BEAUTY HAUL | #11

Aj z oblasti kozmetiky tu máme zopár noviniek. Najprv som rozmýšľala, či neurobiť každý mesiac článok s kozmetickými novinkami, no keďže sa ich niekedy nazbiera oveľa viac, ako si myslíme, takéto články by boli asi zbytočne dlhé a bez hlavy a päty. Sama mám radšej kratšie články, v ktorých sa dá lepšie vyznať a aj na čítanie a prezeranie fotiek sú príjemnejšie.


Prvou novinkou je levanduľový olej na nožičky od značky AVON. Aj po lete sa o nohy treba starať a tak som sa rozhodla, že vyskúšam tento olejček, ktorý si nakvapkáte práve do kúpeľa na nohy. Nie som veľmi fanúšikom levanduľovej vône, no v tomto produkte mi zatiaľ nevadí a vonia príjemne.

Ďalší produkt je opäť od AVONU a je ním fixačný sprej na make-up. S mastnou a zmiešanou pleťou môžete robiť naozaj hocijaké zázraky, no aj tak sa počas dňa budete lesknúť. Rozhodla som sa teda vyskúšať tento fixačný sprej, s ktorým ešte nemám skúsenosť a som naň veľmi zvedavá. Určite by som naňho chcela urobiť aj recenziu, tak snáď bude stáť za to!

Posledným AVON produktom je tento dvojfázový odličovač, ktorý som si kúpila práve na oči. Na odlíčenie celej pleti používam micelárnu vodu, no keďže okolie očí je veľmi citlivé a jemné, rozhodla som sa trošku prejsť z micelárky na tento typ odličovaču. Dúfam len, že sa mi nezačnú cez deň lesknúť aj viečka, keďže môj typ pleti sa veľmi nehodí na olejový odličovač.

Už viackrát som na internete našla, že práve Sudocrem krémik je skvelý na akné, no poznať ho môžete práve ako výrobok pre malé deti. Tento krém je však vhodný na rôzne kožné ochorenia alebo len na začervenanie pokožky, no najmä ma zaujíma jeho účinok na akné a tak doňho vkladám naozaj veľa dôvery a dúfam, že ma prekvapí.

Pleťová kozmetika od Yves Rocher ma vždy zaujímala, no nikdy som si nekúpila ich celú radu určenú práve na moju pleť. V časopise Emma som však našla túto micelárku, ktorá je na citlivú pleť a tak som sa rozhodla, že ju vyskúšam. Aj napriek tomu, že citlivú pleť nemám, niekedy produkty práve na ňu tej mojej vyhovujú možno aj lepšie, takže som na micelárnu vodu zvedavá!

Na Toni&Guy značke ma vždy uchvátili tie krásne fľaštičky, v ktorých svoju kozmetiku predávajú. Pri jednej objednávke som si mohla vybrať jeden darček a tak som siahla po tomto ochrannom spreji na vlasy. Síce si vlasy nežehlím ani nekulmujem, iba fénujem, vlasy si z času na čas natočím a práve vtedy potrebujem túto vecičku, takže som zvedavá, ako bude moje vlásky pred vysokými teplotami chrániť.

Rovnako ako aj sprej na vlasy Toni&Guy aj tieto dve vzorky šampónu a kondicionéru som dostala ako darček. Myslím, že som ešte neskúšala žiadny ich produkt, takže aj pri týchto dvoch som zvedavá, ako si poradia napríklad aj s rozštiepenými končekmi.


Ktorý produkt vás najviac zaujal? Máte radi/y AVON? Čo hovoríte na značku Toni&Guy?







1 comment

  1. Micelárnu vodu od Yves Rocher som skúšala a musím povedať, že som s ňou bola celkom spokojná. Nie je to výrobok, ktorý by som zaradila medzi svoje obľúbené produkty, ale bola fajn. Z tvojho výberu ma zaujal produkt od AVON levanduľový olej na nohy. Vyzerá zaujímavo a zrovna niečo podobné hľadám :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.