NEW YORKER HAUL

Dnes tu mám pre vás nový článok, ktorý opäť trošku oživí fashion rubriku s nákupmi. Mám zopár nových kúskov, ktoré by som vám chcela ukázať, keďže je tu jeseň a všetci milovníci tohto ročného obdobia a módy ho milujú najmä kvôli krásnym outfitom a rovnako aj ja. Počas jesene nemáte na sebe ešte toľko vrstiev a tak sa môžete s kombináciami viac vyšantiť. Poďme rovno na to!



Prvým kúskom je tento krásny huňatý staroružový kožúšok, ktorý je úplne stvorený na prechodné obdobie, kedy je už trošku zimšie, no dokáže vás zahriať. Keďže túto farbu milujem, hneď som sa doňho zamilovala. Aj keď sa nezdá, je trošku ťažší, no príjemne hreje.


Ďalším kúskom sú tieto (ako inak) teplákové ružové šaty. Aj keď sa rada pekne oblečiem, niekedy mám aj ja náladu ísť von len tak v niečom veľmi pohodlnom a "obyčajnom", no zároveň nech to vyzerá dobre. Tieto šaty ma však upútali na prvý pohľad a boli presne tou ležérno-štýlovou kombináciou. Rozkošné volánové rukávy tomu dodali len viac štýlu, keďže aj počas jesene ostávajú trendy.


Poslednou novinkou z oblečenia je táto sukňa s náprsenkou a kohúťou stopou. Nepovedala by som, že sa mi tento vzor bude až tak páčiť a rovnako tak v kombinácii s týmto typom sukne. Už dávnejšie som rozmýšľala nad sukňou alebo nohavicami s náprsenkou, takže som zvedavá, ako sa práve táto suknička bude dať kombinovať.

Na záver tu mám ešte dve novinky z obuvi, ktoré som kúpila v Deichmanne. Lakované čižmy som už raz mala, no nesedeli mi a tak som chcela druhé, keďže sa mi veľmi páčili. Už som ich stihla aj vyskúšať a sú celkom pohodlné. Druhým párom topánok sú tieto hrubšie "traktoračky", ako ich ja volám. Neverili by ste, koľko párov ostávalo a to ich mali aj vo viacerých farbách. Pôvodne som si ich chcela kúpiť až pred zimou, no keďže mali len zopár kusov a ešte aj v mojej veľkosti, nemohla som ich tam nechať.


Čo ste si naposledy kúpili vy? Aký typ bundy preferujete na jeseň? Páči sa vám kohútia stopa?







9 comments

  1. tak to sa musím hneď najbližšie ísť pozrieť do Deichmannu :) krásne topánky! tie traktorky sú parádne :) a páči sa mi aj mikinka z NY :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  2. Líbí se mi nejvíce šaty.:)
    Na podzim preferuji slabé kabátky a softshellovou budnu, také kožená s tlustým svetrem je fajn.:) Já si koupila boty a hodně kosmetiky...

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  3. Ten huňatý kožíšek je boží! ♥ Trapery jsem si kupovala loni a už teď se těším, až je zase vytáhnu :)

    https://elisminarova.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Veľmi sa mi páči kožúšok a čierne topánky sú perfektné! Ja na jeseň som už tak trochu zrastená s mojou Basic čiernou koženkou. Pri tomto kúsku mi je ÚPLNE jedno že ho má každá druhá. Ale takýto kožúšok by sa tiež hodil. Osobne NewYorker moc už nemusím pretože kvalita je ťa tu cenu dosť nízka podľa mňa. A ja som si naposledy kúpila asi 4 sukne čiže môžem čo nosiť :3
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad klasickou koženkou som rozmýšľala aj ja :) V New Yorkeri som teraz nakupovala po celkom dlhej dobe, pretože som mala pocit, že tam naozaj nič nemali a nič ma nezaujalo. Tentokrát to však vyzerá lepšie a ani kvalita nie je na zahodenie :) Teda aspoň pri týchto veciach

      Delete
  5. jeee, takovy skvely kousky :) skoda ze tu neni fotka na postave :)
    Sarushef blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) Nejaký outfit post z týchto vecí by som rada urobila, tak snáď sa to podarí nafotiť

      Delete
  6. Super kousky sis pořídila! Nejvíc se mi líbí ta laclová sukně a ty traktorky :-D doufám, že uděláš třeba nějaký outfit post :-)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.