RAINY DAY OUTFITS


S jeseňou je spojené aj sychravé a daždivé počasie, ktoré nie každý z nás má rád. No prečo si ho nespríjemniť nejakým pekným outfitom či sa len tak neobliecť trendy aj za takéhoto počasia? Pripravila som pre vás preto zopár outfitov práve na daždivé jesenné dni, kedy netreba zabúdať najmä na gumáky, ktoré sú pre toto počasie priam ako stvorené, no väčšina ľudí ich neobľubuje a to predovšetkým kvôli tomu, že nevyzerajú dobre. To však nie je pravda, gumáky môžu taktiež outfitu dodať šmrnc, len treba vedieť ako na to!

















Ktorý z outfitov vám najviac padol do oka? Máte radi/y daždivé počasie? Aký je váš názor na gumáky? Môžu byť podľa vás aj tie trendy?






3 comments

  1. Vzala bych si na sebe skoro všechny outfity :D! Nejvíce se mi líbí 5,7 a předposlední :) Gumáky mám od Hilfigera jsou mými nepostradatelnými pomocník v dešti, stejně jako mých několik pršiplášťů :D

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Outfity vypadají suprově, nejvíc mě asi zaujala žlutá sukně, takovou nějakou hledám už delší dobu:)

    ReplyDelete
  3. Mne sa najviac páči posledný outfit. A gumáky zvyknem nosiť keď prší a je mi úplne jedno či je to trendy alebo nie. :D Hlavne že mám nohy v suchu.

    AN Beauty Blog

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.