BEAUTY HAUL | #16

Dnes tu mám pre vás beauty haul s novinkami, ktoré som si pred nedávnom kúpila a dostala v Sephore počas návštevy Brna. Keďže Sephoru na Slovensku nemáme, rada si do nej skočím vždy, keď idem okolo nej a nebolo tomu inak ani tentokrát. Odniesla som si odtiaľ niekoľko produktov, z ktorých som naozaj nadšená a neviem sa dočkať, kedy ich vyskúšam. Prajem príjemné čítanie a dúfam, že aj vás tieto produkty zaujmú!



Prvým produktom je darček, ktorý som dostala k nákupu a je ním tento rozkošný mini balzám na pery Kiss Me Balm v odtieni 07 Pink Bubblegum s nádhernou žuvačkovou vôňou, čo však podľa názvu nie je veľké prekvapenie. Balzám je len veľmi jemne sfarbený a som veľmi zvedavá, ako bude pery hydratovať a ako s ním bude spokojná.

Druhým produktom je hydratujúca maska pod oči s liči, ktorá okrem hydratácie sľubuje aj rozžiarenie očného okolia. Doteraz mám skúsenosť len so Sephora pleťovými maskami, ktoré sú skvelé a mojej pleti vyhovujú, takže sa veľmi teším na jej vyskúšanie!

Okrem masky pod oči som si kúpila aj masku na pery, po ktorej som pokukovala už dlhšiu dobu. Je to hydratujúca a zjemňujúca maska s bambuckým maslom, ktorú ste už určite videli. A keďže som si kúpila aj masku na pery od Balea, rada by som urobila článok práve s týmito dvoma maskami, tak si ho určite nenechajte ujsť!

Posledným produktom je kórejská dvojfázová maska na pleť proti čiernym bodkám, ktorú som taktiež dostala ako darček a keďže s kórejskou kozmetikou nemám ešte žiadnu skúsenosť, no videla som na ňu veľa zaujímavých recenzií a práve o to viac sa na ňu teším!


Nakupujete v Sephore? Vyhovujú vám Sephora masky? Máte skúsenosť s kórejskou kozmetikou?





16 comments

  1. Do Sephory nechodím, ale ten mini balzámek je rozkošný a navíc se žvýkačkovou vůní, kterou mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. Ta očni maska a maska na rty vypadá fakt skvěle, měla jsem z DM ale tam stála kvalita za prdlačky :D

    ReplyDelete
  3. Na tu poslední masku proti černým tečkám doufám, že napíšeš recenzi! :)). Já sephoru mám ráda:), často tam nenakupuji, ale pár produktů doma mám :)

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
  4. Ze Sephory jsem měla snad jen sprchový gel a parfém. Vůbec nevím, že tyhle věcičky existují :D
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    ReplyDelete
  5. To vajíčko na rty mě už dlouho láká. Mám ráda klasický EOS tak jestli je to podobné, jdu do něj :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  6. Ten balzámek jsem v Sefoře dostala také. :-) Je super. Mám ho na nočním stolku, abych měla rty hydratované přes noc. :-)

    ReplyDelete
  7. Od Sephory jsem zatím nic neměla, ty ceny jsou na mě, jakožto chudého studenta :D, zatím dost vysoké, resp. mi těch peněz je líto :D ale jednou bych určitě chtěla nějaký jejich masky vyzkoušet, když už o nich všude čtu:)

    Written by M*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite nejaké vyskúšaj, stoja za to :)

      Delete
  8. Tie Sephora masky vyzerajú skvelo, už som ich videla na viacerých blogoch. Ja som tuším v Sephore,ešte ani nebola, nie som nejaký beauty maniak, ale kvôli tým maskam by som tam mala zájsť :D
    THE NOELA

    ReplyDelete
  9. Sephora Kiss me je super :) Těším se na recenze.

    TheWayByA

    ReplyDelete
  10. Novinky vypadají moc pěkně, ale ze Sephory jsem si ještě nikdy nic nekoupila.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  11. S tím balzámem na rty jsem moc spokojená a krásně voní:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  12. Veľmi by som chcela vyskúšať masky od sephory. Či už na celu tvár, ústa alebo pod oči. Všetci si och veľmi chvália. Škoda že na Slovensku Sephoru nemáme.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  13. So great this products kiss

    http://denimakeup95.blogspot.it

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.