Rihoas Wishlist

Dánsko

Prajem vám krásnu nedeľu! Dnes tu mám pre vás jeden špeciálny článok, ktorý som vytvorila v spolupráci s módnou značkou Rihoas. Mňa ich produkty veľmi zaujali a našla som si u nich hneď niekoľko módnych kúskov, ktoré by som si vedela predstaviť u seba v šatníku. Všetky tieto kúsky by som vám rada ukázala a keďže mnoho z nich sú momentálne aj trendy, dúfam, že vás aspoň trošku inšpirujem, ak práve hľadáte nové kúsky na prelom jesene a zimy. Poďme teda na to!

I hope you are having a wonderul sunday! Today, I have a special blog post for you as I have partnered with a fashion brand Rihoas, yayy! I completely fell in love with their products and immediately found several pieces I can totally see in my wardrobe. I would like to show you all of them and since most of them are trendy right now, maybe I will also inspire you in some way if you are looking for new pieces for this upcoming season. Let's get right into it!


Sama si ani nespomeniem, kedy som mala naposledy na seba niečo iné, ako koženkové nohavice či sukňu. Sú to typy oblečenia, ktoré mám ja osobne veľmi rada a to najmä kvoli tomu, že sa veľmi ľahko kombinujú a vyzerajú proste super! Mne ihneď padli do oka tieto krásne koženkové sukne, ktoré sú za mňa úplnym must-have kúskom v šatníku. Ak však chcete kožený efekt zakomponovať do outfitu aj inak, určite siahnite po malých city kabelkách, ktoré aj napriek svojej malej veľkosti vedia byť skutočne funkčné.

I don't even remember the last time I was wearing something other than pants or a skirt with a leather effect. These two pieces of clothing I love to the moon and back and not only because it's very easy to combine them and create wonderful outfits with them. I immediately fell in love with these two skirts and I strongly believe that they are just must-have pieces everyone should have in their wardrobe. If you are a lover of this leather effect but you are looking for other way how to incorporate it in your outfit, a small city bag is a choice. They can be functional and fit all your essentials despite their small size.



Druhou várkou oblečenia a inšpirácie sú béžové kúsky plné elegancie a ženskosti. Myslím, že nič nevystihuje lepšie to, aké prvky mám v móde rada tak, ako tieto. Ľahké materiály, šifón, satén, romantické detaily a jednoduché siluety. Čo na ne poviete?

Another round of inspiration consists of beige pieces with a feminine energy and elegancy. I don't think there are any other pieces that would reflect what I love in fashion better than these three. Light materials, shiffon, silk, romantic details and simple silhouettes. What do you think?



Ak ste pruhovaný trend ešte nepostrehli, tak prichádzate o veľa! Sú nim zaplnené nielen obchodné domy, ale všetky stránky a sociálne siete na internete. Tento trend zažil svoj comback túto jeseň a stavím sa, že budem hitom ešte pekne dlho. Vďaka jeho zaujímavosti vám ho stačí kombinovať s jednoduchými kúskami a krásny outfit je na svete!

If you have not noticed this trend yet, you are for sure missing out! Clothes with stripes have filled the stores and they are everywhere on the internet. This trend has a great comeback this autumn and I bet it's going to stay trendy. As the pieces with stripes are interesting themselves you can only combine them with simple bottoms and you will have a beautiful outfit to wear!



A na záver článku by som vám rada ukázala kúsky, ktoré som si na stránke Rihoas vybrala ja! Sú to tieto veľmi jednoduché, no krásne topy a už sa neviem dočkať, ako vám ich ukážem a vytvorím s nimi nejaké outfity. Rebrovaný, bodkovaný a s golierom!

Last but not least, I would like to show you what I have ordered from Rihoas! When seeing these pieces, I knew they are already mine haha. They are very pretty and I just can't wait to show you how they look and what outfits I can make with them. Ribbed, with dots and a collar!



Poznáte značku Rihoas? Ktorý kúskov vás najviac zaujal? Čo hovoríte na trend s pruhmi?



Don't forget to follow me on instagram!

10 comments

  1. Krásně sis s kolážemi vyhrála, moc se mi líbí :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. Tuto značku slyším poprvé, ale teda mají krásné věci! Proužkatý trend se mi líbí, ale jen na lidech, kteří umí kombinovat :) co sháním do skříně jsou koženkové kraťase a jsem teď ujetá na hodně světlé barvičky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koženkové kraťasy som hľadala tento rok počas leta aj ja a viem, že som jedny našla práve v Primarku, no nemali moju veľkosť. H&M tiež občas máva koženkové kraťasy :)

      Delete
  3. To je pro mě novinka mezi značkami, ale přeji ti, ať si pořídíš vše, co si přeješ. :)

    ReplyDelete
  4. Super koláže a moc pěkné věci :)

    SmileThess

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.