ráda, ale tuhle řadu jsem zatím neměla. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to je super :) rada by som vyskúšala od nich viac

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.