Týždeň plný učenia | #8

Dánsko
Aby tu neboli len samé fashion články, opäť tu pre vás mám nový blog post do rubriky Daily. Hoci sa jedná o pohodový týždeň v znamení učenia, nejaké fotky a momenty som pre vás odfotila, tak dúfam, že sa vám aj tento článok bude páčiť a opäť uvidíte niečo z môjho týždňa.


Ako som už spomenula v úvode, tento konkrétny týždeň bol v znamení učenia. Mala som pred sebou prvý záverečný test z prvého predmetu, ktorý sme mali v tomto semestri (z ktorého som mimochodom dostala druhú najlepšiu známku, yayy! 🎉) a rovnako tak nás (ako skupinu) čakala prezentácia projektu/assignmentu, ktorá súvisela s 8 Approaches of Branding a pre tento projekt sme si vybrali analyzovať značku Bath and Body Works, ktorú určite veľmi dobre poznáte. 🤍 Jeden deň sme na projekte pracovali aj u jednej spolužiačky zo skupiny a celý týždeň bolo naozaj krásne slnečné 🌞 počasie, čo sa v Dánsku tak ľahko nestáva, haha. Okrem toho som vám odfotila aj niekoľko outfitov po ceste do školy (aj keď iba z vrchu 🙈). Dostala som taktiež chuť na nejakú maškrtu, tak som sa rozhodla upiecť rýchlu mňamku a to v podobe ovocnej 🍐 bublaniny, do ktorej som dala práve to, čo som mala po ruke. Novinkou je tiež to, že som pomaly začala proces s exchange semestrom v rámci Erasmu, tak som zvedavá, či z toho niečo bude alebo nie, necháme sa prekvapiť! 💖

Konečne už máme počasie na trenchcoat a kotníkové čižmy! 💗 

My fav little corner 💕


Aký týždeň ste mali vy? S akým ovocím máte radi/y bublaninu vy? Aké je počasie u vás?


14 comments

  1. Já ty tvoje fotky zbožňuju, krásné! A bublaninu miluju asi se vším😂😍

    ReplyDelete
  2. All of these pictures are beautiful! And a week of learning certainly sounds good. That project is super interesting!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Určite si ju pozri, majú veľmi zaujímavé produkty :)

      Delete
  4. S učením ti moc držím palce, někdy se to tak sejde, že toho má člověk nad hlavu. Tak pevné nervy! :)

    ReplyDelete
  5. Pěkné fotky. Hlavně ta bublanina vypadá skvěle. Já do ní nejraději dávám meruňky. Přijde mi pak taková šťavnatější.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, aj ja ich tam mám veľmi rada, no teraz som musela pracovať s tým, čo bolo po ruke :)

      Delete
  6. Velikánská gratulace! Jsi šikulka :) bublanina vypadá výborně! Dělala jsem ji z třešní a švestek :). Tady máme zimu. Dnes jsem prodávala na jarmarku a měla jsem na sobě x vrstev, často pršelo :(.

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.