Black & White Classic | Outfit

Dánsko

Ako ste už mohli zaregistrovať na blogovom instagrame, konečne som sa dokopala k tomu, aby som vám odfotila nejaký ten outfit a využila na to práve príležitosť, kedy mi fotky mohol urobiť priateľ. Tento článok bude práve o tomto spontánnom photoshoote a outfite, ktorý som pre vás vybrala. Dúfam, že sa vám článok (a rovnako tak aj outfit) bude páčiť a inšpirujete sa!


Fotky sme nafotili neďaleko miesta, kde bývam na veľmi zaujímavej lokalite so stavbou Elia a rozhodli sme sa využiť práve krásne svetlo západu slnka. Vybrala som si jeden z mojich obľúbených outfitov, ktorom je viditeľná kombinácia pohodlnosti, elegancie ale aj akého si športovejšieho nádychu kvôli teniskám (avšak možno je to skôr dánsky nádych, haha). V poslednej dobe som si neskutočne zamilovala tieto dlhé zvonové nohavice s koženým efektom. Osobne úplne zbožňujem balónové rukávy na topoch, takže som vybrala práve jeden taký z môjho šatníka. Obľúbeným zvieracím vzorom je práve ten hadí a tak ho môžete vidieť v menších detailoch v podobe ľadvinky a na teniskách. Samozrejme, aký by to bol outfit, keby som na seba nehodila aj môj milovaný trenchcoat, ktorý je proste timeless kúskom prechodného obdobia. Nižšie nájdete rozpísané všetky kúsky, ktoré mám v tomto outfite na sebe!

TRENCHCOAT - H&M | TOP - H&M | PANTS - H&M | SNEAKERS - MUSTANG | BUMBAG - MANGO | JEWELRY - PANDORA



Čo  hovoríte na fotky? Páči sa vám outfit? Máte radi/y hadí vzor?


9 comments

  1. 😍😍😍 to jsou krásné fotky! A hadí vzor mám ráda, ale jen takto malinko viditelný :)

    ReplyDelete
  2. Fotky se ti povedly naprosto dokonale! Bohužel tohle není úplně můj styl :D Jak široké kožené nohavice tak zvířecí vzory. Ale máš opravdu krásné nápadité fotky.

    WantBeFitM

    ReplyDelete
  3. Moc ti to sluší. Nejvíce se mi líbí halenka, je bezvadná :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, úplne je dokonalá! :) Veľmi pekne ti ďakujem!

      Delete
  4. Dokonalé fotky i outfit, moc ti to sluší! :)

    ReplyDelete
  5. Moc hezký outfit, i fotky - jak už zmiňují čtenářky výše... :)

    Ela

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.