Večera pri západe slnka & Posledný deň v Laufene | #5

Laufen, Švajčiarsko

Tak a máme tu posledný článok zo Švajčiarska! Sama nemôžem uveriť tomu, ako rýchlo to ubehlo a že vám píšem posledný článok z môjho výletu do tejto krásnej krajiny. Hoci tento bude článok venovaný len takým dvom dňom v Laufene, pevne verím, že sa vám bude páčiť a z fotiek budete unesení rovnako ako ja.


Západy slnka sú jednoducho moje a vždy sa nad nimi rozplývam ako malá. Pre mňa to má niečo do seba a určite tu nie som jediná, ktorá ich miluje. Keďže v bytíku bola aj krásny balkón s výhľadom, kde bol západ vždy vidieť aspoň trošku, jeden večer sme sa rozhodli, užiť si ešte večeru práve na ňom a užívať si príjemný chládok po horúcom dni a nádherne sa meniacu oblohu.





Jeden podvečer bola obloha naozaj prekrásna a tak sme sa spontánne rozhodli, že sa pôjdeme prejsť na menší kopec za domom, kde sa nachádzali farmárske statky a s nimi aj zvieratká a počkáme si na západ slnka. Západ slnka bol očarujúci a taký krásny výhľad sme snáď ani nečakali. Po ceste domov sme natrafili aj na líšky, ktoré sa schovávali za balíkmi sena a aj takáto maličkosť bola pre nás zážitkom, keďže sme voľne pobehujúce líšky ešte nevideli. Prechádka sa vydarila na jednotku a samozrejme nesmeli chýbať ani fotky na jej zdokumentovanie!

No nie je to dokonalé? 🤍



Fotky som s vami chcela zdieľať bez filtra, pretože tá nádhera filter jednoducho nepotrebuje! Z prechádzky a večere mám natočené aj krátke #reels videá na instagrame, takže ak by ste sa chceli pozrieť na nejaké zábery, určite mrknite na môj blogový instagram (tu).



Čo vy a západy slnka? Radi/y trávite čas v prírode? Čo hovoríte na reels videá?



23 comments

  1. Oh my goodness! These pictures are so beautiful. What a wonderful place to spend some time <3
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. I love nature so much and I wish one day I can live in the countryside abroad and see sunrise and sunset everyday near the beach or mountain :)

    xoxo,
    |CHELSHEAFLO|

    www.chelsheaflo.com

    ReplyDelete
  3. Také mám moc ráda západy. Ráda je fotím :) jééé, lišky, to musel být zážitek! Také fotky neupravuji ;) Přírodu miluji <3 vezmu si koníka a jdeme spolu na procházku, nebo jen tak sama brouzdám okolím. Je to příjemný relax :)
    Leník

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky, taky miluji tyhle procházky při západu někde v přírodě, a když ještě narazím někde na zvířátko, tak to jsem nejšťastnější :)

    ReplyDelete
  5. Super stunning photos of nature and these breathtaking sunsets. Very inspiring!!!

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
  6. Beautiful photos for a beautiful place! :)
    Hi, would you like to follow each other?
    fiftyshadesfashion.com

    ReplyDelete
  7. Miluju západy slunce!!! A tobě se fotky moooc povedly. :))

    ReplyDelete
  8. Nádherné fotky! Západy sluníčka úplně zbožňuji, je to můj neoblíbenější čas!

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.