Fashion objavy | October '21

Dánsko
Vítam vás pri novom článku a zároveň dúfam, že máte krásnu sobotu! Dnes tu máme nový článok, ktorý je opäť na módnu nôtu a sú ním Fashion objavy za mesiac Október. Tento raz ich je však o niečo viac, ako to bolo v minulom článku, no jednoducho som si nemohla pomôcť, keď som objavila toľko nádherných kúskov. Na konči článku nechýbajú ani outfity na inšpiráciu, tak sa hneď vrhnime do toho!

Vybraté kúsky opäť reprezentujú štýl a to čo mám na móde rada. Rovnako tak nechýba ani moja obľúbená paleta farieb, kde momentálne dominuje najmä čierna, béžová a biela, čo je určite jasné už len zo samotného výberu. Všetky veci sú ako inak, než z môjho obľúbeného H&M, ktoré momentálne do ponuky zaradilo prenádherné kúsky!




Ktorý outfit vás zaujal najviac? Objavili ste tento mesiac aj vy nejaké kúsky, ktoré sa vám zapáčili? Akú obuv máte na jeseň najradšej?



4 comments

  1. Jako asi u každého tvého fashion článku, máš tam věci, které bych si na sebe vůbec nevzala a naopak věci, které jsou úplně můj styl. Například ta čapka a klobouky, ty miluji, přidala bych ještě barety. Podle mě dodávají šmrnc a pozvednou každý outfit, navíc působí tak hezky podzimně :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, to ma veľmi teší! :) Nie každý máme rovnaký štýl a to je v poriadku, avšak som veľmi rada, že si vždy nájdeš niečo, čo sa ti páči a vedela by si si to predstaviť aj ty sama na sebe :)

      Delete
  2. No môžeš sa mi ty vždy tak trafiť do noty? Ako perfektné kúsky a skvelé vytvorené outfity.


    Andula z blogu DISCOVERINGGLAM
    Najnovší článok nájdeš tu >> KEDY SME OBJAVILI KOŽU? A AKO SI SPRÁVNE VYBRAŤ KOŽENKOVÚ SUKŇU?

    ReplyDelete
  3. Druhá a třetí kombinace - za mě nej! :)

    A paleta barev je podle mě úplně v pořádku! :)

    Ela

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.