GARNIER MICELLAR WATER FOR SENSITIVE SKIN

Myslím, že v poslednej dobe sa na blogu roztrhlo vrece s recenziami a tak som tu mám pre vás opäť ďalšiu. Táto recenzia je na môj ďalší obľúbený a dlhopoužívaný produkt - micelárnu vodu od Garnier, ktorú ste taktiež mohli vidieť v jednom z predchádzajúcich článkov.


A little bit more about it...

čistiaca micelárna voda pre citlivú pleť
odstraňuje make-up a upokojuje pleť
• vhodná pre všetky typy pleti, najmä pre citlivú pleť
• bez parfumácie
• 400ml = 200 použití a cena do 6€


My opinion...

Ja osobne mám túto micelárku strašne rada a neviem si ju vynachváliť. Zatiaľ som na ňu počula len samé chvály a rovnako to bude aj u mňa. Používam ju už veľmi dlhú dobu, snáď asi od vtedy, ako prišla do drogérii a stále si kupujem novú a novú a tú istú. Aj napriek tomu, že mám zmiešanú pleť a táto je na citlivú, vyhovuje mi perfektne. Balenie vydrží naozaj dosť dlho, aj niekoľko mesiacov, čo sa mi pri iných micelárkach či odličovačoch nestalo. Stačí jej použiť primerane a nemá problém make-up odlíčiť. Oči vás z nej taktiež štípať nebudú. Ja túto miceláku určite odporúčam, pretože je naozaj kvalitná a za super cenu. Tiež môžem povedať, že pokiaľ máte zálusk na micelárku od značky Bioderma, práve táto je jej lacnejšou konkurentkou.



• skvelé odlíčenie a vyčistenie pleti
• nie je agresívna a je vhodná aj na odlíčenie očí
• dlho vydrží a netreba jej použiť veľa
• cena za kvalitu

• žiadne nevýhody

🗢🗢🗢🗢🗢

5/5 bodov





7 comments

  1. Túto micelárku mám odskúšanú a vo všetkom s tebou súhlasím, tiež mi dlho vydržala, v očiach ma vôbec neštípala a celkovo je k pokožke skutočne citlivá :)

    ReplyDelete
  2. Já jsem tuhle micelárku měla jednou a strašně mi na pleti lepila :D

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ju používam neustále a vždy si kupujem novú, no s lepením som nemala nikdy problém a ani som o tom nepočula :) No každému samozrejme môže vyhovovať inak

      Delete
  3. já používám už delší dobu micelární vodu a mléko od mixy a jsem spokojená s tím :) jinak krásná recenze :) jo a máš nádherné nehty! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ďakujem :) Ja som nejaké produkty od Mixy používala, ale neskôr som ich posunula ďalej, pretože som s nimi zas nebola spokojná

      Delete
  4. Také ji mám moc ráda, docela dlouho vydrží.:)

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.