Fashion Objavy | October '22

Dánsko

Po veľmi dlhej dobe tu pre vás mám opäť fashion objavy, ktoré mi, musím priznať, skutočne chýbali. Úplne som si užívala vyberanie vecí, ktoré sa mi páčia a veľa z nich je práve aj z môjho wishlistu, kde si priebežne veci, ktoré sa mi zapáčia, uložím. V dnešnom článku nájdete skutočne pomerne dosť veľa kúskov a outfitov na inšpiráciu, takže dúfam, že si každá z vás nájde aspoň niečo, čo sa vám zapáči a poputuje aj na váš wishlist. Prajem vám príjemné prezeranie (a inšpirovanie sa, haha)!



Ako môžete vidieť, opäť sa môj výber zameriava na kombináciu béžovej a čiernej a musím priznať, že je veľmi zaujímavé, ako sa človek aj v tomto smere mení a vyvíja. Ešte pred pár rokmi som mala každú druhú vec v šatníku ružovú a dnes si to už veľmi neviem ani predstaviť. Pruhovaný trend neobišiel ani mňa a hoci som ešte nenašla ten správny kúsok pre mňa (alebo sa vždy veľmi rýchlo vypredal), chcela som vám ukázať aspoň niečo z toho, čo ma zaujalo a vedela by som si ihneď predstaviť vo svojom šatníku.







Ktorý z kúskov sa vám páči najviac? Ktorý outfit by ste si zvolili vy? Aký bol váš najobľúbenejší kúsok za mesiac Október?



Nezabudni ma sledovať ani na Instagrame, aby ti neunikli žiadne novinky a inšpirácia!
@susilovaaa | @frenchstyleblog

6 comments

  1. Oooo loving this aesthetic. Sooooo my style! Thanks for the inspiration.

    Allie of
    www.allienyc.com

    ReplyDelete
  2. Skvělé kousky a moc se mi líbí, jak je kombinuješ. :) Přesně můj styl! :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.