Copenhagen Day Two | Christiansborg Palace


Tak a mám tu pre vás pokračovanie prechadzajúceho článku z Kodane. Dnes vám chcem ukázať miesto, ktoré bolo pre mňa láskou na prvý pohľad a tým miestom je Christiansborg Palace a jeho stajne. Nielen, že sa jedná o miesto s veľmi peknou architektúrou, môžete tu vidieť aj štátne stajne a kone a celkovo má toto miesto veľmi upokujúci a jednoducho kráľovský vibe.


Stále hovorím, že Kodaň je pre mňa spojením niekoľkých európskych metropol a toto miesto to u mňa opäť potvrduje. Niekedy by som kľudne povedala, že Kodaň je ako taký "dánsky Paríž" a Christiansborg Palace je teda takým menším únikom do štýlu iného mesta. Najmagickejší moment bol hlavne vtedy, kedy sme sa nevedomky zúčastnili takzvaného "Culture Day" (ktorý určite spomeniem v tipoch na Kodaň) a práve na tomto mieste bolo krásne večerné predstavenie s koňmi. Takže ak budete mať niekedy v pláne navštíviť Kodaň a celkovo máte radi/y takýto štýl architektúry, určite si sem zavítajte. Je to tiež skvelý spot na fotky, haha!








PRE VIAC CONTENTU MA NEZABUDNI SLEDOVAŤ AJ NA INSTAGRAME!


Pomôž mi na ceste za titulom! Vyplň DOTAZNÍK ohľadom tvojho spotrebiteľského správania a zdieľaj so mnou tvoj proces nakupovania. 




6 comments

  1. What a fantastic place. I love this outfit! Those boots are fantastic.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. To je úplná pohádka :) moc hezké a ti koníci <3...

    ReplyDelete
  3. Kodaň bych také chtěla navštívit, musí tam být nádherně, hlavně takhle na podzim. :) Moc krásné fotky, sluší ti to. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! :) A áno, je tam krásne, určite ju musíš navštíviť

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.