Halloween/Fall Movies to Watch | Lifestyle

Dánsko
Určite nie som jediná, ktorá zbožňujem pozeranie filmov práve počas jesene a to obzvlášť tých tématických. Preto som si pre vás pripravila menší zoznam filmov a seriálov s tématikou jesene a Halloweenu, aby ste si túto atmosféru mohli navodiť napríklad aj filmovou klasikou a spríjemniť si tak (nielen) jesenný podvečer. Stavím sa, že veľa z môjho výberu ste už videli, no nie je nad to pustiť si nostalgický film, ešte aj keď sa jedná o ten, ktorý k tomuto obdobiu jednoducho patrí!
Aká je vaša filmová/seriálová klasika na toto obdobie? Kde najradšej pozeráte filmy/seriály? Ktorý film sa vám najviac spája s jeseňou a Halloweenom?



10 comments

  1. Addamsovci! Videla som aj ich animovanú adaptáciu a bolo to rozkošné ♥ A och, PLL!!! Žeby som si to pozrela všetko znova? 🌸

    𝓑𝓵𝓸𝓰 𝓭𝓮 𝓵𝓪 𝓛𝓲𝓬𝓸𝓻𝓷𝓮
    𝒴𝑜𝓊𝓉𝓊𝒷𝑒

    ReplyDelete
  2. Skvělý tipy! U mě nechybí Harry Potter a Hotel transylvanie :) jinak vyloženě podzimní filmy nebo seriály nemám :D

    ReplyDelete
  3. Já mám na podzim nejraději právě Harryho! Chystám se na filmy i knihy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harry Potter je skvelý nie len na jeseň :)

      Delete
  4. Super tipy, přesně takový článek jsem potřebovala! :D Harry je klasika, která nesmí chybět, ale ráda mrknu i na něco nového. :)

    ReplyDelete
  5. Casper, Twitches nebo Hotel Transylvánie - to je moje dětství. Zaujalo mě Falling in Love, nebt to vůbec podle obrázku nevypadá haloweensky, ale láká mě to, takže to zařadím na seznam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Falling Inn Love je skôr jesenný film, ale určite je super, ak máš rada trošku romantické filmy :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.