MAYBELLINE | TATTOO BROW PEEL OFF TINT

Keďže som v poslednej dobe vyskúšala veľa (pre mňa) nových produktov, ktoré ma zaujali, rada by som sa s Vami podelila o moju skúsenosť a celkové dojmy z nich. Práve preto Vám opäť prinášam novú recenziu na produkt, z ktorého som pri kúpe bola celkom neistá, no veľmi milo ma prekvapil. Jedná sa o zlupovaciu "farbu" na obočie Tattoo Brow Peel Off Tint od značky Maybelline a ak Vás už len na prvý pohľad tento tint zaujal, určite Vám odporúčam prečítať si o ňom viac v celom článku.


A little bit more about it...

semi-permanentná zlupovacia gélová farba na obočie
• prirodzene vyzerajúce a perfektne vytvarované obočie až na 3 dni
precízne tvarovanie a ľahké nanášanie vďaka tenkému aplikátoru
• šetrná farba s obsahom materskej kašičky a Aloe Vera
• bez podráždenia pleti a očí


Maybelline Tattoo Brow - Easy Peel Off Tint - Medium Brown

Asi každá z nás túži po krásne vyzerajúcom a vytvarovanom obočí, no pokiaľ máte obočie jemné a nie až tak výrazné ako ja, aj napriek tomu, že si ho líčim rada, sú dni, kedy sa mi jednoducho nechce. A áno viem, že ísť ku kozmetičke alebo si jednoducho v drogérii kúpiť obyčajnú farbu na obočie nie je žiadna veda, no keďže mám skôr záujem len o jeho jemné zvýraznenie, ktoré by mi buď poslúžilo ako podklad a urobilo efekt zahustenia alebo mi ho len zafarbilo na dobu niekoľkých dní a nie týždňov, hľadala som alternatívu, ktorá by mi vyhovovala a s radosťou Vám oznamujem, že som ju našla a ani to netrvalo dlho!

Zo začiatku som bola dosť skeptická, na internete som nenašla veľa obrázkov a keďže tento Tattoo Brow Peel Off Tint môžete kúpiť hneď v niekoľkých odtieňoch, práve jeho výber bol pre mňa trošku boj. Nemala som záujem vyhodiť peniaze za odtieň, ktorý by mi potom vôbec nesedel a tak som ho po veľmi dlhom uvažovaní riskla a zobrala si práve odtieň Medium Brown, ktorý je určený pre blondínky a svetlé typy a môžem povedať, že som s týmto výberom neskutočne spokojná! Pôvodne som rozmýšľala nad tmavšou variantou, no nakoniec som sa pekne trafila do odtieňu, ktorý takmer úplne sedí s odtieňom mojej ceruzky na obočie.


Po 3 jednoduchých krokoch (ako sa píše (nie len) na obale, kde tiež nájdete návod) môžete mať pekne a prirodzene vyzerajúce obočie po dobu 3 dní a aj keď sa mi to najprv nezdalo, naozaj je to tak. Záleží to však na vrstve, ktorú nanesiete a dobe jej zasychania na obočí. Ja som si vždy aplikovala trošku hrubšiu vrstvu (aj pre lepšie zlupovanie) a nechala pôsobiť tak hodinku, kedy mi v tomto prípade farba na obočí zostala aj po dobu dlhšiu ako 3 dni. Na 2-3 dni mi stačilo aj cca 20-30 minút pôsobenia farby, ale vždy to záleží od nanesenej vrstvy a toho, ako často príde farba alebo teda obočie do kontaktu s vodou, takže je to veľmi individuálne. Po tom, ako Vám farba zaschne ju stačí zlúpnuť a pôjde Vám pekne dole bez toho, aby Vám vytrhala nejaké chĺpky. Na fotke vyššie som produkt nechala pôsobiť cca 20 minút, avšak mi príde, že na obočí je jeho odtieň o trošku tmavší.

S aplikátorom sa veľmi dobre pracuje a vytvarovanie obočia podľa Vašich predstáv trvá len niekoľko minút. Aj keď sa Vám bude pri prvých aplikáciach zdať pracovať s touto farbou zložité, nenechajte sa odradiť, pretože po pár použitiach raz-dva prídete, ako na to a nájdete si vlastnú techniku. Odporúčam nechať farbu chvíľku zaschnúť a v tvarovaní potom pokračovať, keďže gélová textúra je trošku lepkavejšia

Čo sa týka intenzity farby, ja osobne mám radšej a páči sa mi prirodzený vzhľad obočia, kedy jeho začiatok nemáte odseknutý a ako podľa pravítka. Aj s farbou sa dá urobiť vytieňovaný efekt, no treba sa s tým pohrať. Stačí ak do prednej časti nanesiete menej vrstvy alebo ju jednoducho necháte pôsobiť kratšie ako zvyšok obočia.

Jediným takým malým mínusom je, že po postupnom vymývaní a blednutí farby tento odtieň ostáva trošku oranžový a vtedy siahnem po ceruzke na obočie, ktorá mi to pomôže upraviť. Pokiaľ však hľadáte akúsi alternatívu klasickej farby na obočie, tento produkt Vám určite odporúčam.






6 comments

  1. Jéj, vďaka za tip, momentálne zháňam niečo dobré na obočko. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  2. Já mám obočí úplně černé, takže pro mě by to asi nebylo, ale jako produkt to vypadá super :))

    ReplyDelete
  3. Dokonalé fotky, ja ich tak milujem!!! No, na tento gél som pozerala, vyzerá že ušetrí kopec času, možno niekedy skúsim :)

    ReplyDelete
  4. What a unique product! I hadn't heard of it so this review was super interesting. I'd definitely love to try it out myself.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. s podobnými produktami nemám skúsenosť, ale maju pekný obal :)

    ReplyDelete
  6. zaujímavý produkt :) práve hľadám niečo na obočie

    WHEN PIGS FLY

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.