It's About Little Things in Life | Long Time No See

Amsterdam, Holandsko

Je to približne tri mesiace, čo som na blog nepridala článok a ostala neaktívna aj na sociálnych sieťach blogu. Nie vždy má človek náladu venovať sa tomu, čo ho baví a napĺňa a najmä keď má určité povinnosti v každodennom živote. To, že som však bola neaktívna tu neznamená, že som bola "neaktívna" aj vo svojom súkromnom a študíjnom živote, ba naopak. Ešte v Septembri som sa rozhodla vyskúšať podať si prihlášku na Erasmus a here I am, tento post vám píšem z Amsterdamu, kde sa mi podarilo dostať v rámci štúdia na pol roka.

Vždy som chcela vyskúšať život vo väčšom a rušnejšom meste a preto mi prišlo skvelé vyskúšať využiť takúto príležitosť, ak je možná. Zo začiatku som premýšľala, že by som chcela ísť na pol roka do Paríža, avšak možnosti v rámci môjho programu, ktorý študujem na vysokej škole v Dánsku, boli limitované a tak som vyskúšala Amsterdam (ako moju prvú prioritu) a školu v Miláne. V Amsterdame som teraz už skoro tretí týždeň a som veľmi zvedavá, čo mi táto skúsenosť prinesie nielen v študíjnom, ale aj osobnom živote a rozvoji. Preto som sa rozhodla, že by možno bolo vhodné sa opäť vrátiť k blogovaniu a trošku sa zamerať aj na blogový instagram, nakoľko by táto moja skúsenosť mohla byť prínosná aj pre vás a rada by som vás tiež v niečom inšpirovala. 


Takže ak by vás zaujímal študentský život na jednej zo známych fashion univerzít a taktiež každodenné chvíľky z Amsterdamu, určite sledujte nové články na blogu a najmä moje sociálne siete. Rozhodla som sa, že na svojom osobnom instagrame by som rada išla do aesthetického feedu s nejakou inšpiráciou a ponechala by som ho v angličtine a blogový instagram bude zameraný na viac fashion & beauty content, no samozrejme nevynechám ani veci zo súkromia, školy či nejaké tie zákulisné insights z fashion priemyslu, ktoré by vás mohli zaujímať a mohli by vám byť niečim prínosné. Ak by vás čokoľvek zaujímalo, určite mi dajte vedieť do komentárov pod týmto článkom alebo prostredníctvom sociálnych sietí, ktoré môžete nájsť spomenuté vyššie v článku. Na nich už teraz nájdete rôzne zábery a momenty aj v podobe reels práve z Amsterdamu!

No a čo sa týka fotiek v tomto článku, počasie v Amsterdame za posledné dni je naozaj divoké a to sa práve odrazilo aj na mojej nálade. Preto som pri pohľade na tieto tulipány ani len neváhala a musela si ich kúpiť. Okrem iného mi radosť robí aj ďalšia fashion maličkosť, ktorú som si zadovážila. Je to práve o drobnostiach, ktoré nám vedia vyčariť úsmev na tvári. Čo vyčarilo úsmev na tvári za posledné dni vám? 


5 comments

  1. Tak to je super, že jsi zkusila jít do zahraničí na školu. Musí to být super zkušenost. Já v poslední době také moc nepřidávám a nestíhám číst blogy, ale všimla jsem si, že od tebe dlouho nic nebylo.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
    Replies
    1. V zahraničí študujem už tretím rokom, no chcela som vyskúšať niečo iné :)

      Delete
  2. Wow, Erasmus, to musí být parádní! :) Spolužačky jsou teď na Erasmu ve Španělsku. Ségra chce jet také. Přemýšlela mezi Nizozemskem a dalšími státy. Uvidíme, pro co se rozhodne. Moc jí to přeji :). Já se bojím skrz angličtinu :/ ale tak uvidím, třeba se jednou taky rozhodnu. Za rok mám v plánu letět do Turecka. Ségra tam má kamarádku. Byla tam 2x a moc se jí tam líbilo. Slíbila mi, že mě příště vezme s sebou :D V Amsterdamu jsem byla, když jsme jeli do Skotska. Měli jsme zrovna špatné počasí, hrozně pršelo. Všude byla cítit marihuana :D Moc si to užij! Těším se na další články:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite je to skvelá príležitosť bez ohľadu na to, akú krajinu si človek vyberie :) Angličtiny by som sa vôbec nebála, určite by si to zvládla ľavou zadnou aj keby bolo treba urobiť menšiu prípravu, to je úplne normálne :) Chystám sa urobiť článok s tipmi, ako si zlepšiť angličtinu (alebo hocijaký iný jazyk) a pripojím aj svoju vlastnú skúsenosť, takže určite odporúčam si článok potom prečítať, ak by si mala záujem :)

      Delete
  3. Moc ráda si ho přečtu, děkuji!:)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.