Prvý týždeň opäť v Dánsku | #6

Dánsko

Dnes tu mám pre vás opäť jeden z denníkových článkov! Nakoľko mi v polovici Augusta zase začína škola, prvý z augustových týždňov sa niesol v duchu cestovania po niekoľkých mesiacoch do Dánska. Chcela som prísť o niekoľko dní skôr, keďže som tu dlhšiu dobu nebola a potrebovala som si ešte niekoľko vecí povybavovať. Boli to viac-menej oddychovejšie dni opätovného zabývania sa a zvykania si na (staro)nové prostredie. Tento článok vás teda prevedie chvíľami tohto prvého týždňa!


Do Dánska som letela z letiska v Krakowe a aj napriek tomu, že let trval takmer dve hodiny, ubehol pomerne rýchlo. Upršané počasie sa nad obklami zmenilo na krásny "výhľad", ktorý som si (ako vždy) musela odfotiť tisíckrát. Celý večer po príchode som strávila upratovaním a keďže mi v izbe chýbala nejaká zeleň, na ktorú som doma zvyknutá, vybrala som sa popozerať na rastlinky do neďalekého obchodu. Sama som bola prekvapená nad výberom a tými krásnymi kyticami, ktoré mali v ponuke. No a samozrejme som odišla so zelenými úlovkami, ktoré môžete vidieť na fotke vyššie a robia mi radosť!


Našťastie som si pekné slnečné počasie zo Slovenska doniesla aj sem, do Dánska a hoci tu klasicky párkrát zaprší, celkovo je počasie zatiaľ veľmi pekné a hlavné nie príliš horúce. Vďaka tomu sú večer krásne aj západy slnka a jeden z nich vám sem aj pridávam. Tiež ich tak milujete? 🤍 Nemôžu samozrejme chýbať ani nejaké tie maškrty. A ešte aby som nezabudla, toto krásne počasie som využila aj na menší photoshoot (haha), o ktorom sa dočítate viac v tomto článku (ak ste ho ešte nevideli)!



Ako ste posledné dni strávili vy? Venovali ste sa nejakej nezvyčajnej aktivite? Preferujete produktívne alebo oddychové dni?




26 comments

  1. Oh, how wonderful! All of these pictures are so beautiful and inspiring. Thank you so much for sharing them!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. Tobě začíná škola už v srpnu? Chudáku :(
    Moc hezké fotky, užij si to! :) Jee, Ferrero, to miluju :D
    Také mám moc ráda západy, často je fotím, jsou okouzlující.
    My jsme byli minulý týden na mini dovolené v Beskydech. Většinu dní mám hodně produktivních, pokaždé se těším na ty odpočinkové :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ti ďakujem :) Áno, tento rok nám škola začala skoro

      Delete
  3. Krásné fotky, já si teď užívám poslední dny před návratem do práce, tak jezdím různě po výletech a ráda to střídám produktivní a odpočinkové dny, za mě se ani jedno se nesmí přehánět, tak hledám balanc :)

    SmileThess

    ReplyDelete
  4. Juu, ty studuješ v Dánsku? Máš krásný blog! A ty fotky... nádhera!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, v Dánsku som na vysokej škole :) Ďakujem!

      Delete
  5. Teda, moc hezké kytky jsi si pořídila. Taky přemýšlím nad nějakou pokojovkou, jak do pokoje doma tak v městě kde studuji, no, uvidím ještě. Dánsko, tam musí být hezky. Někdy se tam chci taky podívat. Přeju užitý čas a studium tam. Jinak moc hezké fotky celkově. Fotky z mini photoshootu jsou moc zajímavé a hezké. Já měla poslední dny dost produktivní díky nové práci a celkově jsem se snažila udělat co nejvíce věcí, co jsem déle odkládala. A super. Ale byl i oddych, ono je to také třeba. A stále si také snažím užívat prázdnin. Moc hezký článek. :)
    Katie S. (https://kulturnicek.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  6. Uau beautiful pictures <3
    Xoxo
    http://myheartaintabrain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Pěkné pohodové dny :). Kytičky jsou krásné :).

    ReplyDelete
  8. V Dánsku jsem nikdy nebyla, takže si jdu nadšeně přečíst všechny tvoje články. Dneska jsem objevila tvůj blog a jsem vážně zvědavá, strašně ráda čtu články o životě a studiu v zahraničí. Možná proto, že sama se za měsíc chystám na semestr do zahraničí. :)
    Já tenhle rok letěla už 5x a taky si vždycky jak o závod fotím výhledy z okýnka. :D I když je to pořád stejné. Takže tě úplně chápu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite odporúčam Dánsko návštíviť :) Držím palce v tvojom štúdiu v zahraničí!

      Delete
  9. Jůů. Dánsko je sen! Byla jsem tam tedy jen jednou a také jsem zrovna vychytala super počasí. V Kodani jsem se dokonce i spálila :D.

    Fotky jsou cool!

    coffeeslap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, pri peknom počasí si to mesto alebo krajinu užiješ a preskúmaš oveľa viac :) Veľmi pekne ti ďakujem!

      Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

      Delete
  10. Aaach, já ty Tvoje deníkové články s krásnými fotkami fakt miluju!

    E | Ve znamení býka

    ReplyDelete
  11. I loved the latest photos, so natural and so beautiful. *-*
    Xoxo
    http://myheartaintabrain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Do Dánska bych se jednou moc ráda podívala, ať se ti daří a užívej! :))

    ReplyDelete
  13. Jednou jsem v Dánsku byla, v Kodani, ale jely jsme v březnu, tak tam byla teda hrozná zima :) Ale jinak se nám tam moc líbilo :) Mě naštěstí začíná škola až za pár týdnů, ale i tak mi ty prázdniny přišly hrozně krátké. Mám ráda produktivní i oddechové dny. Člověk nemůže jet pořád na 110 % :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kodaň je nádherná, hneď by som sa tam išla pozrieť zase :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.