SCHOLL LIGHT LEGS KOMPRESNÉ PANČUCHY

Aj napriek váhaniu som sa rozhodla, že vám predsa len predstavím tieto kompresné pančušky od Scholl. Keďže rada skúšam nové veci, vyskúšala som šťastie v dm skautovi a o pár týždňov mi domov prišli práve tieto kompresné pančuchy. Ako každá žena, aj ja rada nosím sukne a šaty a tak nový pár siloniek alebo pančušiek vždy príde vhod. Bola som veľmi zvedavá, aké pančušky budú, keďže sa jedná o kvalitnú značku a tak vám teda píšem článok o tom, aké mám z nich pocity a dojmy. Ak by ste si chceli prečítať skúsenosť ostatných ľudí, ktorí skúšali pančušky tak ako ja, názory nájdete TU. Prajem príjemné čítanie!


Pančušky majú veľmi pekný obal, ktorý vás ihneď upúta. Na prvý pohľad vidíte, že sa jedná o kvalitný produkt, predsa len je to značka Scholl, avšak to sa odráža aj na cene, ktorá je práve v dm drogérii - 16,99€. Síce kvalita pančušiek odpovedá tejto sume, aj tak si myslím, že nie každý je ochotný dať práve za pančuchy 17€ a rovnako ani ja by som si ich za túto cenu nekúpila. No ak si ich porovnáme s inými pančuškami rovnakej ceny, radšej by som siahla po týchto.

Kompresné pančuchy mi prišli vo veľkosti M, pričom ich môžete kúpiť ešte vo veľkostiach S-XL. Veľkosť M mi sadla ako uliata, no pri kupovaní by som sa riadila tabuľkami, vlastnou skúsenosťou a rovnako tak odporúčam, zobrať si radšej väčšie pančušky, pretože sú celkom tesné. Pančuchy majú čiernu farbu a sú 60 denové. Aj napriek tomu, že by mali byť úplne nepriehľadné, trošku transparentnosti tam je a to mne osobne vyhovuje. 


Poďme však ku samotnému hodnoteniu a detailov týchto pančušiek. Keďže sa jedná o kompresné pančuchy, podporujú cirkuláciu krvného obehu počas ich nosenia a tak pôsobia proti pocitu unavených nôh alebo ich bolesti. Vďaka ich hrúbke majú nohy tvarovať a elastické vlákno sa má dokonale prispôsobiť krivkám

Pančušky sú už na dotyk veľmi jemné a kvalitné. Aj napriek tomu, že sú elastické, sú celkom pevné a pri obliekaní ich musíte trošku viac natiahnuť, telu sa však prispôsobia naozaj dokonale. Síce s unavenými alebo boľavými nohami počas dňa nemám problém (teda pokiaľ celý deň niekde nebehám), nespozorovala som v tomto nejaký extra veľký rozdiel v porovnaní s inými pančuškami, no je pravda, že sú veľmi ľahké a nohy pekne tvarujú. Hneď počas prvého nosenia sa mi už stihli zachytiť, no stále ostali nepoškodené a látka ostala na svojom mieste. Vytrhnutie sa nezväčšilo ani ďalej nešírilo a je naozaj minimálne viditeľné.


Pančušky sa mne osobne veľmi páčia, bola som s nimi spokojná a určite vám ich odporúčam vyskúšať, ak budete mať možnosť, no od ich kúpy by ma odradzovala najmä cena. Predsa len sú to pančuchy, ktoré aj tak raz vynosíte a pokiaľ práve netrpíte problémami s nohami, myslím, že rovnako kvalitné pančušky sa dajú nájsť a za oveľa lepšiu cenu. 



Skúšali ste už značku Scholl? Poznáte kompresné pančuchy? Akú s nimi máte skúsenosť?




29 comments

  1. Nevypadají špatně, ale já punčochy nenosím :D letos na podzim si je chci pořídit a uvidím, zda je využiju..

    ReplyDelete
  2. O značce slyším poprvé, ale ais je opravdu kvalitní :) sice moc nenosím sukně a punčochy, ale čas od času si je přeci jen vezmu :)

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  3. Nepoznám ich, a asi by som ich ani nevyužila. Ja som "fanúšikom" klasických silóniek, ktoré kúpim za pár centov.. veď aj tak sa predsa len takmer vždy roztrhnú už pri prvom, druhom použití :D
    THE NOELA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zdieľam rovnaký názor, ale raz za čas nie je zlé siahnuť ani po nejakých kvalitnejších :)

      Delete
  4. Taky jsem měla možnost je vyzkoušet a jsou super, akorát mě taky trochu odrazuje vysoká cena. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  5. Ta cena mě odrazuje, ale je pravda, že za kvalitu si člověk prostě musí připlatit. Navíc ty silonky za 40 korun, se hned roztrhnou a nohy vůbec hezky netvarují.
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    ReplyDelete
  6. Tohle jsem už u někoho zahlédla, ale sama s nimi zkušenost nemám. Vypadají zajímavě. :-)

    ReplyDelete
  7. Vypadají zajímavě, ale je to fakt hodně vysoká cena no

    Praguetales

    ReplyDelete
  8. tiež ich mám... mamka mi ich dala, že ich dostala od kamarátky. musím povedať, že sú naozaj zaujámavé, ten pocit, keď ich človek má na sebe je zvláštny, ale príjemný! takže za mňa asi áno, aj keď sama by som si ich za tú cenu asi nekúpila... :).

    THE WORLD BY KEJMY | @LADY_KEJMY.

    ReplyDelete
  9. Značku jsem nikdy nezkoušela a ani jsem o tomhle neslyšela, ale klidně bych zkusila :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  10. Vidím to poprvé, očividně budou kvalitní, ale za tu cenu bych do nich fakt nešla :)

    Written by M*

    ReplyDelete
  11. Ještě jsem nezkoušela, ale docela mě zaujali :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  12. Fíha zaujímavé :) Pekná recenzia :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  13. Scholl punčošky jsem ještě nezkoušela, ale ty kvalitnější mám ráda. Nosím je často a potřebuji nějaké, které drží :)

    Jinak jsem na blogu odhalila nový projekt a tím je blog - www.thewaybya.webriter.cz.

    TheWayByA

    ReplyDelete
  14. Jejich značku jsem ještě nezkoušela, ale vzhledem k tomu, že punčochy ráda nakupuji, možná po nich mrknu. :)

    ReplyDelete
  15. Už asi dva týdny přemýšlím, kde si koupím pěkné černé punčochy. A pro tyhle si teda dojdu a vyzkouším je.. Pak teda ještě chci vzorované v Calzedonii, ale tyhle obyčejné kompresní vyzkouším od Scholl. Díky za tip :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  16. Túto značku som neskúšala ale mám jedny už pár rokov a nemôžem si ich vynachváliť ale odkiaľ ich mám presne neviem. Viem ale, že nejaké také predávajú aj v Marks and Spencer :)

    Klaudia Duranova

    ReplyDelete
  17. Já si kupuji punčochy od Belindy, ale asi nenabízí kompresní variantu. Je to pro mě celkem novinka. Na značku jsem narazila v DMku, ale asi nebudou mít všechno :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  18. Nic od značky jsem ještě nezkoušela:) ale o těchto slyším poprvé, ale dříve jsem nosila často, ale teď jednou za čas :) ta cena je docela vysoká :/

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
  19. Tak ty jsem ještě nezkoušela, vypadají pěkně. Když já jsem spíš tip na kraťasy a džíny, takže k nošení punčoch přijdu tak maximálně jednou za rok, ale třeba vyzkouším. :-)

    ReplyDelete
  20. Já punčochy nosím hodně, ale ta cena mě docela odrazuje:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  21. Vůbec nechápu jak to holky dokážou snést ty punčochy! Já bych to trhala na sobě hahaha:D

    ReplyDelete
  22. konkrétne paňčušky som ešte neskúšala, ale zopár produktov od tejto značky mám a som spokojná ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  23. super recenzia :) ja som ešte kompresné pančuchy neskúšala, ale mamina hej a tiež si pochvaľovala ten pocit ľahkých nôh :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  24. Punčošky sice neznám, ale několikrát mě scholl zklamal....

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.