SCHWARZKOPF ESSENCE ULTIME CAVIAR+ HAIR CARE

Aby recenzií nebolo málo, dnes tu mám pre vás opäť ďalšiu a to tentokrát na vlasovú starostlivosť. Jedná sa o vlasovú starostlivosť Essence Ultime od Schwarzkopf s kaviárom, ktorá obsahuje v tomto prípade šampón, kondicionér a masku na vlasy, ale myslím, že v obchode zoženiete ešte aj sérum, ktoré patrí do tejto rady. Starostlivosť som používala niekoľko mesiacov, takže pokiaľ vás zaujíma môj názor na ňu, určite pokračujte v čítaní celého článku!


A little bit more about it...

vlasová starostlivosť určená pre unavené vlasy bez života, ktorým dodá správny lesk a silu
vlasový šampón s provitamínom B, ktorý vyživuje vlasy od korienkov a dodáva im zdravý vzhľad
vlasový kondicionér chráni pred vyblednutím farby, dodá vlasom lesk a hebkosť
maska na vlasy dodá vlasom pružnosť, silu, pevnosť, poddajnosť a žiarivý lesk



Schwarzkopf Essence Ultime Caviar+ Hair Shampoo

Prvým produktom z tejto rady je šampón na vlasy, ktorý má nádhernú vôňu, no pre niekoho môže byť trošku silná, keďže je to skôr taká výrazná parfumová vôňa. Táto vôňa vo vlasoch po umytí ostane, avšak je už oveľa jemnejšia. Čo si na prvý pohľad pri tomto šampóne všimnete sú malé jemné trblietky. Čo sa týka penenia, je také stredné a vlasy sú po šampóne jemné a na pohľad zdravé. Avšak ihneď po použití "vycítite", že táto rada nemá až tak skvelé zloženie. Príde mi, že v nej musí byť veľa umelín, keďže vlasy vyzerajú doslova ako zo salóna, no zároveň som sa stretla už s lepšími šampónmi a celkovo kozmetickou radou. Všimla som si, že samotný šampón však končeky neregeneruje a vlasy sú niekedy vysušené.


Schwarzkopf Essence Ultime Caviar+ Hair Conditioner

Čo sa týka kondicionéra z tejto rady, je na tom už o niečo lepšie ako už spomínaný vlasový šampón. Vôňa je stále krásna a výrazná, no zároveň silná. Vlasy sú po ňom veľmi jemné, končeky pekne zacelené a to si ho stačí dať málo, avšak stále ma ničím ani tento kondicionér neohúril.



Schwarzkopf Essence Ultime Caviar+ Hair Mask

Úplným opakom je však táto vlasová maska, ktorú som si úplne zamilovala. Vôňa je rovnaká, ako pri šampóne a kondicionéri, avšak už oveľa jemnejšia. Jedná sa o masku, ktorá by mala už za 1 minútu vlasy vyživiť a hydratovať a musím povedať, že je to skutočne tak. Masky stačí naniesť máličko a behom 1 minúty máte vlásky krásne poddajné, jemné, vyživené a končeky krásne zacelené. Takže pokiaľ by som vám mala odporúčiť nejaký produkt z tejto rady, určite by to bola práve táto maska, ktorá je vážne skvelá, aj napriek tej umelosti.



🗢🗢🗢🗢🗢

3/5 bodov





22 comments

  1. Mám ráda, když vlasové výrobky voní a vůně se udrží i ve vlasech. Nejvíce mě zaujala maska, ta musí být skvělá. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. Produkty se mi líbí hlavně kvůli obalu, vždy na ně koukám v drogerii :D. Podle tvé recenze mě také nejvíce zaujala maska.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  3. Nevypadá to špatně a věřím že to bude dobrý produkt, ale bohužel já používám nějakou dobu jeden šampon a nemůžu používat jiný kvůli citlivosti pokožky hlavy. Každopádně recenze je napsaná pěkně :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  4. That brand is very good high quality..
    Xoxo from Portugal

    marisasclosetblog.com

    ReplyDelete
  5. O tejto rade som ešte nepočula a ani som ju neskúšala,no masku na vlasy nemám žiadnu,tak rada by som vyskúšala túto. Ďakujem za super tip :) pekný článok!
    Lifelover

    ReplyDelete
  6. O této kolekci jsem neslyšela. Já moc tuhle značku nemusím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  7. Nalákala jsi mě na tu masku, možná vyzkouším :)

    Maris Novotná

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je naozaj skvelá, určite stojí za vyskúšanie :)

      Delete
  8. Nikdy by mě nenapadlo, dát do šampónu kaviár :D Ale je pravda, že naposledy mi kadeřnice do vlasů dala šampón s pavoučími vlákny, fuj :D Řekla mi to, až po vyfoukání radši.

    TheWayByA

    ReplyDelete
  9. Já mám ráda, když vlasy voní, ale bohužel kadeřnice mi to nedporučila kvůli citlivosti mé pokožky :/. Ale určitě ho očuchám v obchodě :D :D

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Šampón a kondicionér sú taký nadpriemer, ale maska je vážne skvelá :)

      Delete
  11. Tuhle řadu mám moc ráda :-), akorát masku jsem ještě nezkoušela.
    Ennepenne.cz

    ReplyDelete
  12. Tie tvoje fotky ♥ Vyzeraá to super, ja mám doma masku, ktorú občas zakomponujem do mojej starostlivosti a teda je vážne dobrá :))

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  13. Is there real caviar in it? Wowzers.

    -Kati
    Almost Stylish

    ReplyDelete
  14. Tieto výrobky som od Schwarzkopfu ešte neskúšala, ale vyzerajú naozaj skvelo a veľmi lákavo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.