Fashion objavy | September '21

Dánsko

Jesenná móda sa už pomaly vyfarbuje a objavuje a tak tu mám pre vás ďalšiu módnu inšpiráciu. Rozhodla som sa, že by bolo vhodné pridávať takýto typ inšpirácie v podobe mesačných objavov a hoci sú tieto módne kúsky predovšetkým prispôsobené môjmu štýlu a tomu, čo preferujem ja, pevne verím, že si v nich objavíte aj niečo, čo ulahodí práve vášmu vkusu. Všetky veci sú ako inak, než z môjho obľúbeného H&M, no pokiaľ by vás zaujímali aj iné značky/obchody, určite mi dajte vedieť! Poďme teda rovno na to!
Sama som na sebe spozorovala, že moja paleta farieb sa úplne mení a viac sa momentálne prikláňam práve k jemným tónom a to predovšetkým béžovej a bielej, a samozrejme ku klasike, čiernej. Hoci mám jemné farebné detaily z času na čas rada, svoje outfity ozvláštňujem skôr vzormi rôzneho druhu. Výber sa skladá z elegantných prvkov, ale aj tých, ktoré sú viac pohodlné. Aj napriek tomu, že som nikdy nebola veľkou fanúšičkou zvonových nohavíc, predsa len som si k tomuto trendu našla cestu (najmä vďaka rozličným inšpiratívnym outfitom) a v poslednej dobe by som si rada do šatníku zadovážila aj nejaké rifle v tomto štýle. Čižmy v štýle chelsea už pre mňa patria ku každej jeseni a inak to nie je ani tentokrát. Okrem tohto výberu som pre vás vytvorila aj outfity na inšpiráciu, takže dúfam, že vás nejaký z nich očarí!




Čo sa vám z toho výberu páčilo najviac? Ktorý z outfitov by ste si vedeli na sebe predstaviť? Aký módny kúsok ste v poslednej dobe objavili vy?


12 comments

  1. Dokonalé, úplně můj styl! Já se teď zamilovala do bílé a hlavně do bílé košile. Tu uplně miluju a jde využít na milion způsobů :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bieľa košeľa je jednoducho must-have v každom šatníku! :)

      Delete
  2. All of these pieces are really gorgeous! I absolutely love those jeans. They are fabulous!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Naozaj super kúsky a veľmi pekné kombinácie outfitov. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som veľmi rada, že sa ti výber páči :)

      Delete
  4. Moc krásné kousky a inspirace, ty boty v nízkém provedení se mi hrozně líbí. :)

    ReplyDelete
  5. Moc pěkné kousky, i když to není až tolik můj styl... nejvíc se mi líbí ta mikina Chicago, ty nižší boty (mám podobné) a kabelka ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Do tej mikiny som sa zamilovala aj ja, bohužiaľ som ju už v kamenných predajniach nenašla

      Delete
  6. Chelsea boty miluju už od dob, co jsem jezdila na koních a byly to prostě klasický, jezdecký perka :D Jinak miluju i obecně svetry, proto mám tak ráda podzim, konečně je mohu vytáhnout a zároveň ještě není taková zima:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chelsea boots sú pre mňa favoritmi tiež už veľmi dlho, je to taká elegantná klasika :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.