Fashion Objavy | March '22

Amsterdam, Holandsko

Keď som sa pozrela na to, kedy naposledy som na blog pridala článok s fashion objavmi, rozhodla som sa ihneď urobiť malý research a popozerať sa po zaujímaých kúskov, ktoré sú priam stvorené (nielen) na jarné počasie. No keďže som ich našla trošku viac a pozerala som rovno v dvoch reťazcoch - H&M a ZARA, pridám vám na blog dva samostatné články s marcovými fashion objavmi. Vo výbere nájdete zaujímavé kúsky v neutrálnych tónoch, no nájdu sa tam aj nejaké farebnejšie objavy. Všetko som (ako vždy vo fashion objavoch) vyberala na základe vlastného štýlu a čo sa páči mne, no aj napriek tomu verím, že si mnoho z vás nájde niečo, čo vám padne do oka a čo vám dodá kus inšpirácie. Poďme teda na to!



Samozrejme som vám z jednotlivých kúskov nastajlovala aj zopár outfitov na ukážku toho, ako by sa veci dali kombinovať a musím povedať, že by som ihneď brala všetko do svojho šatníku! Hoci som viac-menej orientovaná na neutrálne tóny s čiernou, z času na čas sa mi zapáčia aj veľmi jemné odtiene farieb, čo môžete sami vidieť v tomto výbere. Ak máte radi/y tento typ článkov, určite nezmeškajte ani ten nadchadzajúci, ktorý bude z obchodu ZARA.



Ktorý z outfitov vás zaujal najviac? Ktorý z kúskov sa vám zapáčil? Aké tóny farieb hrajú vo vašom šatníku?


9 comments

  1. Nejvíce se mi líbí asi čelenka s kabátem ze 3. outfitu. Jinak se přiznám, že tohle není úplně můj styl :) V mém šatníku jsou hlavně dvě barvy - bordo a tmavě modrá :D Ale většinu roláků mám zase ve světlých odstínech :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
  2. Mně se moc nelíbí ani jeden jako celek, spíš bych si vybrala od každého něco :D. Já nejdu moc s módou :D.

    ReplyDelete
  3. Outfity jsou naprosto skvělé! Já jsem typ, který má radši rifle a kalhoty než sukně. Ale nejvíce se mi líbí první outfit!

    ReplyDelete
  4. Za mě teda nejvíce třetí outfitt, ačkoliv to není úplně můj styl. :)

    ReplyDelete
  5. To su krásne kúsky. Hneď by som všetky brala

    DISCOVERINGGLAM

    ReplyDelete
  6. Pěkné kousky :) Já preferuju barevnější věci, hlavně zelenou, červenou a hořčicově žlutou - v kombinaci s černou, to jsou takové mé klasické barvy na nošení :)

    ReplyDelete
  7. Děkuji za inspiraci. Kvůli stěhování teď budu třídit svůj šatník, což znamená, že bude místo na nové kousky! :)

    ReplyDelete
  8. Moc se mi líbí ten první, je takový hezky jarní a ženský. A ten třetí! Ale volila bych jiné boty:)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.