Týždeň na Slovensku & Moja Srdcovka

Slovensko

Pred pár dňami som sa vrátila zo Slovenska, keďže bol v Holandsku týždeň voľna (ktoré som si kvôli letenke predĺžila o takmer ďalší týždeň haha) a tak som vám dala dokopy nejaké momenty z mojich prázdnin doma. Počasie vyšlo naozaj skvelo a keďže som cestovala len s kabelkou a hrubými vecami (nakoľko som očakávala chladnejšie počasie podľa predpovede), po milión rokoch som zo skrine vytiahla čierne sako (ktoré som pred tým mala na sebe asi tak jeden jediný raz) a úplne som si jeho nosenie zamilovala!

Aj napriek tomu, že to pre mňa bolo voľno, skoro každý deň som mala niečo a to zahŕňa aj moje mini "randíčko" s kamarátkou, s ktorou som sa nevidela cez 3 mesiace. Stretli sme sa na pol ceste v Banskej Bystrici a po uličkových potulkách sme navštívili toto krásne miesto, ktoré nesie názov Moja srdcovka a určite ho odporúčam! Majú tam úžasné zákusky a rovnako ako ja, si nebudete určite vedieť vybrať. Moja voľba však padla na malinové tiramisu (a výborné mojito!) a musím povedať, že bolo vynikajúce!

Okrem toho som za ten viac ako týždeň stihla (samozrejme) obehať aj obchody. Pokiaľ ste čítali predchadzajúci článok, tak viete, že si momentálne pomaly začínam vybavovať nové, študentské bývanie a tak som neodolala niektorým veciam a doplnkom do kúpeľne a kuchyne. Do článku vám prikladám len jednu fotku, no ak by ste mali záujem vidieť viac, určite rada urobím aj mini haul článok. V Moebelixe som narazila aj na značku bytových vôní Inscent (žiadna reklama, haha), ktoré voňajú dokonalo a pôsobia skutočne luxusne a úplne som sa zamilovala. Za mňa určite vône Wonder Women (jednoznačne kupujem) a Floral Delicacy topka! No a tiež som si dopriala aj čerstvý zostrih a oživenie farby (s milovaním balayage a niekoľkými face framing pramienkami). Ak by ste chceli vidieť pred a po s malou inšpiráciou na vlásky, ktoré sú úplne dokonalé na jar/leto, tak mi určite dajte vedieť do komentárov!



Ako ste si posledný týždeň užili vy? Čo vy a bytové dekorácie? Aká je vaša obľúbená kaviareň?


5 comments

  1. Mňam, děláš mi chutě :D! Také mám moc ráda mojito, skvělé osvěžení :) Haul určitě udělej :) Já mám tento týden zápočtový, takže samé učení :D naštěstí je hezky, takže se můžu učit venku =)

    ReplyDelete
  2. Wow, these pictures are so beautiful! Everything looks fantastic <3
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Wow, to jsou nádherné fotky! :) Bytový design mě také baví a miluji nakupování nábytku a dekorací. :)

    ReplyDelete
  4. Měla jsi moc povedený týden, hned bych si dala ten dortík. :)

    ReplyDelete
  5. Určitě sis to na Slovensku užila na maximum, což hovoří i z fotek - krásné! :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.