Budget-Friendly Home Decor Inspiration

Amsterdam, Holandsko

Vítam vás pri novom článku! Víkend je priam za rohom a tak som sa vám rozhodla priniesť trošku #homedecor inšpirácie. Momentálne riešim nové študentské bývanie a keďže sa jedná o moje úplne prvé bývanie, v ktorom budem sama, rada by som si niektoré veci zariadila podľa seba a na základe toho, čo mám rada ja.

Samozrejme aj ja trávim veľa svojho času na Pintereste a obdivujem všetky tie lifestyle & home fotografie a jednoducho sa ich neviem nabažiť. Na mojej študentské bývanie som dala dokopy malú koláž fotiek interiéru v štýle, ktorý sa mne osobne momentálne neskutočne páčiť a rada by som do niečoho podobného išla aj ja. Hoci som v minulosti bola na farby v interiéri, čím som staršia, tým vidím väčšiu krásu v neutrálnych tónoch a práve kombinovaní čiernej s bielou či béžovou. No a tou správnou čerešničkou na torte sú samozrejme kovové detaily. Nikdy som nebola úplnou fanúšičkou zlatej, nakoľko si stále stojím za tým, že ak vyberiete jej zlý odtieň, bude vyzerať lacno, no čoraz viac jej v rámci interiéru a interiérových doplnkov podlieham už aj ja. A mramorové stoly? Úplna dokonalosť! Okrem samotnej koláže, ktorú môžete vidieť vyššie, som urobila aj menší výber doplnkov, ktoré by som si vedela u seba predstaviť a rada by som to tu mala ako akýsi wishlist, ktorý možno inšpiruje aj vás, ak momentálne niečo zariaďujete či prerábate. Všetky tie vázičky, vankúše a drobné dekorácie sú neskutočne krásne a neviem ako vy, ale ja som úplny maniak na sviečky, difuzéry a bytové vône ako také. Hlavným znakom toho, že už som v mojej dospelej fáze je práve neskutočná radosť z drobností do kuchyne či kúpeľne (a určite v tom nie som sama, haha)! Mimochodom takmer všetky doplnky, ktoré nájdete nižšie sú skutočne budget-friendly (do cca 10€) a ak vás tento môj journey za vybavovaním môjho študentského bývania zaujíma, určite pravidelne sledujte blog či môj instagram (@susilovaaa | @frenchstyleblog).



Čo hovoríte na túto inšpiráciu? Aké farby v interiéri sa páčia najviac Vám? Do akého typu doplnkov ste úplne zbláznené?




Tento článok vznikol v spolupráci s FAVI - vyhľadávač nábytku a dekorácií.


6 comments

  1. Moc pěkné inspo, já jsem na Pinterestu taky furt, i když pravda, na dekorace do domácnosti tam většinou nekoukám. To už spíš na outfity, inspo na focení portrétů a věci ohledně kreslení (a občas... ehm... rozhodně jen občas... koukám na fotky oblíbených herců). Každopádně moc se mi líbí kousky, které tu ukazuješ, i když já bych osobně brala více barvy, jakkoli se mi líbí celo-bílé apartmány na fotkách, v reálu by mi to nevyhovovalo. Určitě bych tu bílou zkombinovala ještě s něčím, v mém případě nejspíš se zelenou.

    ReplyDelete
  2. These decor pieces are so gorgeous! Thank you for the inspiration <3
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. To je nádhera, přesně takto by se mi líbilo, kdyby byl zařízený můj byt, ale bohužel to momentálně není možný, snad se tomu ale jednou přiblížím :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  4. Děkuji za tipy! Moc hezký výběr a přesně v mém stylu :) Plánujeme s partnerem baráček, tak už pomalu zapisuji, co bude potřeba pořídit a budu se inspirovat i u tebe :)

    ReplyDelete
  5. Vybrala sis moc hezké doplňky. Také mám moc ráda bílou, je krásně elegantní a ke všemu se hodí :)

    ReplyDelete
  6. To je jedním slovem nádhera! Skvělé tipy a díky za ně. :))

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.