Trend Shacket | Z leta do jesene

Dánsko

Konečne tu mám pre vás prvý módny článok zameraný na prechod z leta do jesene a neskutočne sa tomu teším! Jeseň a jesennú módu mám veľmi rada a vždy mi robí radosť sledovať aktuálne módne trendy a ako ich kombinovať. Začiatok jesene ešte tvoria teplejšie dni a sú to chvíle, kedy si ešte môžeme užiť posledné slnečné lúče z leta. Mňa veľmi baví trend s košeľovými bundami, ktoré sú tiež známe aj ako shackets a keďže budú trendy aj túto jeseň, rozhodla som sa s nimi vytvoriť pár outfit v duchu módneho prechodu z leta do jesene. V outfitoch sú použité také kúsky, v ktorých vám bude pohodlne a ktoré sa dajú prispôsobiť teplejšiemu počasie, ale aj chladnejším ránam či večerom, ktoré pomaly ale isto prvý jesenný mesiac prinesie. Poďme sa teda na to pozrieť!


Prvé dva outfity sú skombinované práve s džínami, takže dúfam, že poteším aj milovníkov práve tohto kúsku. Džíny sa dajú nosiť skutočne na akýkoľvek štýl a aj napriek tomu, že práve tieto dva outfity môžu teniskami evokovať skôr športovejší look, zamenením ich za lodičky, sandálky na opätku či mokasíny máte na svete hneď o niečo inú kombináciu.


Môj obľúbený kožený efekt som nemohla vynechať ani v tomto článku a rovnako tak ani zvierací vzor. Sama som týmto dlhým zvonovým nohaviciam neodolala a musím povedať, že okrem toho že skvele vyzerajú sú aj neskutočne pohodlné. Pri tomto štýle búnd sa mi veľmi páči kombinácia teplákového setu (alebo aspoň minimálne teplákov) v jednej farbe a predĺženej bundy, ku ktorej pri upršanom dni (alebo len bad hair day) môžete pokojne siahnuť aj po beanie farebne ladiacej k teplákovej súprave.


Ak ste milovníčkami trendu setov, určite sa vám zapáči aj prvý z týchto dvoch outfitov, kde je bundička skombinovaná práve s rovnakou sukňou. Keďže sú oba kúsky už zaujímavé samé o sebe, rozhodla som sa ostatné prvky tohto outfitu ponechať veľmi jednoduché. Posledný outfit je jedným z mojich favoritov a hneď by som ho brala v šatníku! Veľmi mi pripomína jeseň a vyžaruje akýsi horský vibe. Rebrované zvonové nohavice z jemného materiálu sú určite skvelou voľbou k takejto bundičke a do klobúku som sa úplne zamilovala! Chelsea boots sama rada nosím a myslím, že sú neodmysliteľnou súčasťou nejedného jesenného outfitu.


Ktorý z outfitov vás zaujal najviac? Páči sa vám tento trend? Aká je vaša farebná paleta outfitov počas jesene?

4 comments

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.