Best Cardamom Bun & HAY Design Showroom | Sunny Copenhagen

Kodaň, Dánsko

Vítam vás pri novom článku, ktorý sa chystám pridať už od minulého týždňa, no nakoľko sme boli v procese sťahovania sa do nového bytíku, vôbec som sa k písaniu nedostala. Avšak dnes sme už presťahovaní a konečne môže moja myseľ upustiť od toho chaosu, ktorý je súčasťou každého sťahovania. O tom vám však poviem viac v budúcom článku!


Hello my lovely readers! Welcome back and enjoy my new blog post that I originally wanted to post last week but since I've been very busy with moving to a new apartment, I did not have any time (or energy) left to properly sit down and put it all together. Hopefully, this week is going to be better when it comes to time so I can prepare new posts for you guys to read and enjoy, including the moving day one!


Víkend pred sťahovaním sme opäť využili krásneho počasia a zašli si von. Samozrejme, že som si ani tento raz nemohla nechať ujsť mini photoshoot na mojom novom obľúbenom mieste, ktoré ste už u mňa na blogu videli. Čo sa týka outfitu, stavila som na úplne pohodlie a musím povedať, že kombinácia hoodie s hocijakou bundičkou vyzerá (a aj dokonca je!) skutočne comfy a trendy. Musím si ich určite zaobstarať viac! 

The weekend before moving day was full of sunshine (which made me extremely happy!) so we decided to go for a little walk and enjoy the weather while it lasts like that. I had to take some pictures (yes, again) because why not, haha and I decided to go to the same spot because I just loved it so much last time we were at that location. I chose very basic and comfy outfit and I absolutely fell in love with a combination of a hoodie with a jacket or a coat. I really have to buy more! So cozy and comfy!


Každopádne náš deň začal v jednej veľmi známej pekárni Juno the Bakery (ktorú mimochodom určite odporúčam navštíviť), po ktorej sme sa už dlhšiu dobu pozerali a aj napriek tomu, že sme bývali hneď za rohom, nikdy sme tam pred tým neboli. Hoci ich výber je pomerne malý, majú to najlepšie pečivo, ktoré som kedy mala a musím povedať, že absolútne netuším, ako sa im taká božská chuť vie podariť. Vyskúšala som ich známy Cardamom Bun a mandľový koláč a obe za mňa boli jednoducho dokonalé.

Anyway, our day started at one of the well known bakeries here in Copenhagen, called Juno the Bakery and I 100% recommend it. It is totally worth the hype (and money!). Even though they only have a few things to choose from, everything is absolutely delicious and out of this world! I tried their signature Cardamom Bun and an almond pastry and gosh, that was something! Best I've ever had in my entire life!



Potom sme sa vybrali na menšie potulky mestom a užívali sme si krásne slnečné počasie. Pred nedávnom v Kodani HAY Design otvoril aj showroom s obchodom a aj napriek tomu, že to veľmi nie je môj štýl, niektoré kúsky ma zaujali a vedela by som si ich predstaviť aj u seba doma. Avšak najviac ma z celého zaujal ich nádherný priestor, v ktorom tento showroom/obchodík majú. Uplný apartment goal

After visiting Juno the Bakery, we went for a little street exploration and just sunbathing and enjoying the weather. Some time ago, HAY Design opened their showroom/store here in Copenhagen (which has like four floors) and even though it's not my style, I can imagine myself having some of their pieces at my place for sure. However, I completely fell in love with the inside part of the building. An absolute apartment goal for me!



Aký bol váš víkend? Poznáte značku HAY? Aká je vaša obľúbená pekáreň/kaviareň?


9 comments

  1. Měla jsi koukám pohodový a užitý víkend, jinak moc chválím outfit - skvěle sladěné a fotky jsou také moc hezké. :))

    ReplyDelete
  2. Vyšlo vám na procházku krásné počasí :) já byla o víkendu na chalupě - šíleně foukalo :/

    ReplyDelete
  3. Boží pekárna, tu si dám na seznam. Musím navštívit!

    ReplyDelete
  4. krásné fotky! už se těším na článek o stěhování <3

    ABOUT MAI LIFE

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.