February in Pictures

Amsterdam, Holandsko

Vítam vás pri novom článku! Aj napriek tomu, čo sa momentálne deje, som sa rozhodla pridať článok s ohliadnutím na mesiac Február, aby ste možno aj vy prišli na trošku iné myšlienky a zabavili svoju myseľ. Táto situácia je frustrujúca pre každého z nás a ak pociťujete demotiváciu a rôzne iné pocity, verte v to, že nie ste sami. Dúfam, že vám týmto článkom spríjemním aspoň chvíľku vášho času a fotkami sa na nejaký čas prenesiete do Amsterdamu.


Tento mesiac bol predovšetkým v znamení začiatku môjho dobrodružstva v Amsterdame. Aj napriek tomu, že bolo veľa dní pod mrakom a pršalo, užila som si aj chvíle pri krásnom slnečnom (takmer jarnom) počasí a mala tak možnosť vidieť rôzne miesta a zákutia Amsterdamu. To ste však už mohli vidieť v dvoch predchadzajúcich článkoch Prvé týždne v Amsterdame a Káva & Tulipány. Z tohto mesiaca by som rada pridala aj reel na instagram, takže ma tam určite nezabudnite sledovať pre viac contentu nielen ohľadom Amsterdamu a ja som už teraz zvedavá, aké možnosti a zaujímavosti mi prinesie ďalší mesiac v tomto čarovnom meste. 


Aký ste mali mesiac Február vy? Splnili ste si nejaké ciele? Navštívili ste nejaké zaujímavé miesta?


18 comments

  1. Ach ten Amsterdam, jestli já se tam už konečně jednou dostanu. :D Na seznamu je dlouhooo, ale nějak to pořád nevyšlo. Každopádně všechny tvoje tipy si budu určitě někam ukládat, abych pak věděla. :)
    Můj únor byl jeden velký kolotoč, návrat ze zahraničí do "původního" života je stále dost divoký a plácám se mezi diplomkou, dvěma pracemi, autoškolou a přítelem na dálku, takže nuda to rozhodně není. A to ani nepočítám to šílenství, co momentálně děje.. Tak snad březen bude o něco klidnější na všech frontách. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ako píšeš, určite máš o zábavu postarané :)

      Delete
  2. Amsterdam je krásný, už dlouho ho mám na cestovním seznamu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Držím palce, aby si mala možnosť ho čím skôr navštíviť :)

      Delete
  3. Moc hezké fotky! Pesimismu je všude okolo dost, musíme si něčím zlepšit aspoň na chvíli náladu.
    Na konci ledna mi skončily zkoušky, takže v první půlce února jsem pekla, vařila, četla, hrála tenis, jezdila na koně, brigádničila na kluzišti... Prostě si užívala plnými doušky prázdniny :) Od půlky února mi začal letní semestr. Prvního týdne jsem se ale neúčastnila, protože jsem měla covid :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) Je super, že si mala počas prázdnin veľa zábavy

      Delete
  4. MILUJU! Asi si musím dnes jít koupit tulipány! A celkem jsem dostala i chuť na lívance s nutellou, haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, tak to som rada, že som ťa takto "influencla" :) Už sa aj ja teším na to, kedy si ich opäť zadovážim

      Delete
  5. Některé fotky jako bych fotila já :D V Amsterdamu jsem byla v létě je to krásné město :)
    Nikys
    https://lifebynikys.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Moc hezké fotky, jsem určitě pro za takové články, odreagování je opravdu potřeba. Amsterdam si přeji navštívit už dlouho, zvažovali jsme letos na jaře, ale zatím nechci nikam cestovat, když mám nemocné morčátko, tak uvidíme. Užívej!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! :) Amsterdam sa určite oplatí vidieť a ak sa vám to nepodarí na jar, možno budete mať príležitosť v lete či na jeseň :) Držím palce!

      Delete
  7. Krásné fotky, měla jsi moc povedený únor! :)

    ReplyDelete
  8. Krásné fotky, zrovna dneska jsem se v práci bavila o Amstrdamu, ve mně zanechal divné pocity, možná mu dám druhou šanci :)

    ABOUT MAI LIFE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite sa mu oplatí dať druhú šancu :) Treba si vybrať ten správny čas na to Amsterdam navštíviť a hneď si ho zamiluješ!

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.