Week 09 Recap

Amsterdam, Holandsko

Prajem vám krásny víkend! Dnes tu mám pre vás menší súhrn z tohto týždňa, keďže daily články majú na blogu úspech. Som veľmi rada, že vás bavia a že vás aspoň takýmto spôsobom môžem do Amsterdamu preniesť a možno niektorých z vás aj inšpirovať pri vašej návšteve Amsterdamu.


Tento týždeň bolo počasie (teda okrem pondelka) úplne dokonalé! Hneď je to ráno úplne iné vstávanie, keď vidíte nádherne modrú a čistú oblohu. Tento týždeň som išla do školy trikrát a aj to na maximálne dve hodiny a pomedzi to som mala ešte voľný pondelok a štrvrtok, ktorý som so spolubývajúcou využila na guided tour po Amsterdame, o ktorej by som vám rada napísala článok. Cez týždeň som urobila aj zopár záberov zo školy, kde sme mali takýto krásny výhľad z jednej z tried. (Aj keď by som povedala, že naživo vyzeral oveľa lepšie ako na fotke.)


Včera sme v škole tiež nepobudli príliš dlho a tak som si povedala, že keď už som v centre a vonku je naozaj nádherne, tak to využijem a trošku sa pomotám po uliciach a zmapujem si okolie. Z mojej pôvodne malej vychádzky vzišlo 10 000 krokov a pobehala som si aj niektoré lokácie, ktoré som mala na zozname. O tejto mojej prechádzke mestom by som rada napísala článok a postla ho tiež v najbližších dňoch, keďže som našla naozaj krásne miesta a myslím, že sú aj skvelými tipmi pre vás, predovšetkým ak sa chystáte do Amsterdamu. Poviem vám však, že úplne ma dostalo okolie botanickej záhrady, ktoré vyzeralo ako z rozprávky a na jar alebo leto tam musí byť úplne dokonalý piknik. Ako vždy, aj teraz som urobila mnoho videí na reels, takže ak vás takýto formát tiež zaujíma, určite ho nezmeškajte a dajte mi follow na instagram (@susilovaaa | @frenchstyleblog), kde chcem práve dnes pridať ďalšie reels.



Ako ste si tento týždeň užili vy? Venovali ste sa nejakým zaujímavým činnostiam? Aké máte plány na ďalší týždeň?


12 comments

  1. Krásné fotky, Amsterdam mě láká, kamarádka si to tam vychvalovala:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) Áno, určite stojí za návštevu, haha

      Delete
  2. Och, Amsterdam je krásný, všechny ty domky, kanály, loďky...! Těším se na článek o procházce :)

    ReplyDelete
  3. V Amsterdamu jsem byla pár let zpět právě ze začátku jara a bylo to naprosto kouzelné. Budu se těšit na další články :) my si udělali radost a podnikli výlet na prodloužený víkend do Karlových Varů, kde jsme také podnikli spoustu procházek :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeej, Karlové Vary mám neskutočne rada, hneď by som sa tam išla opäť pozrieť :)

      Delete
  4. Krásné fotky :)! Tento týden spadly teploty pod nulu - velký rozdíl oproti předchozím týdnům, kdy bylo klidně 10 stupňů :D horko těžko jsme udržovali led na kluzišti. I když byla větší zima, bylo krásně - svítilo sluníčko. V úterý jsem měla 3 hodiny mezi vyučováním a vydala jsem se na procházku, která měla 10 km. To jsem opravdu nečekala :D bohužel to odnesly moje nohy, protože jsem neměla zrovna 2x pohodlnou obuv :/
    Moc se těším na chystané články!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! Hoci je tu vždy krásna obloha, teplota sa tu každý deň mení, ale aj napriek tomu je príchod jari už poriadne cítiť :)

      Delete
  5. Krásné fotky, boží Amsterdam, budu to psát asi pořád! Snad se tam také brzy podívám, budu ráda za tipy, co stojí za to vidět, sama jsem vždy děsně nerozhodná.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niekoľko málo tipov nájdeš aj v najnovšom článku, no určite by som ich rada pridávala viac :)

      Delete
  6. Nádherné fotky, hned bych se tam také jela podívat aspoň na víkend. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! :) Určite to stojí za to aj len na pár dní!

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.