October Photo Dump

Dánsko

Pamätám si, ako ešte len včera bolo prvého Októbra a teraz vám sem pridávam článok o tom, aký tento mesiac pre mňa bol a čo mi priniesol. Až sa mi nechce veriť tomu, ako to všetko letí a mám pocit, že Október trval tak týždeň, čo na to hovoríte vy? Každopádne som veľmi rada, že vám môžem ukázať zopár záberov z tohto mesiaca.

Začiatkom mesiaca pre mňa oficiálne začala writing period na písanie mojej záverečnej práce. Nerozumiem, ako toho 3 a pol roka na vysokej škole ubehlo tak rýchlo a musím povedať, že je to veľmi bittersweet pocit. Z jednej strany už vnútorne cítim, že som pre seba dosiahla limit, koľko by som v škole chcela stráviť a lepšie sa cítim v pracovnom živote, no z druhej strany je pre mňa úplne nepochopiteľné, že moje školské časy pomaly končia. V polovici mesiaca za mnou do Dánska prišiel priateľ, s ktorým sme pár dní strávili v mojej milovanej Kodani (určite si pozrite články tu a tu), do ktorej som sa počas tohto tripu druhýkrát zamilovala. Myslím, že tie fotografie hovoria jednoducho za všetko. Halloween som nijako zvláštne neoslavovala, avšak vôbec som netušila, že v Dánsku majú deti rovnakú tradíciu ako tie v Amerike. 

Bolo skutočne skvelé vidieť to na vlastné oči, keďže doteraz som trick or treating videla jedine vo filmoch a keďže som nevedela, že je to aj v Dánsku a trošku ma to (príjemne) zaskočilo, haha. Koncom mesiaca boli moje narodeniny, ktoré som si užila v spoločnosti priateľa (a skvelého sushi!). Prekvapením bola nielen narodeninová torta, ale aj Dior Absolutely Blooming, ktorá bola na mojom wishliste už nejakú dobu a perfektne sa vyníma vedľa mojej Miss Dior klasiky. Rozmýšľala som, že by som na blog pridala aj wishlist článok, ktorý by vás mohol nejakým spôsobom inšpirovať, obzvlášť teraz pri nakupovaní darčekov. Mali by ste o takýto článok záujem? K narodeninám som urobila radosť samozrejme aj sebe a to tým, že som si konečne opäť po dlhej dobe dala lash extensions (ktoré sa mimochodom v Dánsku pohybujú okolo 100 eur a ja som mala to šťastie nájsť dievča, ktoré ich robí za polovicu a výsledok bol neskutočný!), do ktorých som sa zas a znova zamilovala. No a druhú radosť som si urobila dodatočne a to dnešnou objednávkou teddy coatu, ktorý som chcela už minulý rok, ale som zaváhala a nakoniec ho nekúpila. Aký bol váš mesiac Október a aké sú vaše goals na November?







17 comments

  1. Říjen byl plný sluníčka. Září naopak šedivé, tak jsem se bála, jestli babí léto vůbec přijde. Naštěstí opak byl pravdou :) opožděně přeji všechno nejlepší :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu bolo babie leto len chvíľku :) Veľmi pekne ti ďakujem!

      Delete
  2. Držím palce se závěrečnou prací, ono ta doba hrozně rychle ne té vš uteče!

    ReplyDelete
  3. Taky mi říjen utekl neskutečným tempem. I tak jsme toho během něj stihli docela dost :) Výlet na koloběžkách, na 2 zříceniny, 2 divadla. Byl to rozhodně povedený měsíc :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to je super, o zábavu si mala postarané! :)

      Delete
  4. All of these pictures are wonderful! It definitely looks like it was a memorable month.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  5. Uteklo to neskutečně! Celkově ten rok mi přijde :D. Jinak dodatečně všechno nejlepší k narozeninám, já je zas měla začátkem měsíce :). Ať se ti daří s psaním!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, celý rok ubehol ako voda :) Ďakujem!

      Delete
  6. Moc krásné fotky. Škola mi hrozně rychle utekla a nejradši bych se tam někdy vrátila :D

    SmileThess

    ReplyDelete
  7. Nádherné fotky, líbí se mi, jak to máš vyladěné :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  8. Oh milujem tvoju esteickosť! Všetko je tak krásne, jednoduché a čisté. Vyzerá to, že si mala krásny mesiac. Pocit končiť so študenským životom je skutočne divný. Ja som to zažila minulý rok a rozhodla som sa ešte aspoň dva roky pokračovať. Neviem, príde mi to stále dosť scary oficálne ukončiť moje študentské časy..
    Môj október bol crazy. Už sa nesmierne teším na vianoce kedy si "naordinujem" minimálne týždeň ničnerobenia.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, je to zvláštne, ale myslím, že ja osobne už mám aspoň na teraz školy tak akurát a rada by som získala nejakú skúsenosť v realite. Každopádne možno sa ešte odhodlám k tomu, urobiť si Master's degree, ale určite to nebude v blízkej dobe, haha. Ďakujem ti veľmi pekne za krásnu pochvalu, veľmi si toho vážim! :)

      Delete
  9. Úžasné fotky, působí na mě velmi dobře a i když jsou jednoduché, je v nich silná inspirace! :) Miluju takové články! :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.