BEAUTY HAUL | #15

V poslednej dobe mi pribudlo niekoľko kozmetických noviniek a tak som sa rozhodla, že sa s vami o moju radosť podelím. Ako to tak väčšinou býva, okrem tých vecí, ktoré som naozaj potrebovala kúpiť, som skončila aj s tými, ktoré absolútne nepotrebujem, no o to viac sa z nich teším. Jedná sa o produkty buď zo starostlivosti alebo o dekoratívku. Nebudem to už ďalej obkecávať, poďme na to!


Prvým produktom je tento strieborný šampón od Schwarzkopf, ktorý odporúčam každej pravej aj nepravej blondínke. Krásne stiahne žlté tóny a ja sama ho veľmi rada používam, toto balenie je asi už moje 4.

Aj napriek tomu, že ma make-up a líčenie baví, odličovanie z duše nenávidím a preto väčšinou siahnem po odličovacích obrúskoch, tentokrát po týchto od Balea.

V niektorom z článkov som už spomínala, že som sa rozhodla zmeniť antiperspiranty v spreji na tuhé, ktoré mi, ako som po novom zistila, oveľa viac vyhovujú a tak som sa rozhodla vyskúšať aj jeden od Nivei.

Keďže mám prirodzene rovné vlasy, rada si ich natáčam žehličkou a taktiež z času na čas použijem aj fén a preto som už dlhšie chcela vyskúšať aj inú ochrannú starostlivosť na vlasy, ako Toni&Guy a vybrala som si práve tento Balea ochranný sprej na vlasy.

Na túto micelárku od Garnier nedám dopustiť a vždy keď sa mi minie, kupujem si ju stále dookola. Veľmi rada sa k nej vraciam a aj napriek tomu, že mám zmiešanú pleť a práve táto je na citlivú, mojej pleti vyhovuje dokonale.



Od značky Balea tu však mám aj 3 nové pleťové masky - medovú, matcha a masku proti čiernym bodkám a akné s kyselinou salicylovou, zinkom a uhlím. Balea masky mám veľmi rada a za takú skvelú a výhodnú cenu ich jednoducho nie je možné nekúpiť.

Presúvame sa k dekoratívnej kozmetike, kde je prvým produktom tento HD Liquid Coverage make-up od Catrice. Doteraz som väčšinou používala korektory, keďže veľmi nemusím hutnosť a ťažkú konzistenciu make-upov, ale keďže sa mi v poslednej dobe pleť zhoršila, rozhodla som sa, že predsa len začnem nejaký používať. Na tento od Catrice som počula a čítala veľa pozitívnych reakcií a tak som sa nakoniec preň rozhodla. Veľmi rada by som naň urobila aj recenziu, takže zatiaľ vám o ňom nepoviem moje pocity, no jedine to, že som veľmi rada, že som si ho kúpila.

Keďže mal Trend It Up veľké zľavy, samozrejme som sa musela zastaviť aj pri ich stojane. Aj napriek tomu, že ma zaujalo hneď niekoľko vecí, kúpila som si len tento nádherný lesk na pery v odtieni, ktorý som už dlho hľadala.

Ceruzku na obočie od Catrice vidíte pomaly už v každom druhom hauli a mám ju tu opäť. Som s ňou veľmi spokojná a nehodlám ju ani vymeniť za hocijakú inú!

Posledným kúskom je tento zelený krémový korektor od Catrice, ktorý som si zobrala kvôli zľave. Keďže aj Catrice mal celkom dobrý výpredaj a medzi ním sa nachádzali aj všetky tieto krémové korektory, musela som si aspoň jeden zobrať. Rozmýšľala som aj nad klasickým, no odtieň mi prišiel až príliš žltý, takže som skončila iba pri tomto.


Máte doma nejaké veci aj vy? Ako ste spokojné so značkou Catrice? Používate make-up?





Zaful Bikini, just arrived in time for Women's day! 
Use: zafulgo → All 20% OFF 
Click & buy 

#ZafulBikini #Zafulgo #womenday #GirlsCloset #SummerChic

19 comments

  1. Všechno vypadá opravdu perfektně. Nejvíce mě zaujaly ty masky, slýchávám o nich teď docela často a většinou právě pozitivní recenze, takže to vidím zítra po cestě do školy na zastávku v drogerii. :D

    ReplyDelete
  2. Celkovo pekný haul, balea masky mám veľmi rada a taktiež sa veľmi často zastavím pri regáli znaky Trend it up:)

    ReplyDelete
  3. Já taky přešla ze sprejových deodorantů k těm tuhým a přijdou mi o dost lepší. Akorát jsem si před několika dny taky koupila makeup, ale já jsem zvolila značku Rimmel. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. Zelený korektor od Catrice mám :) o make upu jsem slyšela, ale má prý hodně silikonů :/, takže jsem od něj odstoupila. Ochraný sprej na vlasy vypadá moc dobře! :)

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
  5. Super článok! Milujem hauly a v tvojom podaní je to o to lepšie ♥ Inak ten modrý šampón je skvelý aj podľa mňa :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  6. Ten make-up od Catrice jsem taky zvažovala, vypadá skvěle:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  7. tá Catrice ceruzka je super! :) ja si ju budem musieť tiež za chvíľočku kúpiť znovu, lebo už sa mi zmenšuje :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
  8. Tu Balea masku proti černým tečkám jsem teď zkoušela o víkendu a musím říct, že mě moc potěšila. Byla příjemná, po sloupnutí pleť hladká a viditelně veselejší. Co mi ale vadilo, tak to, že nezasychala jak měla. Už si nejsem jistá, kolik bylo minut na návodu, myslím, že asi dvacet, já ji musela nechat půl hodiny a i po fénování byla pořád místy vlhká. Možná je to moje chyba, že jsem ji špatně rozetřela, ale použila jsem ji stejně jako jiné běžně a tohle to udělalo. Nicméně za tu cenu je bezkonkurenční. :-)

    ReplyDelete
  9. Veľmi mám rada Balea masky. Myslím si, že za tú cenu sú veľmi dobré! Doma mám taktiež aj ceruzku aj makeup od Catrice a oba produkty sú super. Jediná vec čo mi vadí je slabý vyber odtieňov hlavne pri makeupu ale aj ceruzke.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj mne by sa hodil odtieň make-upu ešte aspoň o trošku bledší, takže úplne s tebou súhlasím :)

      Delete
  10. Za mě nejlepší micelární voda od Garnier !! :)

    ReplyDelete
  11. Zrovna dneska jsem si koupila Trend It Up akorát lipcream, tak jsem zvědavá, od téhle značky jsem totiž zatím nic neměla. Nivea deodorant je fajn.
    everyday-lifecz.blogspot.cz

    ReplyDelete
  12. tie odličovacie obrúsky Balea musím vyskúšať :) a micelárka Garnier je klasika, u nás sa kupuje stále dookola :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sú naozaj skvelé, pleť krásne osviežia :)

      Delete
  13. Tento mejkap od catrice by som veľmi rada vyskúšala,lenže vždy,keď som v drogerke naň zabudnem :D. Veľa kamarátiek mi vravelo,že micelárka od catrice im veľmi vyhovuje a že je super,takže tu tiež plánujem ešte vyskúšať,keď mi dojde tá moja. S tým odličovaním to máme rovnaké :D ..veľmi rada sa líčim,ale to sa nedá povedať aj pri odličovaní.
    Lifelover

    ReplyDelete
  14. Veĺmi ma zaujala tá ceruzka na obočie od catrice, asi ju vyskúšam aj ja. :) A taktiež zelený korektor, ja som si nedávno zaobstarala ten obyčajný, ale tiež sa mi zdá byť dosť žltý, no na prekrytie nedokonalostí je skvelý, fakt zakryje všetko na prvý šup.
    Kedysi som používala iba korektor, ale pleť sa mi zhoršila a prešla som na makeup, pretože som mala pocit, že korektor si dávam už takmer na celú pleť. :-D Zlepšenie som ale aj tak nepostrehla, neviem už čo s tým, no snáď už nájdem neičo čo mi pomôže. :-D
    Ledyms Blog

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.