MISS DIOR ABSOLUTELY BLOOMING

Kodaň, Dánsko

Dnes by som vám rada povedala niečo málo o tomto dokonalom parféme Miss Dior Absolutely Blooming. Parfémov som vyskúšala už skutočne veľa a už veľmi dlho som chcela konečne nájsť ten, ktorý by ma vystihoval a ku ktorému by som sa vždy vracala. A musím teda povedať, že DIOR mi túto cestu za zahľadaním svojho osobného parfému o niečo uľahčuje.

Today I would like to talk a bit about the Miss Dior Absolutely Blooming perfume by DIOR. I can confidently say that I've tried quite a lot of perfumes already and for the longest time, I've been wanting to find the one that would reflect who I am and I would constantly be buying it over and over again. And I have to say, DIOR is making this hunt for my very personal perfume easier for me.


Miss Dior Absolutely Blooming parfém som si skutočne ihneď obľúbila a dá sa povedať, že to pre mňa bola láska na prvé pričuchnutie, haha. Aj napriek tomu, že oficiálne sa radí do kvetinovo-ovocných parfémov, za mňa je tento parfém 80% kvetinový a 20% púdrový. Flakón je skutočne nádherný a pôsobí veľmi elegantne a žensky, v podstate rovnako ako aj vôňa parfému, ktorú na oblečení budete cítiť niekedy aj po jeho vypraní (a áno, viem, že by sa parfémy nemali striekať na oblečenie). Na koži však vydrží taktiež veľmi dlho a aj keď som ju ja počas dňa niekedy prestala cítiť (predovšetkým kvôli tomu, že som si na túto vôňu už zvykla), stále som na ňu dostala veľa komplimentov. Ešte som snáď nezažila, aby som dostávala toľko otázok, aký parfém mám práve na sebe ako s týmto od Dioru. A to ho stačí aplikovať naozaj len trochu. Za mňa teda tento parfém jednoznačne odporúčam a určite sa odporúčam popozerať aj po roll-on prevedení, ktorý je priam dokonalý do kabelky!



Miss Dior Absolutely Blooming was an immediately love at first smell for me, haha. Even though its officially categorized as fruity-floral fragrance, I would say it's a 80% floral and 20% powdery fragrance. The bottle is just as amazing, elegant and feminine as the perfume itself and if you are curious about how long it lasts, oh man this is a very long-lasting fragrance. You can still smell it on your clothes even after washing them (and yes, I am very much aware you shouldn't spray perfumes etc. on your clothes) and it ä lasts pretty long on your skin throughout the day as well. I would also like to mention that I've never ever in my life gotten this many compliments on smelling this good and got asked what perfume I am wearing while wearing this perfume so I guess that's the proof that it truly is amazing! You can apply/spray just a little bit and you are good to go! I would 100% recommend this perfume if you are looking for something floral, feminine and elegant and if you love to keep your scents in your bag, you should also have a look at a roll-on version of this perfume.


Aký je váš obľúbený parfém? Máte nejakú skúsenosť s parfémom od značky DIOR? Aký typ vôňí preferujete?



6 comments

  1. Neznám, ale chtěla bych zkusit. Ráda sahám po nových vůních. Somethingbykate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je krásna, určite Dior parfémy odporúčam :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.