LUXURY HANDBAG DUPES THAT YOU WILL FALL IN LOVE WITH

Kodaň, Dánsko

S kým sa len stretnem, všetky oči a dotazy idú takmer vždy na to, odkiaľ mám túto kabelku. Mne samej sa veľmi páčia designerské kabelky a určite by som si ich rada v budúcnosti zadovážila ako investíciu. No keďže ešte stále som na budget vlne čo sa týka týchto módnych doplnkov, vyhľadávam aspoň také kabelky, ktoré sa nejakým spôsobom podobajú na moje vysnívané.

No matter where I go, I always get asked about this bag. Like literally always. I personally love designer bags and I know for sure that I would love to buy (not only) one as an investment in the future. However for know, I am still on a budget-friendly wave when it comes to fashion accessories so I at least try to look for bags that somehow resemble the ones that I want to invest in.


Ja som úplne zaľúbená do kabeliek značky Hermès typu Birkin a Kelly, no ak sa o túto značku zaujímate aspoň trochu, tak určite viete, aký je celý proces kúpy takejto kabelky dlhý a náročný a môže trvať aj niekoľko rokov. Preto keď som objavila práve túto moju Berlin kabelku od značky Picard, vedela som, že ju musím mať. A dodnes som strašne šťastná, že som sa ju vtedy rozhodla kúpiť. Pred nedávnom som však našla ďalšiu krásnu kabelku, ktorá sa veľmi podobá tej Kelly a tu môžete vidieť práve v tomto článku. Krásna a elegantná kabelka od Victoria Hyde London. A tak som si uvedomila, že možno ste aj vy práve v období, kedy hľadáte krásne kúsky podobné tým designerským, no buď si na takúto investíciu ešte len odkladáte alebo preferujete skôr budget-friendly kabelky, ktoré sú však kvalitné a nadčasové. Preto vznikol aj tento článok, kde vám dám niekoľko tipov, ako sa dostať k takýmto kabelkám a kto vie, možno aj vy vďaka tomuto článku budete dostávať komplimenty a milión otázok, kde ste si svoju kabelku zadovážili!

I am totally in love with Hermès Birkin and Kelly bags, but if you are interested in this brand even just a little, you know what the whole process of getting one of their bags looks like and that it can take years to even get on the waiting list (and not speaking about actually getting the back afterwards). So after finding this gorgeous bag, which is actually the Berlin bag by Picard, I immediately knew that I had to buy it and to this day, I am beyond happy and grateful about this decision. Some time ago, I found a very similar one from a brand called Victoria Hyde London and you can see it in this blog post. I realized that you may be in the same position as me right now, either saving up for you very first investment or you just prefer more budget-friendly handbags that are timeless and still have a high quality. This is why this blog post comes to a play. I want to give you some inspiration and tips where to buy designer-looking bags and who knows, maybe you'll be the next one getting asked about your new bag from this post!



Ktorá sa vám zapáčila najviac? Máte už nejaký designerský kúsok? Aká je vaša vysnívaná kabelka?



11 comments

  1. Já jsem tvoji kabelku hodně obdivovala, nebo obdivuju. Je krásná a k tobě se moc hodí. Ma mém wishlistu je samozřejmně Birkin. Tento rok bych si chtěla udělat radost a jednu ze svých vysněných krásek bych si chtěla koupit. :)

    ABOUT MAI LIFE

    ReplyDelete
  2. So many beautiful purses. I'm glad there are great styles at a variety of price points.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Krásne kúsky! Najviac ma zaujala kabelka z Mango, po takomto type sa obzerám už dlho. :)

    ReplyDelete
  4. Mně by se nejvíc líbila Hermés nebo Céline, tak někdy možná :D

    SmileThess

    ReplyDelete
  5. Popravdě bych nevěděla, kterou si vybrat dříve. :D :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.