WALKING TEDDY BEAR

Kodaň, Dánsko

Po nejakej dobe tu mám pre vás opäť nový článok. Môj telefón je priam preplnený fotkami a keďže by som ich rada zdieľala aj s vami, rozhodla som sa vás v tomto článku trošku inšpirovať. Nedeľa v Kodani bola prenádherná (a miestami som mala pocit, že už je pomaly jar) a tak sme sa rozhodli ísť na menšiu prechádzku do mesta, kde sme (samozrejme) urobili aj zopár fotiek. Úplne som sa do nich zamilovala a tak bolo pre mňa jasné, že ich s vami musím zdieľať a ukázať vám jeden z mojich obľúbených kúskov. Dúfam, že sa vám článok bude páčiť a určite mi dajte vedieť, ako si tieto dni užívate vy!

Long time no see. After some time, I decided to write a new blog post for you as my camera roll is flooded with pictures. Sunday was an amazing day full of sunshine in Copenhagen so we went for a little walk to the city center and took some pictures (of course)! I fell in love with them so I just wanted to share them with you and give you a little fashion inspiration after some time off. I hope you'll enjoy this post and let me know how life has been treating you lately! 



Ako ste si už určite všimli, hlavnou hviezdou tohto článku je môj milovaný teddy coat, na ktorý som mala zálusk už veľmi dlho a keď som ho minulý rok na jeseň objavila na stránke ASOS, vedela som, že musí byť môj. Úplne som sa do neho zamilovala a hoci som sa na začiatku trochu obávala toho, že ho nebudem vôbec nosiť nakoľko mi je o niečo väčší, našla som si pre seba ten správny styling a musím povedať, že sa mi skutočne veľmi páči (aj preto, že mi opticky predlžuje postavu, haha). Tentokrát som ho skombinovala s kotníkovými čižmami s hadím printom, aby to ako celok pôsobilo elegantnejšie, ale môžete ho v podstate skombinovať s čímkoľvek čo sa vám v daný moment páči. Je to veľmi cozy outfit, v ktorom som sa tak trochu cítila ako chodiaci teddy bear.

As you've probably noticed by now, the main star of this blog post is a teddy coat. I'd been wanting one for such a long time and after I found one at ASOS last year in autumn, I knew I had to order it immediately. I just fell in love with it. It's a bit bigger tho so I was a bit worried that I am not going to be wearing it at all at first, but I somehow managed to style it the way that I like and I would say it really looks great (also makes me look a bit taller haha). This time, I've paired it with snake-printed boots to feel more elegant, but you can easily wear it with whatever you like at that moment. But overally, I felt cozy and like a walking teddy bear.


Ak teda stále hľadáte trendy a cozy kabát na chladnejšie mesiace, teddy coat je zaručene kúsok, bez ktorého sa nezaobíjdete. V dlhcáh teddy kabátoch vás bude nie len príjemné a teplo ako v deke, ale zároveň budete vždy trendy. Čo sa týka lokality, kde som tieto fotky nafotila. Úplne ma očarila a už teraz viem, že sa tam na ďalšie fotenia určite opäť vyberiem. Je to krásne miesto v centre Kodani a pokiaľ vás zaujíma život v tomto čarovnom meste, určite si nenechajte újsť nové blog posty. Môžete ma tiež sledovať aj na instagrame, ak chcete vidieť ešte viac záberov z môjho života v Kodani!

So if you are looking for a stylish and cozy coat for the colder months, then a teddy coat is a great piece to buy. Long teddy coats are a great way to stay warm and look stylish at the same time and whether you are going for a casual or more formal look, you can easily find a way to style this wardrobe staple and look your best. Oh and also, if you are wondering where I found this gorgeous place to take a picture at, I am officially a Copenhagen girl as I moved here at the end of December last year and I have been loving it here since day one. So if you want to have a little insight into a Copenhagen life, stay tuned and don't miss out on any new blog posts here. Also, make sure to follow me on instagram to see even more if you are interested!



Ako ste si víkend užili vy? Vlastníte už svoj teddy coat? Ktorý kúsok ste si túto zimu obľúbili najviac?


8 comments

  1. Kabátek je super, jak je dlouhý, musí v něm výt krásně teplo :).

    ReplyDelete
  2. Vtipný je, že by mě asi nenapadlo si takový kabát vůbec zkusit, ale tobě padne skvěle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! Určite si nejaký podobný skús ak naň v obchode narazíš :)

      Delete
  3. Krásné místo a krásný kabát! :) Tady už jsou taky jarní teploty. Začínají pomalu kvést krokusy. Chtěla bych co nejdřív vytáhnout kolo :). V Kodani jsi na studijním pobytu (stejně jako v Holandsku) nebo tam bydlíš?

    ReplyDelete
    Replies
    1. V Kodani už oficiálne žijem :) školu som dokončila v Decembri

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.